Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

mrb arkadaşlar bende sedef hastasıyım bu hastalığa yakalandıktan sonra günün belli bir bölümünü bilgisayar başında geçirdiğimi farkettim. hastalığı nasıl yenebilirim.kim hangi yöntemleri deneyerek iyileşmiş.hep bunları arştırdım.emziren bir anne olduğum içinde herşeyi kullanamıyordum .özellikle kortizon içeren kremleri kullanmadım. bazen emzirmeyi bıraksam mı acaba ne olursa olsun kortizonlu krem kullanayım dediğim zamanlarda oldu.benim sedeflerim diz ve dirseklerimde zaman zaman yüzümde kaş çevremde çıkıyordu.son zamanlarda elimin üstünde ve ayak bileğim ve ayağım üzerinde çıktı.şu ismi sıkça anılan coresatini aldım heyecanla kullanmaya başladım ama bana pek faydası olmayınca hayal kırıklığına uğradım ama kullanmaya hala devam ediyorum.son olarak şu karbonatlı su muhabbetini okudum ama emzirdiğim için ona da cesaret edemedim.sonra karbonatı bir nemlendiri kremin içine bir paketin yarısını eritmeden, bir paketide az suyla eriterek kremin içine boşaltım karışsın diyede iyice çalkaladım.kullanmadan öncede çalkalaytıp öyle sürdüm. fırsat buldukça aklıma geldikçe sık sık bol bol sürdüm.çünkü bu hastalığı çeken bilir bir kere sürdüğünde bile insan mucizeler yaratmasını istiyor.bende 2 gün boyunca özellikle gece yatarken ve sabah kalktığımda hemen sürdüm.ve sonuç mükemmel...sadece şuan dikkatli bakıldığında anlaşılıyor.tabbii bunlar tavsiye niteliğinde.bana yarayan size yaramayabilir.bu arada coresatin kullanmaya devam ettim ama bazen hiç sürmediğim günlerde oldu coresatin mi karbonat karıştırdığım krem mi işe yaradı bilmem ama sedeflerim beni terkediyor çok şükür.heyecanla sizinle paylaşmak istedim.çünkü ben devamlı forumları takip ediyor yeni bir şey okuduğumda iyileşti haberleri duyduğumda umudum artıyordu.dediğim gibi söylediklerim sadece tavsiye kullanıp kullanmamak size kalmış.çok korkarım benim kullandığım birşeyin başkasına zarar vermesinden..sağlıcakla kalın....

Kızlar bir yerde gördüğüm yazıyı paylaşıyorum.

'Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Yazacaklarım çok önemli mutlaka iyi okuyun ve herkese dağıtın lütfen. Annem yıllardır sedef hastasıydı. Gitmediğimiz doktor denemediğimiz yöntem kalmadı. Hepsi sadece bir süreliğine rahatlatıyor. Sonra hastalık yine tekrarlıyor. Artık ümidimizi kestiğimiz bir sırada ben bir forumda okumuştum. Sedef hastası bir arkadaş yazmış. Onu denemeye karar verdik. Bakla sebzesini alıyorsunuz. Annem içindeki küçük fasulyeleri çiğ çiğ yedi. Yeşil kabuklarını da kaynatıp suyunu içti. Arkadaşlar yemin ederim annemin cildinde şu anda sedefin izleri bile yok. 3 veya 4 ay oldu tekrarlamadı. Ben anneme kremlerini sürerken ona göstermeden hep ağlıyordum. Çok üzülüyordum. Bu yüzden de çok araştırdım. Türkiyenin her yerinden duyduğum tüm ilaçları getirttim. Ama hiç birinden sonuç alamadım. Halam da çok uzun yıllardır sedef hastası şimdi onda deniyoruz. Onun sonuçları da mükemmel. Saç derisi tamamen geçti. Kolları ve bacakları kapandı. Son aşama belinde biraz var oda geçerse tamamdır. Lütfen deneyin arkadaşlar ve lütfen bunu herkesle paylaşın. Yürekten diliyorum iyi olmanızı. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Lütfen iyi olduğunuz haberlerinizi paylaşın ve dua edin. Başka birşey istemem. Sevgiyle ve sağlıklı kalın. '

