Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sende yeni mi çıktın bir sen eksiktin sen okumuş bilmiş görmüş insan acaba neye dayanarak yazdın bu yorumu
Kimse Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiyor demene yazdim. Sen de okumadigina bu kadar gocunacagina açıktan kaydol. Çocuğun büyüyüp annem ilkokul mezunu desin mi istiyorsun?

Canım yağı stok yaptı bazı marketler ki bence kapanması lazımdı markette yağ olmasına rağmen yok denildi ve gittikçe pahalilasti denetleme yapıldı ceza verildi ama aynı napali.m
O kadar bilgin kıt ki hiç bir şey bilmiyorsun,ailenden öyle dinlemişsin öyle beynine yer etmiş seninde.

1974 yılında Kıbrıs'a çıkartma yapılacağı zaman ABD ambargo koydu ülkemize,dönemin başbakanı rahmetli Ecevit ambargoyu delerek Kıbrısa çıkartma yaptı.Bu kuyrukların sebebi buydu çok sürmedi petrolde sıkıntı oldu oda geçti sonra.

Şu bilgileri bilseydin bana bunları açıklayabilirsin otur 0 veriyorum sana .

Cidden üzülüyorum bu halinize. Halkın zenginliği ve refahıyla, eğitimiyle, kültürel seviyesiyle övünmeli devlet başkanları.

Yalan atmayın ya siz herkes aç herkes sefil herkes sokakta parası yok yani çalışana her türlü iş var ya yapmayın devlete gitse devlet gene yardım eder bu kadar sefalet içinde yaşayan bir insan

Al sana detaylar işte sen hiç pazara gitmiyormusun akşam saatleri git bakalım neler oluyor,markette çıkma sebze meyveler var insanlar onu alıyor çürük çarık hepside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…