Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

En mantıklısı mizaç analizi, mizacınıza göre beslenme veriyorlar, hacamat, sülük… en ağır sedef 6 ayda gecti tamamen bide asıl mizacınıza dönmüş oluyorsunuz yani sadece sedefe care değil tüm hastalıklarınıza ☺️

Kızlar bir yerde gördüğüm yazıyı paylaşıyorum.

'Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Yazacaklarım çok önemli mutlaka iyi okuyun ve herkese dağıtın lütfen. Annem yıllardır sedef hastasıydı. Gitmediğimiz doktor denemediğimiz yöntem kalmadı. Hepsi sadece bir süreliğine rahatlatıyor. Sonra hastalık yine tekrarlıyor. Artık ümidimizi kestiğimiz bir sırada ben bir forumda okumuştum. Sedef hastası bir arkadaş yazmış. Onu denemeye karar verdik. Bakla sebzesini alıyorsunuz. Annem içindeki küçük fasulyeleri çiğ çiğ yedi. Yeşil kabuklarını da kaynatıp suyunu içti. Arkadaşlar yemin ederim annemin cildinde şu anda sedefin izleri bile yok. 3 veya 4 ay oldu tekrarlamadı. Ben anneme kremlerini sürerken ona göstermeden hep ağlıyordum. Çok üzülüyordum. Bu yüzden de çok araştırdım. Türkiyenin her yerinden duyduğum tüm ilaçları getirttim. Ama hiç birinden sonuç alamadım. Halam da çok uzun yıllardır sedef hastası şimdi onda deniyoruz. Onun sonuçları da mükemmel. Saç derisi tamamen geçti. Kolları ve bacakları kapandı. Son aşama belinde biraz var oda geçerse tamamdır. Lütfen deneyin arkadaşlar ve lütfen bunu herkesle paylaşın. Yürekten diliyorum iyi olmanızı. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Lütfen iyi olduğunuz haberlerinizi paylaşın ve dua edin. Başka birşey istemem. Sevgiyle ve sağlıklı kalın. '

Belki faydası olur.İlk defa duydum bakla ile iyileşen sedef hastasi.Denemekten zarar gelmez :KK43:
Lütfen baklayı nasıl ne zaman ve ne kadar süreyle kullandınız. Kaç dakika kaynattınız yazar mısınız. 12 yıldır Sedef hastasıyım. Her yerimi kapladı.

Herkese geçmiş olsun. Biyolojik ajan kullanılması gerekiyor hele ki saç tırnak gibi inatçı tutulumlarda tek çare budur. İlerler ise psoriatik artrit durumu ile ağrı da eklenir. Ünv Hastanelerinin Dermatoloji ve Romatolji kliniklerine giderek büyük oranda iyileşirsiniz

X