Belki faydası olur.İlk defa duydum bakla ile iyileşen sedef hastasi.Denemekten zarar gelmez :KK43:

bende sedeftim 3 yıl ugrastım ne yaptıysam gecmedi sonra biri bana bir ilac hazırladı uyguladım gecti 2 yıldırda tekrarlamadı

kardeşim 6 yıldır sedef hastası.doktorlar krem verip gönderdi bunla yaşamayı öğreneceksin dedi.her türlü karışım kullandık.bitkisel karışımlara dünya para harcadık.peki sonuç!!hepsi para tuzağı.ellerinin üzeri alnı sırtı bacakları heryerine sıçradı geniş yaralar oldu.yakında sokağa çıkamayacak hale gelecekti.en son izmirde oktay avcıya gitmek istedik ve randevu aldık.nette araştırdım o da çare bulamazsa yapacak bir şey kalmadı artık diye gerçekten tüm aile neredeyse yas tuttuk.ömür boyu kullanması gereken bir ilaç verdi.haftada sadece bir kez alıyor.oldukça ucuz bir ilaç.30 liraya aldık.2 aydır kullanıyor.ilk bir ay yeni sıçrayan yaralar geçti.sonraki bir ay vücudundaki tüm yaralar kapandı.şu an hiç bir yerinde yara çıkmadığı gibi 6 yıllık yerleşmiş yaraların hepsi kapandı.sadece yara yerlerinde dudaktaki uçuktan sonra kalan kırmızı leke gibi leke kaldı.bir kaç aya onlarda tamamen kaybolur.sakın kürlerle bitkisel ilaçlarla vakit harcayıp umut bağlayıp yüksek miktar paralar harcamayın.biz o hatayı yaptık ve gayet güzel para tuzaklarına düştük.sonuç hiçbirşey.bitkisel ilaç diyenler 6 aya etkisi görünür diye sizi 6 ay bağlıyor ve sürekli para sızdırıyor.sizin çaresizliğinizi kullanıyor.sedef bitkilerle tedavi olacak bir hastalık değil.üstelik size sürekli gıda kısıtlaması yapıyorlar.asitli şeyler yasak baharat yasak kızartma yasak sonuçta bağışıklığınız zayıflıyor.doktorumuz hiç bir yasak koymadı herşeyi yiyebilirsin gıdayla bu hastalığın ilgisi yok dedi.sadece tansiyon hastası gibi ömür boyu haftada bir kez bu ilacı alacaksın bıraktığın an tekrar başlar dedi.bu hastalığın nasıl bir psikolojisi olduğunu bilirim.bence hiç beklemeyin oktay avcıyla görüşün.tek muayene ücreti alıyor üstelik o bitkisel ilaçlara ödediğiniz paranın yanında hiç bir şey.30 liralık ilaç bir ay yetiyor.

Belki faydasi olur..ben de yok sedef ama 7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn

Ar
Belki faydasi olur..ben de yok sedef ama 7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn cok gecmis olsun canim bende su anda arastiryorum kollodial silver gümüş suyu varmis. Saf gümüş ve su cilt hastaliklarin cok basariliymis alanyada ureten tek bi firma varmis bi arastirin belki faydasi olur

Benimde eşimde sedef var
5 yıl önce şehin sıtkı ve on kliniğe gitti o zaman çok para verdik kürü harfiyen uyguladık 4 ay sonunda geçti diye sevindik
kürler bittikten sonra hepsi tekrar çıktı ve çıkmayan yerlerinde de sedef oluştu ve vücudunun büyük bir kısmı sedefli

Bugün bize doktor Çetin öngöre yi söylediler duyan ve ya kürlerini deneyen var mı
ben internetten baktım deneyen varsa yazarsanız sevinirim

Belki faydasi olur..ben de yok sedef ama 7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn

merhaba
benim eşimde de sedef var çörekotu yağına katılan vaselin sıvı vaselin mi yoksa marketlerde satılan vaselin mi ?
birde nemlendirici krem gibi mi sürülecek yazarsan sevinirim
Allah evladınızı hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canim allah acil sifa versin...vaselin sivi degil krem sekkinde olan varya onlardan markette satinilardan... corek otu yagi ile karistirip sedef olan yerlere krem surer gibi suruluyo insaala faydasini goruryrsunuz allh sifa versin

