- 1 Mayıs 2013
- 19
- 0
evet canım bu ara herkez bir susukunlaştı bende dahil...bendeki durumlar bir iyi bir kötü,bu ara görünen yerlerimde çoğalmaya başladı özellikle ayaklarımda eskiden saklardım ama artık saklayamıyorum..o yüzden napıcamı şaşırdım (sürekli araştırma içindeyim şimdik ilk işim bakla ve kudret narı tedavisi birde hacamat yaptırmak.evde kocaman bir çanta içinde eczaneden ve aktardan alınan birsürü ilaçlar ve karışımlar,kısacası çantanın içi gibi karışık bende durumlar ((
Canım benim de ayaklarımda çok vardı.Kudret narı uygulamaya başlamıştım ama kokusuna dayanamadım bıraktım.Her ne kadar kortizon içersede dermovate merhemi her gece ayaklarıma sürdüm üstüne de streçledim bunu 3 4 gün boyunca yaptım ve ayaklarımdaki sedeflerden kurtuldum gibi birşey büyük lezyonların kızarıklığı kaldı sadece.Görüntü olarak rahatladım en azından 1 aydır da çıkmıyor Allah nazar değdirmesin de hiç çıkmasın.Hiç yoktan iyidir bunu dene.Seninkilerde tedaviye cevap verir inşallah.
Bakla olayını ben de çok görüyorum internette ama bakla bulamıyorum malesef.
Ben de sürekli araştırma içersindeyim nurcan.Bir yerde kek çiğinin el ve ayak sedefine iyi geldiğini okudum.Bunu yazan kişi ile konuştum.un+yumurta+şekeri kıvamına gelene kadar karıştırmış 3 4 günde bir yemiş ve ellerinde ayaklarında hiç bir şekilde iz bile kalmadıgını söyledi bana çok nadiren ufakca tekrarlayabiliyormuş.Bunu da söyleyim dedim işimize yarar belki.En azından hiç bir zararı olmaz.Ramazandan sonra başlayacağım bu yönteme.
Son düzenleme: