ben tüm ürünleri solgardan temin ettim memnunn kaldım,bu markayı öneririm.
şimdi yukarıdakinleri not alıp eczaneye gidip solgardan bu ürünleri temin ettiğinizde zaten şişelerin üstünde ne kadar içeriğe sahip oldukları yazacak mesela selenyum solgarda 100 msg içeriğe sahip bu formul 200 diyorsa günde 2 adet içeceksiniz.selenyumu özellikle belirttim çünkü 100 msg selenyum almakla 200 msg selenyum almak arasında çok fark var.harfiyen uygulamanızı öneririm, bence biraz bir iyileşme değil bayya bir iyileşme olacak..
sağlıklar dilerim.
sizi rahatsız ediyorum ama ben bugün ilaçların hepsini buldum ve aldım 200 tl tuttu ama çoguna eczacı günde 1 tane kullanım yazmış ve tok karnına kullanım aldıgım ilaçlar bunlar siz nasıl kullandınız yazarsanız sevinirim ve doğru ilaçlarımı almışım bir bakın hepsi solgar ürünü bir tanesi hariç
male multiple
fish oil concentrade 1000 mg
folacin folic acit 400yg
vitamin d3 1000 ıu cholecalciferol
seleno-6 100 mcg
flaxseed oil omega-3,6 8 9 cold pressed pure and unrefined ( yanlız bu ilaç sıvı bir şey bunun kullanımı nasıl olacak hap gibi deil eczanede bir şey söylemedi hem içiliyormuş hemde dıştan sürülüyormuş içerse biraz fazla mı gelir gib,i birşeyler söyledi teraddüt etti)
artril 600 mg ( siz 200 yazmışsınız eczane bunu vermiş eve gelince fark ettim zararı olur mu nasıl alması lazım eczacı sabah akşam yazmış )
yanlış bir ilaç almışsam degiştirme imkanım var
ayrıca bu ilaçların hepsi hergün düzenli alınacak mı yoksa birini bir gün digerini öbür gün mü kullanacak