Arkadaslar bide gumussuyunu arastirin internette bicok hastaliga faydasi oldugunu okudum turkiyede uretimine baslanmis bende hpv icin kullanmayi dusunuyorum kimi zararli diyo kimi iyilesmis kime guvenicez

Öncelikle Allah acil şifalar versin . Benim halam sedef hastası dedemden genetik olarak . Sürekli doktorlar hormon hapı veriyordu bi süre ışın tedavisi falan ama kesin sonuç alamadı . İlaç aldığı sürece geçti ilaç bitince tekrarladı . Hormon haplarının aldığı kilolarda cabası. Ta ki kombu çayı içmeye başlayana kadar . Vücüdunun heryeri birden kabardı ve tek yel döküldü şimdi ise tamamen geçti diyebilirim tabi o çayı hep içti bi araştırın derim ve bu konudada size yardımcı olurum nasıl mantar bulunur nasıl hazırlanır

***Reklam Içerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızda sedef romatizması yaşayan arkadaşlar var mı?
Merhaba arkadaşlar, denemiş olduğum bir ürünü anlatmak için üye oldum. Sedef hastalığı yüzünden insan içine çıkamadığım yaralardan kurtulduğum için kendimi mükemmel hissediyorum. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bitedavi.com sitesinden aldığım, Dermabon sabun adlı ürün benim mucizem oldu. Sabunu sabah akşam olmak üzere yaraların üzerinde kullandım. Üçüncü hafta içerisinde yaraların kaybolduğuna inanamadım. Bu hastalık yüzünden denemediğim yöntem kalmaıştı ama Dermabon sabun sayesinde artık bebek gibi bir cildim oldu. Şimdi arkadaşıma bu ürünü bana tavsiye ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ürünün fiyatı biraz pahalı 150 TL ama sonucu görünce değdiğine inanacaksınız. Bu hastalığı yaşamayan bilemez, ben mutlu oldum hepiniz olun istedim o yüzden yazdım. Ben artık özgürüm insanların bana acıklı bakışları kayboldu, kendimi harika hissediyorum. Umarım sizin için de aynısı olur. Sedefsiz günler diliyorum.

Sedef için kırmızı mantara başladım 1 hafta oluyor asagı yukarı biraz iyileşme var gibi ama farklı bir iyileşme normalde kullandıgım ilaçlar deriyi önce kırmızı yapıp sonra kırmızılığıda yokediyordu tabi bu geçici bir iyileşme ilacı bırakınca tekrar cıkıyordu. Simdi sanki kabuklar seğrelerek iyileşme oluyor gibi ama tam emin olamadım 1 ayda belli olur. Bu mantarı deneyip fayda gören varmı içinizde?

merhaba 26 yaşındayım 23 yıllık sedef hastasıyım hastalık kesinlikle geçmiyor kabullenmek lazım kortizon içerikli ilaçlar pek iyi değil corasatin diye yeni bir ilaç var kortizon içermeyen tek ilaç 1 hafta kullandım 2 ay çıkmadı (hamile olduğum için kullanamadım) tavsiye ederim kortizon kullanıp da yan etkilerine boşuna maruz kalmayın
Merhaba corasatin dediğiniz kapsül mü yoksa krem mi? Dr tavsiyesi ile mi başladınız ilaca?
Bende 6 yıldır sedef hastasıyım amerikaya bile gittim tedavisini bulabilmek için fakat hiçbir şey etki etmedi :KK43:

Merhaba corasatin dediğiniz kapsül mü yoksa krem mi? Dr tavsiyesi ile mi başladınız ilaca?
Bende 6 yıldır sedef hastasıyım amerikaya bile gittim tedavisini bulabilmek için fakat hiçbir şey etki etmedi :KK43:
Geçmiş olsun , krem şeklinde çocuğumda da egzama var onun içinde corasatin in pediatrik kremini kullanıyorum. Hamileliğimde inanılmaz yayılmıştı sedef, araştırmalarım sonucu bu kremi buldum kullanan hastalarla iletişime geçtim daha sonra corasatin'in ürün müdürüyle yazıştım bana hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi Doktora sordum yeni bir krem old. için pek bilgi sahibi değildi ancak kullanabilirsin dedi 1 hafta kullandım sonra tereddüt edip bıraktım ama hiç bir şey kalmamıştı zaten, şimdi bile ara ara kullanıyorum çıkan yerler için

X