Sedasyonla diş çekimi

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.451
5.308
198
Merhaba hanimlar,

Mune nolur hemen taşınmasın konum nolur

Biliyorum ' bi çektirmedin gitti' diyebilirsiniz. Ben sedasyon isleminim duydum. Yarı anestezi. Bunu yapan yeride buldum. Ama gel gelelim ilk adım? Bu işlemle dişimi çektiren var mı? Ben 3 dişimi birden çektirmeyi dusunuyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dişhekimiyim. Korktuğunuz için sadasyon istiyorsunuz sanırım.
Çekimi yapacak doktorunuz mu dedi üçünü beraber çekelim diye?
Hangi dişler çekilecek?
Sağ ve sol taraflar alt dişler aynı gün çekilmez.

Doktorla daha görüşmedim. Ama internetten edindigim bilgiler öyle söylüyor. Üst 2 tane 20 lik, birde sol alt çapraz dıs. Evet korktuğum için istiyorum.

Aaa neden

Ben fazla anestezi olmasın diye sanıyordum

Ama Sedasyon bir tane zaten hepsi bir seferde çekilir diye düşünmüş galiba konu sahibi

Bu arada alt 20 lik dişlerim hiç yok üstleri de hem de sapasağlamken 22-23 yaşımda çektirdim bir şey olmuyor konu sahibi tecrübe ile sabit

Aynen öyle düşündüm bende.Eğer öyle bir şey mümkünse bayrama kadar kurtulmak istiyorum toptan. Tabii mümkünse

Diş hekimi olduğunuzu görünce fikir almak istedim. Alt sağda yirmilik dişim var. Ben korkudan damak kesilecek vs. diye senelerce dişin çıkmasını bekledim. Arada ağrı yaptı çıkmak için. Yeri olmadığı için zorladı beni tabi. Şuan üst yüzeyi gözüküyor, filmde kök normal, eğri ya da çapraz degil. Ama hala kokudan gidemiyorum. Benim durumumda yine ameliyatlı çekim mi olur? Yoksa hemen çekilebilir mi? Küçükken o koltuğa çok oturdum. Kötü etkisi kaldı bende maalesef.

Çekimi yapacak hekiminizle görüşün ortak karar alın.
Sedasyon yapılmışken hepsi çekilse iyi olur.
Rutin yöntemle bir tane çekim deneseydiniz aslında çok da korkunç bi operasyon değil :)

Görmeden yorum eksik olur ama anlattıklarınıza göre direkt çekilebilir.
Bir de damak kesilse ne olur önemli olan sağlıksız dişten kurtulmak
öyle düşünerek çektirin gitsin

Görmeden yorum eksik olur ama anlattıklarınıza göre direkt çekilebilir.
Bir de damak kesilse ne olur önemli olan sağlıksız dişten kurtulmak
öyle düşünerek çektirin gitsin
Teşekkür ederim. Kesi atılıyor arkasından dikiş atılıyor. O süreçte katı gıda yenmiyor , yüz sisiyor vs. duyumlarindan dolayı. Haklısınız ne olacaksa olsun bitsin aslında. Diğer dişlerimi itekleyip sıkıştırdı biraz çünkü. Hakkinizi helal edin. Vaktinizi aldım.

Konu sahibi normal diş çekimi zor değil. Zamaninda çok çekim yaptirdim. Bence de bir tanesini bir deneyin. Çok kötü olursanız sedasyon yöntemine gidersiniz. Ben yirmilik için korktum. Sizi endiselendirmeyim. Daha çok duyumlar korkutup endişelendirdi beni daha doğrusu.

İşte benimde 2 tanesi 20lik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…