- 3 Mayıs 2015
- 13.232
- 48.485
Uygulamasından giriliyor. Sitesinden girilemiyorEkşiye giremiyorz ki biz
Siz yalan yanlış din konuşuyorsunuz hele bı bak ne yazmış o dini çok bilen bir arkadaşSen okumammıssında ne olmussun kız
İnsan gbi yaşasak olma mı?
Okuyoruz senin okudugun kuranla benm okudugum kuran aynı olduguna göre okudugumuzu farklı yorumluyorz heralde.. islam mantk dinidir dinde zorlama yoktur hoşgörü dinidir.. gercek müslümanlar korkuyla değil hoşgöryüle sempatiyle davranır insanlarda merak eder arastırır isterse müslüman olur istemezse olmaz..
Sen smdi ananndan babandan duydugunla benmsediğin dini gelip burda sacma sapan anlatma zira dinden sogutursun böyle yaparak insanı
Refah da ak partideGörünen köy kılavuz istemiyorsa sen niye yeniden refaha veriyorm ak partiye değil diyosunsenin kılavuzun kalibrasyonu akredite değil
Giriyorum. Ben giriyorsam herkes girer.Uygulamasından giriliyor. Sitesinden girilemiyor
Yalanda yanlısta sensin cok bilmişSiz yalan yanlış din konuşuyorsunuz hele bı bak ne yazmış o dini çok bilen bir arkadaş
Bunu çözebildin sonunda, nasıl mutlu oldum anlatamam.Refah da ak partide
Onlara hersey fazla yaa ama işte cbaskanı oldugu için bsey diyemeyiz.. secimden sonra insallah yaaaAyıp olmasın sonra
Ayyy sevsinlerBunu çözebildin sonunda, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Herkesin kafasına göre herhalde.Dini eğip bükmeyi seviyor bazı insan ve devletler. Zorlaştırıyorlar.
Sen çok biliynYalanda yanlısta sensin cok bilmiş
Bi seçim bitsin mazbatalar alınsın sonra noktaları doldurursunOnlara hersey fazla yaa ama işte cbaskanı oldugu için bsey diyemeyiz.. secimden sonra insallah yaaa
Az daha sabırOnlara hersey fazla yaa ama işte cbaskanı oldugu için bsey diyemeyiz.. secimden sonra insallah yaaa
100 kişiye soralım popüler cvbı bulalım selenaSen çok biliyn
He aynı kafadan ister misinHerkes müslüman olmak zorundamı,ne saçmalıyorsun sen artıkm kafan iyi demi.
Hızımı alamam asdfffBi seçim bitsin mazbatalar alınsın sonra noktaları doldurursun
Tabi canım CHP'ye verince hepsi bilmiş gelişmiş okumuş oluyor Erdoğana verince herkes cahil herkes kanıyorOnlar çabuk kanıyorda ondan sjksjksjksjk
Ben Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiyorum yalnız. Konu sizin eğitimi yermeniz, küçümsemeniz.Baktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor
Diktatör istiyorum ben cumhurbaşkanı da değil vallahi diktatör olsun normal anlamıyorsunuz zorbalık lazım sizeYa hu sana ne Selena ya sana ne