Merhaba, doktorlar sürekli böyle otları kaynatıp içmenin size yarar yerine zarar da verebileceğini söylüyorlar. Masum görünebilirler ama etkilerini bilmeden böyle otları kaynatıp içmeyin derim ben. Doğada bulunuyor diye zararsızdır diye birşey yok. Sadece bilin diye yazıyorum yanlış anlamayın bende sedef hastasıyım hiç bir zaman böyle şeyleri kullanmaya cesaret edemedim. geçmiş olsun.
çok sevindim umarım birdaha çıkmaz :))darısı bizim başımızaarkadaslar benim esimde sedef hastasi mayis ayinda bi restaurantta otururken bir adam ellerini gordu sordu konustular adam bize bunun caresini bilen tek kisi var dedi bize 90 yasinda yasli bir eczaci istanbul maltepede biz hemen yarin dedigi yere gittik yaklasik 15 kutu krem ve 2 kutu solusyon verdi bize 1 ayda tertemiz oldu bazi yerlerde cok silik izleri kaldi bazi yerlerde hic iz bile yok hatta uzun kol giyemeyen adamla tatile gittik denize havuza heryere girdi ve suana kadar 5 ay oldu hic cikmadi ama stresle cok alakasi var yaralar gecince stresi brakti mutlu oldu belkide onun sayesinde cok sukur hic cikmadi ilgilenen olursa tavsiye ederim ucrette 550 lira vermistik belirtiyim ama vucudunda komple vardi nasil kullanilacagini falan eczaci dede soyluyor maltepe demir eczanesi ismide
çok sevindim umarım birdaha çıkmaz :))darısı bizim başımıza(ilaçları kendimi hazırladı yokda bilinen ilaçlarmı????eşinizin vücudu tamamenmi sedefliydi??
şükret lütfen,kaşıntı olmadığına benimkisi dayanılmaz kaşınıyor,resmen vücudum yanıyor bazen kendimden nefret ediyorum ama isyan etmek istemiyorum sinirlerim çok yıprandı :)coresatin bana pek fayda vermediArkadaslar farkli sedef cesitleri varmis. Bendeki vucudumun neredeyse tamamini kaplayan kasintisiz kirmizi lekeler ve yamalar seklindeydi. Ama cok sukur simdi kalmadi sayilir. Coresatini kullanin. sedef denen bu hastalik sadece cildi degil psikolojiyi de mahfediyo. Cildi nemlendirici ile surekli nemli tutun boylece cilldin ust katmani guclenerek yenilensin. Sonra her aksam coresatin surun. sifa bulacaginiza inaniyor ve diliyorum
coresatin bende tamamen geçirmedi. ten rengine döndü fakat hala pürüzlü üstleri. düzenli süremedim son zamanlarda ve tekrar eski güçleriyle bütün vucudumu sardılar yine
ayrıca çok küçük bi tüp olduğu için yetmiyor. umutlanmıştım ama geçen yerlerde izleri de kalmıştı.
neyse ben bu baklayı çok yerden duydum. mevsimi geçmiş dondurulmuş baklaya başladım. suna dumankaya 4 bakla tanesini geceden birbardak kaynar suya atıp sabah aç karnına içilmesini söylüyor. başladım, dua edelim bunun bari yararı olsun bakla ekeriz heryere...
yoksa methotrexate da geçtiği için ustenimab a başlıcam...
arkadsım denednmı baklayı işe yaradımı
barney formula bir ilaç değildir, bir sedef hastasının geliştirdiği tedavi türüdür, sadece vitamin ve minerallerden oluşur.ilaç olarak formulün içinde sadece ibufren vardır.(çocuk sahibi olanlar bilir bebek şurupları vardır dolven...vb. gibi onun içindeki etken maddedir.şimdi siteye göz attım içerik biraz değilmiş, yabancı dil bilmiyorum biliyorsanız veya bilen birine linki yazayım tercüme ettirirsiniz.
formül şöyle:
Barneys formula
one small multivitamin
and add to that
1000-1500 iu of vitamin D3 (cholecalciferal ) more in winter less in summer
(1000IU= 25mcg)
200mcg selenium
250 mcg B12.......
400 mcg folic acid
2x 1000 flax seed oil
2 x 1200 fish oil
400mg calcium if you don't eat a lot of dairy cheese etc...
200 mg ibuprofen in the evening with water or fluid
link de şöyle:
https://www.inspire.com/groups/talk-psoriasis/discussion/barneys-formula/
merak ettiğin şeyler olursaelimden geldiğince cevaplarım.
cnım b12 neden kullanmadn :? bugun yarn bende aynı sekılde temın edıp kulanmayı dusunyrm