- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
-
- Konu Sahibi BenOzgurce
kızlar jinokolojik muayenenin olmazsa olmazı elle muayenedir, ultrasondan daha iyi sonuçlar verir bu muayene dr elle yaptığı muayenede ultrasonda göremeyeceği bir çok şeyi görür bu nedenle bu mecburidir. Acının nedeni ise bizim kendimizi kasmamızdır. Benim dr çok gırgır biri ve karanlıkta muayene ediyor bu beni biraz daha rahatlatıyor ve kimseyide sokmuyor muayene odasına, genede ben kendimi kasınca bana akşama kadar onlarcasını görüyom artık göz, kulak gibi sıkma kendini zaten çokta meraklı değilim diyor şaka yollu, kadınız ve malesef bu muayeneyi çekmek zorundayız.
arkadaslar bahsettiginiz aletin adı spekulummu? ınce uzun uc kısmı hafıf yuvarlak kameralı mı o aletle yumurtlalıklarıma bakıyor bılgısayarda..her muayenede onunl abakıyor.
enteresan ben spekulumun aci verdigini hic tahmin etmemistim..biraz urkutucu gelmisti ilk baslarda bana ama ..benm doktorum erkek ve hic sorun yasamadim .bilakis istanbuldayken bir bayan doktora gitmistim kadin o kadar kotu muayene ediyordu ki sinir olmustum.
bana hiç spekulum ile bakmadı doktorum.ınce uzun alet ıle baktı.(ultrasyon yanı)
çok ilginç halbuki dr.lar önce spekulumla sonra ultrasonla muayeneyi tamamlıyorlar.
evet canım hersey cok farklı...mesela rahim filmi istenmedi benden..
polikistleirm var.yumurtam buyumuyordu.bunları bu ay hallettik.asılamaya gecicez...
Arkadaslar Bilgisayar ekraninda görüntü veren ultrason olur. Kötü can yakici olarak tanimlanan spekulum asagiya resmini ekledigim metal yigini görüntü tuaf ama ben aci cekmiyorum. kafamçokkarıştı sadece birazcik soguk oluyor. :Roflol:
Arkadaslar Bilgisayar ekraninda görüntü veren ultrason olur. Kötü can yakici olarak tanimlanan spekulum asagiya resmini ekledigim metal yigini görüntü tuaf ama ben aci cekmiyorum. kafamçokkarıştı sadece birazcik soguk oluyor. :Roflol:
resmini bile görmek rahatsız ediyor beni.eylulde asılama olucam bu aletle acılıp enjekte edılıyor galıba.
canım çok teşekkürler ama ıkınırken yanlışlıkla birşey olur diye de geriliyor insan:))
Canım ya,hiç gerilme(gaz dan bahsediyorsun galiba)öyle bir şey olmuyor.Hem olsa ne olacak ki onlar alışkınlar,bazı insanlar doğum da ıkınırken çocukla birlikte büyük tuvaletini bile yapıyor.Doktorum söylemişti.
teşekkürler arkadaslar verdiginiz bilgi icin.bende klomen ıle tedavı gorurken hergun doktora gıdıp muayene olmaktan huzursuz oluyordum.ben muayene masasında oluyorum v seklındekı alette degıl canım (catal denılıyor galıba) pko oldugu ıcın 5 ay boyunda doktora gıtmek zorunda kaldım sımdıden sıkıldım gıt gıt gıt 1 kerede olmuyorkı gun aralıklarıyla muayene cagırıyor.allahım sen bızlere yardım et.
teşekkürler arkadaslar verdiginiz bilgi icin.bende klomen ıle tedavı gorurken hergun doktora gıdıp muayene olmaktan huzursuz oluyordum.ben muayene masasında oluyorum v seklındekı alette degıl canım (catal denılıyor galıba) pko oldugu ıcın 5 ay boyunda doktora gıtmek zorunda kaldım sımdıden sıkıldım gıt gıt gıt 1 kerede olmuyorkı gun aralıklarıyla muayene cagırıyor.allahım sen bızlere yardım et.