Dün ufak bir alışveriş yaptım Trabzon Vakfıkebir soğan 10 TL
Patates 12.5
Bir kg kaşar 130
Sütü kv veriyor
Kooperatif markette kıyma 140 ben kasaptan 170 e aldım
Kırmızı etin fiyatı kıyma ile çok farklı olmaz Makarna 10 TL
Yerli muz 24
İthal 36... Elma 14..
Çarliston 14
Domates salkım 25
Patlıcan 13....
Anlayacağınız bugün musakka yaptım...
100 kişiye soralım popüler cvbı bulalım selenakk acık bi forum hangimiz cok biliyoz desinler
Sen ne demek istediğimi bile çözemedin varya,şu meşhur tüp ve yağ kuyruğundan bahsettim hadi cevap bekliyorum senden neden oldu kuyruklar.Hastane kapasitesi azdi canım yeterli yatak sayısı yoktu insanlar sıra bile verilmiyor du acil insanlar tekrardan muayene edilmeyip eve dönüyorlardı şimdi ile hiç kıyaslama bence
Kilosu mu 140 yarım kilosu mu yoksa 400 gramı mıGerçekten mi yaaaa vallahi çocuklarm var yalan söylemiyorum kasaptan aldm 170 tl... kooperatif markette kıyma 140 ciddiyim... İstanbul bu konuda yaşanılabilir yer olmaktan çıkıyor ... Rabbim yardımcınız olsun ... Şehirler arasındaki bu fark tabikide seçmenleri etkiler...
Yok öylr bir iddiam.Senle bı zahmet konuşmayalım gene başladın bı sen eğitimli sin anladık
Tarım kredi kooperatifimi bahsettiğiniz.Gerçekten mi yaaaa vallahi çocuklarm var yalan söylemiyorum kasaptan aldm 170 tl... kooperatif markette kıyma 140 ciddiyim... İstanbul bu konuda yaşanılabilir yer olmaktan çıkıyor ... Rabbim yardımcınız olsun ... Şehirler arasındaki bu fark tabikide seçmenleri etkiler...
İlk şikayet senden gelmesimn sonra sjksjksjksjkDiktatör istiyorum ben cumhurbaşkanı da değil vallahi diktatör olsun normal anlamıyorsunuz zorbalık lazım size
Bunu dileyenin kız çocuğu olacak. Yazık. Bari erkek olaydı.İlk şikayet senden gelmesimn sonra sjksjksjksjk
Hay ağzına sağlık güzel kardeşimYok öylr bir iddiam.
Tek değilim yani
Katibin Ruhu var
HanimKelesimiGetir var
noegthy var
pamuk musun nesin var
theblackswan var
sapyoseksuel var
Var oğlu var yani.
İsmini saymadıklarım da var
Canım şu an dışardan okuyorum üç senem kaldı tmm mi liseye felan bakınca da hani dışardan okuduguma şükür ediyorum okumak kötü bişey demiyorum ama her okuyan da herşeyi biliyor çok bilmiş havası vermesinler her okuyan dan adam olunmazBen Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiyorum yalnız. Konu sizin eğitimi yermeniz, küçümsemeniz.
Profilinizde ilkokul yazıyor. Lise eğitimi almamışsınız, üniversite hakeza. Peki diyorum ki deneyimlemediğiniz bir şey hakkında neden yorum yapıyorsunuz. Deneyimlemediğiniz şey ortaöğretim ve yüksek öğretim bu arada, konuyu netleştireyim sizin için.
Ne acı aslında erkekte olsa nesilden nesile aktarırdı bunu.Bunu dileyenin kız çocuğu olacak. Yazık. Bari erkek olaydı.
Herkes onun gibi düşünecek. Düşündürtemezse gücü yetmezse mağdurum da mağdurum. Ne güzel di mi?Bunu dileyenin kız çocuğu olacak. Yazık. Bari erkek olaydı.
Okumak insanın bilgi dağarcığını genişletir,evet herşeyi bilmek zorunda değiliz elbette ama araştırıp öğrenebiliriz mesela.Canım şu an dışardan okuyorum üç senem kaldı tmm mi liseye felan bakınca da hani dışardan okuduguma şükür ediyorum okumak kötü bişey demiyorum ama her okuyan da herşeyi biliyor çok bilmiş havası vermesinler her okuyan dan adam olunmaz
Canım Erdoğan'a saray Maray diyosunuz bu CHP nin yanındakiler hep yardımcı olucaklar başkan yardımcısı sekiz dokuz kişinin maliyeti ni de hesaplayın şu anda alınan yardımları da zor görürsünüz ancak para kendilerine yeterBu fiyatlar size normal geliyorsa bir şey diyemiyorum. Elinize sağlık afiyet olsun :)
Sen hayal aleminde yasamaya devam et 25 nisanda aldıgım soğan direk bütün goruntüyüde atarım bugun dana ciğer aldım kilosu 240 tl idi 800gr am 200 lira verdim uyduruyoruz biz tabiBakın mide edebiyatı dönemi bitti ,soğan ben hiç 30 TL den almadm, dün alırken 10 TL idi kıymada 170 ... Şeriat hayali her seçimde öne sürülen bir durum kaç seçim geçti her seferinde aynı sözler ... Bitsin bence sıkıldık artık...
Buyrun bir tek mevsimini sevmiyorum buraların sürekli yağmur ....Trabzona taşınmaya karar verdim hahapirzola neyim ne kadar acaba ona göre karar vereceğim et süt kurumunun kıymasi Markete geliyor ama güvenemiyorum normal kıyma 340 civari
Ayynnn araştırıyorum ve görüyorumOkumak insanın bilgi dağarcığını genişletir,evet herşeyi bilmek zorunda değiliz elbette ama araştırıp öğrenebiliriz mesela.
Hiç gitmediğiniz liseye bakınca mı açıktan okumaya şükrediyorsunuz?Canım şu an dışardan okuyorum üç senem kaldı tmm mi liseye felan bakınca da hani dışardan okuduguma şükür ediyorum okumak kötü bişey demiyorum ama her okuyan da herşeyi biliyor çok bilmiş havası vermesinler her okuyan dan adam olunmaz
Bende trabzonda yaşıyorum dün muza 60 TL verdimDün ufak bir alışveriş yaptım Trabzon Vakfıkebir soğan 10 TL
Patates 12.5
Bir kg kaşar 130
Sütü kv veriyor
Kooperatif markette kıyma 140 ben kasaptan 170 e aldım
Kırmızı etin fiyatı kıyma ile çok farklı olmaz Makarna 10 TL
Yerli muz 24
İthal 36... Elma 14..
Çarliston 14
Domates salkım 25
Patlıcan 13....
Anlayacağınız bugün musakka yaptım...