Ya#ancısınız tıpkı şu kreş haberi gibi (haber yalanlandı),Ya#ancısınız gibi tıpkı şu banyo (jakuzi idi o davalık oldu) haberi gibi ya#anlarla besleniyorsunuz çünkü başka çareniz yok! Mecbursunuz çünkü sectigiiz ch.p.k.kk b#ş p#ra etmez bunu bildiğiniz için muhtaçsınız,hal@k s#zcü vs gibi ya#an haberlere, hiç gerek duymuyorsunuz dogru mu bu haber bir bakalım sağa sola varsa yoksa Recep Tayyip Erdoğan dü#şmanlığı...Hepinize bu yorumum ve son olarak iyi ki ahiret var ister inanın ister inanmayın ALLAH'a, bu yorumum burda dursun şahidim olacak (hoş olmasada RAB'bim o şahitliği yüzünüze yüzüne vuracak) bakalım orada bu kadar rahat ya#an konuşabilecek misiniz!..özellikle bana attığınız iftiraların da hakkını alacağım varsa sizin de alirsiniz!..şimdi istediğiniz kadar ya#an karakterinizi sergileyin şu saatten sonra duvara yorum yaparsiniz (ilk paylaşımında belirtmiştim kimseyle tartışmaya niyetim yok diye fakat gördüm ki düşm#n çok)..son
Son olarak kk yönetenler ilk tartışmada neden uyarilmadim onca saygısızlığa neden sessiz kaldınız şikayet bölümüne bir bakın ne gibi şikayetler içeriyor (şikayet etmedim burada aktaracağım icin) ona göre düzen kurun yıllardır bu sitede idim artık olmasam da olur mune cim,saygılar KAZEN