- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
Gömülü durumda mi?İşte benimde 2 tanesi 20lik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gömülü durumda mi?İşte benimde 2 tanesi 20lik.
Acikta. Bön bön bakıyor, huzursuzluk çıkartıp duruyorGömülü durumda mi?
Aciktaysa korkmayın. Buyuk kökü bile yok sonuçta. Benim çene yapım dar. Dişlerim eksik olmasına rağmen hala sıkışık. Yirmilik de son damağa yakın. Ortalıkta olsa hiç durmayacagim da.Acikta. Bön bön bakıyor, huzursuzluk çıkartıp duruyor
Aaa Susuletagecmis olsun bacim :)
ingilterede iyi bi hekim var tam kralicelere layık
istersen onerebilirim :)
Aaa Susuleta
N'ber?
Teşekkür ederimiyiyim cinim seni sormali :)
Teşekkür ederimBüyük geçmiş olsun....
Operasyon sonrası ağrılarınız nasıl?
Teşekkür ederim Şu an az bir şişlik var ama normal konuşabiliyorum.Geçmiş olsun. :)
Tamamen mi uyutuyorlar? Sakinleştirici gibi bir ilaç mı veriliyor?Teşekkür ederim Şu an az bir şişlik var ama normal konuşabiliyorum.
Ben heyecandan tiiriyorum, anestesi uzmanı geldi. Süreci yani neler hissedebileceğimi anlattı.Sonra rlimin üstüne damar yolu açtılar -ki ben daha önce hiç yaptırmamıştım-.Sonra aldılar beni dişçi koltuğuna. Verdiler ayarıSonra sarhoş gibi, doktor aç ağzını diye bağırıyor, bağırması normal çünkü başka türlü uyarılamıyorsun. Sonra bitti işte. Alt ve üstü kesipte almışlar.Ben çıktum.Bana göre 1dk sürdü, ama gerçekte 30dk sürmüş. Sağ tarafımda 2 tane daha 20lik var bakalım onları çekelim derlerse aynı yöntemle tak tak tak!Tamamen mi uyutuyorlar? Sakinleştirici gibi bir ilaç mı veriliyor?
Merhaba hiç acı hissettinizmi acaba bende diş çektireceğim ama korkudan bir türlü gidemedim .Ben heyecandan tiiriyorum, anestesi uzmanı geldi. Süreci yani neler hissedebileceğimi anlattı.Sonra rlimin üstüne damar yolu açtılar -ki ben daha önce hiç yaptırmamıştım-.Sonra aldılar beni dişçi koltuğuna. Verdiler ayarıSonra sarhoş gibi, doktor aç ağzını diye bağırıyor, bağırması normal çünkü başka türlü uyarılamıyorsun. Sonra bitti işte. Alt ve üstü kesipte almışlar.Ben çıktum.Bana göre 1dk sürdü, ama gerçekte 30dk sürmüş. Sağ tarafımda 2 tane daha 20lik var bakalım onları çekelim derlerse aynı yöntemle tak tak tak!
İnanır mısınız, tekrar olsa gözüm kapalı giderimMerhaba hiç acı hissettinizmi acaba bende diş çektireceğim ama korkudan bir türlü gidemedim .