mrb arkadaşlar bende sedef hastasıyım bu hastalığa yakalandıktan sonra günün belli bir bölümünü bilgisayar başında geçirdiğimi farkettim. hastalığı nasıl yenebilirim.kim hangi yöntemleri deneyerek iyileşmiş.hep bunları arştırdım.emziren bir anne olduğum içinde herşeyi kullanamıyordum .özellikle kortizon içeren kremleri kullanmadım. bazen emzirmeyi bıraksam mı acaba ne olursa olsun kortizonlu krem kullanayım dediğim zamanlarda oldu.benim sedeflerim diz ve dirseklerimde zaman zaman yüzümde kaş çevremde çıkıyordu.son zamanlarda elimin üstünde ve ayak bileğim ve ayağım üzerinde çıktı.şu ismi sıkça anılan coresatini aldım heyecanla kullanmaya başladım ama bana pek faydası olmayınca hayal kırıklığına uğradım ama kullanmaya hala devam ediyorum.son olarak şu karbonatlı su muhabbetini okudum ama emzirdiğim için ona da cesaret edemedim.sonra karbonatı bir nemlendiri kremin içine bir paketin yarısını eritmeden, bir paketide az suyla eriterek kremin içine boşaltım karışsın diyede iyice çalkaladım.kullanmadan öncede çalkalaytıp öyle sürdüm. fırsat buldukça aklıma geldikçe sık sık bol bol sürdüm.çünkü bu hastalığı çeken bilir bir kere sürdüğünde bile insan mucizeler yaratmasını istiyor.bende 2 gün boyunca özellikle gece yatarken ve sabah kalktığımda hemen sürdüm.ve sonuç mükemmel...sadece şuan dikkatli bakıldığında anlaşılıyor.tabbii bunlar tavsiye niteliğinde.bana yarayan size yaramayabilir.bu arada coresatin kullanmaya devam ettim ama bazen hiç sürmediğim günlerde oldu coresatin mi karbonat karıştırdığım krem mi işe yaradı bilmem ama sedeflerim beni terkediyor çok şükür.heyecanla sizinle paylaşmak istedim.çünkü ben devamlı forumları takip ediyor yeni bir şey okuduğumda iyileşti haberleri duyduğumda umudum artıyordu.dediğim gibi söylediklerim sadece tavsiye kullanıp kullanmamak size kalmış.çok korkarım benim kullandığım birşeyin başkasına zarar vermesinden..sağlıcakla kalın....