- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
-
- Konu Sahibi BenOzgurce
arkadaslar bahsettiginiz aletin adı spekulummu? ınce uzun uc kısmı hafıf yuvarlak kameralı mı o aletle yumurtlalıklarıma bakıyor bılgısayarda..her muayenede onunl abakıyor.
hayir hayatim senin dedigin ultrason bizimkisi kasik gib bisey icine sokuyolar aciyolar agzini rahmi buyutuyolar vidali bisey kendini klasarsan can yakar, ama sundan eminim erkekler daha nazik oluyor kadinlar beceremiyo o isi:)
kesinlikle arkadaşlar.ultrasonla bile kasılıp ,acı çekiyoruz.o alet korkunç geliyor bana.aşılama yapmadan hamile kalmanın yollarını bulmalıyım:))
özgürce bulursan banada haber ver?
bende jinekologuma yillik muayene icin gittigimde pap smear testi icin bu aleti kullandi yani spekulum ama o kadar acidi ki allahim goruntusu bile korkunc artik jinekoloaga gitmeye korkuyorum:1shok:senağlama
ya kizlar neden her korktugumuz seyde hemen uyusturulmak istiyosunuz? dogumda tamam. hsg de istiyosunuz muayenede istiyosunuz biraz dayanmaliyiz aciya. hersey bebek icin......hic saglikli degil bence hersey dogal yoldan olmali.2 kere gittim muayeneye hic aci duymadim bununla yasamaya alismaliyiz yani o bolge bizim herseyimiz ona iyi bakalim.hem dr o aletle muayene sirasinda akintiyi kontrol ediyo koku varmi diye bakiyo falan filan......
canım keşke mümkün olsa kasmamak onu da denedim olmuyor zaten muayeneye gitme lafı bile paniğe kapılmama sebep oluyor.ben de şaşkınım. tek sorun acı değil yani.psikolojimi bu kadar etkiliyor anlayacağın.ben kendi dişini çeken ,kendi kulaklarını yorgan iğnesiyle delen bir insanım ama bu konuda o dayanıklılıktan eser yok.valla o aletden ben dogum yapana kadar kurtulamadim 9 aylik hamileydim daha hala alttan aleti sokup bakiyordu doktorum ama su bi gercek kendini kasarsan cok aciyo eger sakin birakirsan pek fazla bisey hissetmiyorsun.. Bi deneyin kendinizi ona konsantre etmeyin baska bisey düsünün doktor onu eline aldiginda...
canim belki vajinan dardir o yuzden aciyordur belki!!!
yaaa ben bu kadar yakından incelememiştim görmeden daha kolaydı bir dahaki doktor muayenesinde yandık ya birde hamileliğin son ayında elle muayene ediolarmış altttann onu düşünmek bile istemiyorummm
of of daha yolun başındayım her gidişimde transvajinal ultrasonla bakıyo doktorum Allah'tan iyi bir kadın yoksa yanmıştım ya dua edelimde bir an önce Allah sağlıklı bebişlerimizi versin doğal yollardan yoksa napças offff bu arada kıslar iyi bayramlarrrrr
ya bende pko görünümü var adetlerim düzensiz ama hormonlar falan herşey normal bebiş istiyos gelecek aylarda onun için sürekli doktordayım zaten ama gerçekten aletin görüntüsü berbat yaw böylede olmazki erkekler rahat oh bi sünnet oluyolar bütün derdi biz çekiyoruz yok ağda yok spekulum yok normal doğum olmazki canım:))