Kızlar bir yerde gördüğüm yazıyı paylaşıyorum.
'Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Yazacaklarım çok önemli mutlaka iyi okuyun ve herkese dağıtın lütfen. Annem yıllardır sedef hastasıydı. Gitmediğimiz doktor denemediğimiz yöntem kalmadı. Hepsi sadece bir süreliğine rahatlatıyor. Sonra hastalık yine tekrarlıyor. Artık ümidimizi kestiğimiz bir sırada ben bir forumda okumuştum. Sedef hastası bir arkadaş yazmış. Onu denemeye karar verdik. Bakla sebzesini alıyorsunuz. Annem içindeki küçük fasulyeleri çiğ çiğ yedi. Yeşil kabuklarını da kaynatıp suyunu içti. Arkadaşlar yemin ederim annemin cildinde şu anda sedefin izleri bile yok. 3 veya 4 ay oldu tekrarlamadı. Ben anneme kremlerini sürerken ona göstermeden hep ağlıyordum. Çok üzülüyordum. Bu yüzden de çok araştırdım. Türkiyenin her yerinden duyduğum tüm ilaçları getirttim. Ama hiç birinden sonuç alamadım. Halam da çok uzun yıllardır sedef hastası şimdi onda deniyoruz. Onun sonuçları da mükemmel. Saç derisi tamamen geçti. Kolları ve bacakları kapandı. Son aşama belinde biraz var oda geçerse tamamdır. Lütfen deneyin arkadaşlar ve lütfen bunu herkesle paylaşın. Yürekten diliyorum iyi olmanızı. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Lütfen iyi olduğunuz haberlerinizi paylaşın ve dua edin. Başka birşey istemem. Sevgiyle ve sağlıklı kalın. '
Belki faydası olur.İlk defa duydum bakla ile iyileşen sedef hastasi.Denemekten zarar gelmez
Belki faydasi olur..ben de yok sedef ama 7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn cok gecmis olsun canim bende su anda arastiryorum kollodial silver gümüş suyu varmis. Saf gümüş ve su cilt hastaliklarin cok basariliymis alanyada ureten tek bi firma varmis bi arastirin belki faydasi olur
Belki faydasi olur..ben de yok sedef ama 7 yildir vitiligo var tum vucudumda .neyse konuya donim izmirde oturuyodm bundan 5 ay onceye kadar komsumun tum vucudunda sedef vardi gozumle gormesem yazmazdim ama corek otu yagi ile vazalini karistip sabh aksam ogle tum vucuduna suruyodu sac dipleri haric 3-4 ay sonra yok dencek kadar bitmisti saci duzelmedi dedigim gibi.insaa faydasi olur ben denemedim cunku benim farkli rahatsizligim allh sifa vrrsn
Merhaba arkadaşlar, denemiş olduğum bir ürünü anlatmak için üye oldum. Sedef hastalığı yüzünden insan içine çıkamadığım yaralardan kurtulduğum için kendimi mükemmel hissediyorum. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bitedavi.com sitesinden aldığım, Dermabon sabun adlı ürün benim mucizem oldu. Sabunu sabah akşam olmak üzere yaraların üzerinde kullandım. Üçüncü hafta içerisinde yaraların kaybolduğuna inanamadım. Bu hastalık yüzünden denemediğim yöntem kalmaıştı ama Dermabon sabun sayesinde artık bebek gibi bir cildim oldu. Şimdi arkadaşıma bu ürünü bana tavsiye ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ürünün fiyatı biraz pahalı 150 TL ama sonucu görünce değdiğine inanacaksınız. Bu hastalığı yaşamayan bilemez, ben mutlu oldum hepiniz olun istedim o yüzden yazdım. Ben artık özgürüm insanların bana acıklı bakışları kayboldu, kendimi harika hissediyorum. Umarım sizin için de aynısı olur. Sedefsiz günler diliyorum.Aranızda sedef romatizması yaşayan arkadaşlar var mı?
Merhaba corasatin dediğiniz kapsül mü yoksa krem mi? Dr tavsiyesi ile mi başladınız ilaca?merhaba 26 yaşındayım 23 yıllık sedef hastasıyım hastalık kesinlikle geçmiyor kabullenmek lazım kortizon içerikli ilaçlar pek iyi değil corasatin diye yeni bir ilaç var kortizon içermeyen tek ilaç 1 hafta kullandım 2 ay çıkmadı (hamile olduğum için kullanamadım) tavsiye ederim kortizon kullanıp da yan etkilerine boşuna maruz kalmayın
Geçmiş olsun , krem şeklinde çocuğumda da egzama var onun içinde corasatin in pediatrik kremini kullanıyorum. Hamileliğimde inanılmaz yayılmıştı sedef, araştırmalarım sonucu bu kremi buldum kullanan hastalarla iletişime geçtim daha sonra corasatin'in ürün müdürüyle yazıştım bana hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi Doktora sordum yeni bir krem old. için pek bilgi sahibi değildi ancak kullanabilirsin dedi 1 hafta kullandım sonra tereddüt edip bıraktım ama hiç bir şey kalmamıştı zaten, şimdi bile ara ara kullanıyorum çıkan yerler içinMerhaba corasatin dediğiniz kapsül mü yoksa krem mi? Dr tavsiyesi ile mi başladınız ilaca?
Bende 6 yıldır sedef hastasıyım amerikaya bile gittim tedavisini bulabilmek için fakat hiçbir şey etki etmedi