Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

Merhaba, doktorlar sürekli böyle otları kaynatıp içmenin size yarar yerine zarar da verebileceğini söylüyorlar. Masum görünebilirler ama etkilerini bilmeden böyle otları kaynatıp içmeyin derim ben. Doğada bulunuyor diye zararsızdır diye birşey yok. Sadece bilin diye yazıyorum yanlış anlamayın bende sedef hastasıyım hiç bir zaman böyle şeyleri kullanmaya cesaret edemedim. geçmiş olsun.

haklısınız bi noktada sonuçta yan etkilerinin ne olduğu bilinmiyor.bende sağlık sektöründe çalışıyorum ve fizyoterapistim.ben normalde de bu bitkilerin birkaçını kullanıyordum papatya çayı falan ama hergün değil.karaciğier enzimlerine baktırmak da fayda var bende baktıracam bugünlerde.yani yaklaşık 1 aydır bu tedaviyi uyguluyorum ve şuan sonuç %90 95 diyebilirim.bence denemek de fayda var tabi kontrolü de yaptırmak lazım.

arkadaslar benim esimde sedef hastasi mayis ayinda bi restaurantta otururken bir adam ellerini gordu sordu konustular adam bize bunun caresini bilen tek kisi var dedi bize 90 yasinda yasli bir eczaci istanbul maltepede biz hemen yarin dedigi yere gittik yaklasik 15 kutu krem ve 2 kutu solusyon verdi bize 1 ayda tertemiz oldu bazi yerlerde cok silik izleri kaldi bazi yerlerde hic iz bile yok hatta uzun kol giyemeyen adamla tatile gittik denize havuza heryere girdi ve suana kadar 5 ay oldu hic cikmadi ama stresle cok alakasi var yaralar gecince stresi brakti mutlu oldu belkide onun sayesinde cok sukur hic cikmadi ilgilenen olursa tavsiye ederim ucrette 550 lira vermistik belirtiyim ama vucudunda komple vardi nasil kullanilacagini falan eczaci dede soyluyor maltepe demir eczanesi ismide

arkadaslar benim esimde sedef hastasi mayis ayinda bi restaurantta otururken bir adam ellerini gordu sordu konustular adam bize bunun caresini bilen tek kisi var dedi bize 90 yasinda yasli bir eczaci istanbul maltepede biz hemen yarin dedigi yere gittik yaklasik 15 kutu krem ve 2 kutu solusyon verdi bize 1 ayda tertemiz oldu bazi yerlerde cok silik izleri kaldi bazi yerlerde hic iz bile yok hatta uzun kol giyemeyen adamla tatile gittik denize havuza heryere girdi ve suana kadar 5 ay oldu hic cikmadi ama stresle cok alakasi var yaralar gecince stresi brakti mutlu oldu belkide onun sayesinde cok sukur hic cikmadi ilgilenen olursa tavsiye ederim ucrette 550 lira vermistik belirtiyim ama vucudunda komple vardi nasil kullanilacagini falan eczaci dede soyluyor maltepe demir eczanesi ismide
çok sevindim umarım birdaha çıkmaz :))darısı bizim başımıza :KK43:(ilaçları kendimi hazırladı yokda bilinen ilaçlarmı????eşinizin vücudu tamamenmi sedefliydi??

Arkadaslar ben 3 yildir sedef hastayim ve son 3 aydir inanilmaz artti ve bir arkadasim sayesinde careyi buldum ilgilenmek isteyenler benimle iletisime gecsin ltf

çok sevindim umarım birdaha çıkmaz :))darısı bizim başımıza :KK43:(ilaçları kendimi hazırladı yokda bilinen ilaçlarmı????eşinizin vücudu tamamenmi sedefliydi??

hayir kendi hazirladigi ilaclardi zaten ikitane birisi sivi sedefi kurutup deriyi yeniliyor biride krem.aslinda azdi sadece elleri ve sirtinda vardi kucuk kucuk bacaklarinda sonra cetin ongore sedef kuru kullandik inanilmaz derecede artti tum vucudunu sardi cok sukur orasini bulduk Sifa Allahtan ama gercekten hic bisey kalmadi

benim sedeflerim yine çoştu sağolsun :KK43:((bu dünyadan,yok olsa gitse olmzmı :KK43:(yoruldummmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar farkli sedef cesitleri varmis. Bendeki vucudumun neredeyse tamamini kaplayan kasintisiz kirmizi lekeler ve yamalar seklindeydi. Ama cok sukur simdi kalmadi sayilir. Coresatini kullanin. sedef denen bu hastalik sadece cildi degil psikolojiyi de mahfediyo. Cildi nemlendirici ile surekli nemli tutun boylece cilldin ust katmani guclenerek yenilensin. Sonra her aksam coresatin surun. sifa bulacaginiza inaniyor ve diliyorum

