Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Trabzona taşınmaya karar verdim haha pirzola neyim ne kadar acaba ona göre karar vereceğim et süt kurumunun kıymasi Markete geliyor ama güvenemiyorum normal kıyma 340 civari

Hastane kapasitesi azdi canım yeterli yatak sayısı yoktu insanlar sıra bile verilmiyor du acil insanlar tekrardan muayene edilmeyip eve dönüyorlardı şimdi ile hiç kıyaslama bence
Sen ne demek istediğimi bile çözemedin varya,şu meşhur tüp ve yağ kuyruğundan bahsettim hadi cevap bekliyorum senden neden oldu kuyruklar.

Kilosu mu 140 yarım kilosu mu yoksa 400 gramı mı

Tarım kredi kooperatifimi bahsettiğiniz.

Canım şu an dışardan okuyorum üç senem kaldı tmm mi liseye felan bakınca da hani dışardan okuduguma şükür ediyorum okumak kötü bişey demiyorum ama her okuyan da herşeyi biliyor çok bilmiş havası vermesinler her okuyan dan adam olunmaz

Okumak insanın bilgi dağarcığını genişletir,evet herşeyi bilmek zorunda değiliz elbette ama araştırıp öğrenebiliriz mesela.

Bu fiyatlar size normal geliyorsa bir şey diyemiyorum. Elinize sağlık afiyet olsun :)
Canım Erdoğan'a saray Maray diyosunuz bu CHP nin yanındakiler hep yardımcı olucaklar başkan yardımcısı sekiz dokuz kişinin maliyeti ni de hesaplayın şu anda alınan yardımları da zor görürsünüz ancak para kendilerine yeter

Sen hayal aleminde yasamaya devam et 25 nisanda aldıgım soğan direk bütün goruntüyüde atarım bugun dana ciğer aldım kilosu 240 tl idi 800gr am 200 lira verdim uyduruyoruz biz tabi

Eklentiler

• Screenshot_20230511_173705_getir.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 38
Trabzona taşınmaya karar verdim haha pirzola neyim ne kadar acaba ona göre karar vereceğim et süt kurumunun kıymasi Markete geliyor ama güvenemiyorum normal kıyma 340 civari
Buyrun bir tek mevsimini sevmiyorum buraların sürekli yağmur ....
Alın bir deneyin belki seversiniz... Sonuçta kurum ..

Hiç gitmediğiniz liseye bakınca mı açıktan okumaya şükrediyorsunuz?
Bu arada bir eğitimci olarak şahsi yorumum bu, örgün eğitimi her zaman uzaktan eğitime tercih ederim.

Bende trabzonda yaşıyorum dün muza 60 TL verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…