Minnacık birisin seni bir lokmada yerim, çok güvenme kendine dünkü çocuk seni çok bilmiş.Tavan yapmış diyorum ya aman fosssss olma sonra balon gibi şişmişsin de
Kimse Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiyor demene yazdim. Sen de okumadigina bu kadar gocunacagina açıktan kaydol. Çocuğun büyüyüp annem ilkokul mezunu desin mi istiyorsun?Sende yeni mi çıktın bir sen eksiktin sen okumuş bilmiş görmüş insan acaba neye dayanarak yazdın bu yorumu
Arşiv unutmaz
Canım Erdoğan okumuş yalan yanlış şeyler yazmayın okumamış bile olsa maşallah okumadan böyleyse ayrıca kemal Kılıçdaroğlu da okumuş ama güya okumuşEvet her okuyandan bisey olmadıgnı 21 senedir tecrübe ediyoruz
O kadar bilgin kıt ki hiç bir şey bilmiyorsun,ailenden öyle dinlemişsin öyle beynine yer etmiş seninde.Canım yağı stok yaptı bazı marketler ki bence kapanması lazımdı markette yağ olmasına rağmen yok denildi ve gittikçe pahalilasti denetleme yapıldı ceza verildi ama aynı napali.m
Bunlar cumhurbaşkanlarının 1+1 evlerde oturmasını bekliyor çünkü bizim 3.dunya ülkesi olduğumuzu felan zannediyorlar yada öyle olsun istiyorlar..ama Türkiye eski Türkiye değil abd den ab den emir alan imf ye dünya kadar borcu olan pısırık korkak Türkiye yok artık..bu ulkenin cumhurbaşkanı saraylarda yaşayacak jetleri uçakları olacak ben istemiyorum fakir cumhurbaşkanı beni temsil eden insan dik duracak sözünü geçirecek gösteriş yapacak gerekirse.
Yalan atmayın ya siz herkes aç herkes sefil herkes sokakta parası yok yani çalışana her türlü iş var ya yapmayın devlete gitse devlet gene yardım eder bu kadar sefalet içinde yaşayan bir insanKendi halkı çöpten artık toplarken demi ...
Evet canım IMF ye borcumuz yokEvet her okuyandan bisey olmadıgnı 21 senedir tecrübe ediyorz
Ohaa yaaa borcu yok mu asdfff
Bu sefer ben yapcam.Yalan atmayın ya siz herkes aç herkes sefil herkes sokakta parası yok yani çalışana her türlü iş var ya yapmayın devlete gitse devlet gene yardım eder bu kadar sefalet içinde yaşayan bir insan
Her şeyden önce yaş olarak büyüğünüz olan biri karşınızdaki.Tavan yapmış diyorum ya aman fosssss olma sonra balon gibi şişmişsin de
Ayyy bende seni yerim Keles abla kaç senedir üyesin burda kaç senedir CHP'yi savunuyorsun kaç senedir yüzün düşüyor yenilirken pazara az kaldı yüzünüzü görmeyi çok istiyorumMinnacık birisin seni bir lokmada yerim, çok güvenme kendine dünkü çocuk seni çok bilmiş.
Gelde anlat bizimkilereKoskoca merkel bile yıllarca bir apartman dairesinde yaşadı.
Saygıdan anlamıyorsunuz kiHer şeyden önce yaş olarak büyüğünüz olan biri karşınızdaki.
Gelip gidip saygııııı diyorsunuz ya hani...
Halife-i Cihanımız en doğrusunu bilirler tabi. Çalmıyorlar ki ödünç alıyorlar, süresiz ödünç almaKız öyle deme dini bütün insanlar yapmaz öyle şeyler
Yalan atmayın ya siz herkes aç herkes sefil herkes sokakta parası yok yani çalışana her türlü iş var ya yapmayın devlete gitse devlet gene yardım eder bu kadar sefalet içinde yaşayan bir insan