Arkadaslar farkli sedef cesitleri varmis. Bendeki vucudumun neredeyse tamamini kaplayan kasintisiz kirmizi lekeler ve yamalar seklindeydi. Ama cok sukur simdi kalmadi sayilir. Coresatini kullanin. sedef denen bu hastalik sadece cildi degil psikolojiyi de mahfediyo. Cildi nemlendirici ile surekli nemli tutun boylece cilldin ust katmani guclenerek yenilensin. Sonra her aksam coresatin surun. sifa bulacaginiza inaniyor ve diliyorum
şükret lütfen,kaşıntı olmadığına benimkisi dayanılmaz kaşınıyor,resmen vücudum yanıyor bazen kendimden nefret ediyorum ama isyan etmek istemiyorum sinirlerim çok yıprandı :)coresatin bana pek fayda vermedi :KK43:((

herşeyi denedim ama maalesef,şimdide bahçeme bakla diktim ..bir karış boyunda büyümüşler :) çocuk gibi bakıyorum onlara :))

Ben şuan 14 yaşındayım 5 yaşındayken Sedef hastalığı geçirmişim . Dizlerimde ve karın bölgemde çıkmış . Sonra annemle ve babamla doktora gittim ve merhem verdi. Iyileştim kaç yıl geçti ama hala tekrarlamadı. Sedef kesin tekrarlar deyipte insanları korkutmayın .

herkese merhaba çok uzun zamandır forumu takip ediyorum tam 10 yıldır sedef hastasıyım bu zamana kadar işe yarayan birşey bulamadığım için üye olup yazmadım fakat bir hafta önce blue cap ürünlerini kullanmaya başladım bir haftada %80 iyileşme oldu inşallah tamamen de geçeceğine inanıyorum, tabii ki kökten bir çözüm olmayacak biliyorum ama en azından belirtileri belirli bi süre geçirecektir.
ilk defa birşey işe yaradı ve bunu benimle aynı çileyi çeken herkesle paylaşmak istedim, sedef kafa derimde başladı daha sonra tırnaklarımda, daha sonra bacaklarımda, en son olarak ta avuç içlerimde çıktı, kırmızı kaşıntılı kabartılı kepekli ve pullu kafa derimde ki ise dönem dönem kanama yapacak kadar kötüydü, bunlar yetmezmiş gb bende göz tansiyonu var yani kortizon kullanmam yasak ne zaman kortizonlu merhem losyon falan kullansam göz tansiyonum iyice yükseliyor ve glokom riski artıyor, zaten çok işe yaradığını da söylemek mümkün değil kortizonlu ilaçların en azından benim adıma, o yüzden hiç yan etkisi olmayan ve işe yarayan birşey bulabilmek benim için cennete düşmek gibi, size tavsiyem blue cap ürünlerini netten araştırın ben spray, duş jeli, şampuan, krem hepsini kullanıyorum şuan, tek sorun hiç bir sigorta ödemiyor ve bütün bunlar toplam 400 tl ye yakın tutuyor, yani çok pahalı bence ama ben mecbur hepsini kullanıyorum, belki sizler hepsini kullanmak zorunda kalmazsınız, şiddetle tavsiye ediyorum blue cap ürünlerini, umarım bende işe yaradığı kadar sizde de yarar, hepinize sedefinizi tetiklemeyecek stressiz huzurlu mutlu günler dilerim =)

Böyle şeylere çok itibar etmememe ragmen maydonoz çayının kesin olarak gecirdigini bana çok inandırıcı bir şekilde söylediler. Yalnız devamlı olarak birkaç ay hiç bırakmadan kullanmak lazımmış. Taaki gecene kadar. Yapılışı da kolay birkac dal maydonozu yıkayıp bir cezvede bir tasım kaynatıp dilediginiz gibi içiyormuşsunuz ve günde birkaç kez yaparsanız daha çabuk sonuç alınıyormus. Ama hamileyseniz dikkat hertürlü bitkiyi ve bitkisel çayı doktora danışmak gerekiyor. Zararsız sandıgınız bir bitki bile çayı yapılınca farklı etki gösterebiliyormuş aman sormadan kullanmayın.

