Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sen hayal aleminde yasamaya devam et 25 nisanda aldıgım soğan direk bütün goruntüyüde atarım bugun dana ciğer aldım kilosu 240 tl idi 800gr am 200 lira verdim uyduruyoruz biz tabi
Yeminle işim olmasaydı dışarı çıkıp size standı atardım İkizlerim var ortalık bomba atılmış gibi. Ciğeri bilemem.. Yarın söz... özellikle soğan ve kıyma...

Bunlar cumhurbaşkanlarının 1+1 evlerde oturmasını bekliyor çünkü bizim 3.dunya ülkesi olduğumuzu felan zannediyorlar yada öyle olsun istiyorlar..ama Türkiye eski Türkiye değil abd den ab den emir alan imf ye dünya kadar borcu olan pısırık korkak Türkiye yok artık..bu ulkenin cumhurbaşkanı saraylarda yaşayacak jetleri uçakları olacak ben istemiyorum fakir cumhurbaşkanı beni temsil eden insan dik duracak sözünü geçirecek gösteriş yapacak gerekirse.

Arap şeriatı değil arkadaşım anlıyor musun dini bu şekilde yermeyin yukarıda söylediğinizi hiç biri gerçek şeriat ile alakası yok dinde bunların hepsi zorbalıkla olmaz siz kuran okuyor musunuz
Arap şeriatı türk seriatı laz şeriatı gibi olgular var da biz mi bilmiyoruz? Kuran her ırk ve dil için aynı değil mi? Kurallar mutlak ve tek değil mi? Bahsettiğiniz ılımlı islam olmasın?

Erdoğan dönemindeki namus timsali siyasetten sonra kk'nın "namussuz" siyaseti hiç alışık olmadığımız bir şey olacak evet.
Chp den aday falan olsam gözüme gram uyku girmezdi ne zaman sırtımdan bicikliycaklar diye bekler dururdum herhalde..kendinden olana böyle yapana diğerlerine neler yapar hayal bile edemiyorum

Kendi halkı çöpten artık toplarken demi ...

Chp den aday falan olsam gözüme gram uyku girmezdi ne zaman sırtımdan bicikliycaklar diye bekler dururdum herhalde..kendinden olana böyle yapana diğerlerine neler yapar hayal bile edemiyorum
AKP'den aday olsam gözüme uyku girmezdi yediğim hakların hesabını iki dünyada da nasıl veririm diye...

Sen ne demek istediğimi bile çözemedin varya,şu meşhur tüp ve yağ kuyruğundan bahsettim hadi cevap bekliyorum senden neden oldu kuyruklar.
Canım yağı stok yaptı bazı marketler ki bence kapanması lazımdı markette yağ olmasına rağmen yok denildi ve gittikçe pahalilasti denetleme yapıldı ceza verildi ama aynı napali.m

Evet her okuyandan bisey olmadıgnı 21 senedir tecrübe ediyorz
Ohaa yaaa borcu yok mu asdfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…