- 19 Ocak 2013
- 774
- 782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende yeni üyeyim..sizin sedefin hangi cesidi acaba..ben yeni konu actim ama yeni oldugumdan bu kategoriyi görmemistim malesef...ordan okuyabilirsiniz...
Sedef Hastası Arkadaşlarım,
Prof. Dr. Sinan Taş'ın 12 yıldır üzerinde çalıştığı sedefe kesin çözüm olan ilacın çalışmalarında sona gelindi. Kendisi İlacın Patentinin yurt dışında alındığını, Türkiye de de alınması için başvuru yapıldığını Başvuruyu bizat kendisinin yaptığını belirtti. Fakat patentin alınması için en az 50 - 100 hasta ve ailelerinin Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına, sağlık Bakanlığı vs.. na talepte bulunmaları gerektiğini, ancak bu şekilde patentin alınabileceğini söyledi. Lütfen Arkadaşlar Gerekli Mercilere baskı yapalım bir an önce şu patentin alınmasını sağlayalım.. Ben dayanamıyorum artık bu hastalığa... İsterseniz sitesinin linkini de verebilirim. Orada Hoca nın telefon numarası adresi ve konuyla ilgili bilgiler mevcut.. Herkese Acil Şifalar Dilerim...
Lütfen facebook taki ulusal psoriazis sayfasına üye olup orada peri masalı rumuzlu Sn Elvin hulya c. ile irtibata geçiniz.Kendisi Sayın sinan taş ile irtibat halindedir ve sağlık bakanlığına biz sedef hastalarının göndereceği dilekçeyi hazırlamaktadır.İleri health isimli ilacın patent işlemleri tamamlanmıştır.Sağlık bakanlığının dikkatini çekebilirsek sanırım bir kaç aya piyasada olacak ve sedef tarihe karışacak.Lütfen çevrenizdeki herkesi bilgilendirin.Bu birlikteliğe katılalım.Saygılarımla...
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
sedef için kremler hepsini denedim sanırım ama sonuç alamadım. doktorlarda cabası, en son bio enerji seansları ile tamamen kurtuldum tavsiye ederim.
Sonuç almak için isim bile verebilirim.
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
Çok Naziksiniz,sağ olunuz,şu anda bende kurtuldum,dilerim ileride tekrar ger dönmez Siz ne kadar süredir sedeften kurtuldunuz?Maliyeti ne kadar oldu,bana yazan denemek isteyenlere önerebilirim.Özelden isim verirseniz sevinirim.Sevgiler
Biz sedef hastaları sadece normal insanlar gibi giyinmek ve hareket etmek için yıllardır her çıkan ilacı denedik, her adı çıkan doktora gittik. Çocukluğumdan beri bu hastalığı çekiyorum maalesef. Güneşe çıkma, beslenmene dikkat derken ne çocukluğumu yaşayabildim ne de kolay arkadaş edindim. Kaşıntı cabası. Kollarım ve bacaklarımda var lezyonlarYaşımın ilerledikça lezyonların büyüyeceğini yani böyle bir olaslığın olduğunu söyledi doktor. Tekl tesellim eklem yerlerimde olmaması. Anneannem de vardı sedef hastalığı, hareket edemezdi, diz kapaklarının arkasında oluşmuştu yaralar, çok üzülürdüm. Sanırım ileri derece bir sedef hastasının yanında büyüdüğüm için geleceğim hakkında endişeliyim. Şimdi B12 Vitamini içeren bir krem çıkmış, onu kullanıyorum. Bacaklarım ve kollarım çoğu kez kapalı, güneş koruyucu kullanıyorum aynı zamanda.Yaklaşık 8 seans katıldım ve 1 e 1 seanslar.
Zaten kendiside bayan,tereddüt etmedim.
Kendisi seansları ne çok sık nede aralıklı olarak ayarlıyor, son seansdan önce kuruyan kabuk gibi uçtular.
Son seans anladığım kadarıyla tamamen kapandı ve 6 aydır sonlandı. Kusur bulamadım
Sağ dirsekden başlayan yanık izi gibi sağ arka tarafıma kadar geniş alanda.
Maliyet ve isim yasak sanırım.Mesaj atarsanız cevap verebilirim.
Ama doktor, muayne, ilaç , iğne faturaları aynı olduğunu söyleyebilirim.
Ama bu hastalığın tedavisi var.