Selam arkadaslar bende aldim bugun kremi heryerime deil sadce bi kismima surdum etkiyi gorebilmek icin. Strec filmelede sardim baska bisi yapmam gerekiomu sarmasam olmazmi cvplardanz sevnrm

coresatin bende tamamen geçirmedi. ten rengine döndü fakat hala pürüzlü üstleri. düzenli süremedim son zamanlarda ve tekrar eski güçleriyle bütün vucudumu sardılar yine:KK43:

ayrıca çok küçük bi tüp olduğu için yetmiyor. umutlanmıştım ama geçen yerlerde izleri de kalmıştı.

neyse ben bu baklayı çok yerden duydum. mevsimi geçmiş dondurulmuş baklaya başladım. suna dumankaya 4 bakla tanesini geceden birbardak kaynar suya atıp sabah aç karnına içilmesini söylüyor. başladım, dua edelim bunun bari yararı olsun bakla ekeriz heryere...

yoksa methotrexate da geçtiği için ustenimab a başlıcam...

arkadsım denednmı baklayı işe yaradımı

aloe vera ile tedavi olanları duymuştum ama biraz uzun sürüyormuş.

arkadsım denednmı baklayı işe yaradımı

süreklilik sağlayamadım ne yazık ki:KK43: annem felç geçirdiği için yarım kaldı her şey.

methetraxeta başladım, şu an sadece eklem şişlikleri ve ağrılarım geçti lezyonlar hala kaşıntılı ve inatçı. kortizonlu kremler; dermovate, psorcutan ve elecon kullanmak zorunda kaldım hiç istemeyerek. çünkü yüzümde kocaman lezyonlar çıkmaya başladı.

sürekli kremlenmek ve o yapış yapış histen kurtulmayı çok isterdim.

kızlar sedef hastalığını doğal yollardan çözülüyor hastalığın derecesine göre kremleri var en doğalı aloe veralı ve probolisli kremler forever living aloe propolis creme die yanındada hastalığın derecesine göre kremleri var...

Değerli arkadaşlar, sedef hastalığına kesin çözüm önereceğim. Yakın bir arkadaşım tedavi oldu, reklam olmasın diye yazamıyorum. Ancak samimi olarak tedavi olmak isteyenler tel nosunu bana yazsın, ben ilgili kişiye sizi arattırırım inşallah sizde şifa bulursunuz. Tedavi dediğim klinik filan değil. Bitkisel ürün. yanlış anlaşılmasın. Bu arada bana özel mesaj yazanlara cevap yazamıyorum, henüz mesaj hakkına ulaşamadım kusura bakmayın cevap beklemeyin.

barney formula bir ilaç değildir, bir sedef hastasının geliştirdiği tedavi türüdür, sadece vitamin ve minerallerden oluşur.ilaç olarak formulün içinde sadece ibufren vardır.(çocuk sahibi olanlar bilir bebek şurupları vardır dolven...vb. gibi onun içindeki etken maddedir.şimdi siteye göz attım içerik biraz değilmiş, yabancı dil bilmiyorum biliyorsanız veya bilen birine linki yazayım tercüme ettirirsiniz.
formül şöyle:
Barneys formula
one small multivitamin
and add to that
1000-1500 iu of vitamin D3 (cholecalciferal ) more in winter less in summer
(1000IU= 25mcg)

200mcg selenium
250 mcg B12.......
400 mcg folic acid

2x 1000 flax seed oil
2 x 1200 fish oil
400mg calcium if you don't eat a lot of dairy cheese etc...
200 mg ibuprofen in the evening with water or fluid

link de şöyle:
https://www.inspire.com/groups/talk-psoriasis/discussion/barneys-formula/

merak ettiğin şeyler olursaelimden geldiğince cevaplarım.

cnım b12 neden kullanmadn :? bugun yarn bende aynı sekılde temın edıp kulanmayı dusunyrm

cnım b12 neden kullanmadn :? bugun yarn bende aynı sekılde temın edıp kulanmayı dusunyrm

geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama, kullanmış olmam lazım, kullandım hatta galiba ya, neden kulanmadın diye sordun yukarıda yazdığım listede de var.

X