- 4 Mart 2010
- 618
- 501
cnım b12 neden kullanmadn :? bugun yarn bende aynı sekılde temın edıp kulanmayı dusunyrm
geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama, kullanmış olmam lazım, kullandım hatta galiba ya, neden kullanmadın diye sordun yukarıda yazdığım listede de var.
geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama, kullanmış olmam lazım, kullandım hatta galiba ya, neden kullanmadın diye sordun yukarıda yazdığım listede de var.
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
arkadaslar bende coresatinin faydasıı cok gördüm yani inanılmaz memnunum...
sedefinin yoğunluğu ne kadardı ne kadar ve nasıl kullandın ???
canım benm sadce eklem bölgelermde vardı. bu yaz güneşlenemedim ve boğaz enfeksiyonm oldu ellerime felan sıcardı hep gunde ıkı uc kere surdm nemlendrcı gbı zaten kremi ılk aldgmda kokladm felan bunun ne faydası olcak dedm reklam sandm burda okuduklarımı ama benı tanlttı gercekten ellermm gectı dız kapaklarma sursem onlar gecıo ama beyaz leke kalıo ellermde kalmadı ama anlamadm ben su vıtamnlerı denıem en kısa zamanda onunda fayda saglıcan dusnyrm
merhaba
ben 10 sene önce sedef olmuştum. kafa derimde yaralar şeklindeydi. kadıköyde tavsiye üzerine dr.barış
dervent e gittim. eczanede yapılacak bir solusyon yazmıştı. ve 1 hafta 10 gün gibi kısa sürede hiç bir şeyim kalmadı. tek hatırladıgım siyah bir karışımdı ve oldukça kötü kokuyordu. görüşmenizde yarar var bence. çok geçmiş olsun..