- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.045
Kk nin vaatlerinden biri olan "namussuz siyaseti" şimdiden yürürlüğe girdi galiba .
Erdoğan dönemindeki namus timsali siyasetten sonra kk'nın "namussuz" siyaseti hiç alışık olmadığımız bir şey olacak evet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk nin vaatlerinden biri olan "namussuz siyaseti" şimdiden yürürlüğe girdi galiba .
Bilgi dağarcığını genişlet biraz yenişeyler öğrenirsin .Ayynnn araştırıyorum ve görüyorum
Yeminle işim olmasaydı dışarı çıkıp size standı atardım İkizlerim var ortalık bomba atılmış gibi. Ciğeri bilemem.. Yarın söz... özellikle soğan ve kıyma...Sen hayal aleminde yasamaya devam et 25 nisanda aldıgım soğan direk bütün goruntüyüde atarım bugun dana ciğer aldım kilosu 240 tl idi 800gr am 200 lira verdim uyduruyoruz biz tabi
50 Tl bir ücreti var bir seferlik bende araştırıyorum bu araNe gerekiyor pro olmak için
Sende yeni mi çıktın bir sen eksiktin sen okumuş bilmiş görmüş insan acaba neye dayanarak yazdın bu yorumuYok sen valla okuduğunu bile anlamayan birisin
Yarın size ekran görüntüsü atacağım... SözBende trabzonda yaşıyorum dün muza 60 TL verdim
Ben bi dönem eski evdeyken alıyordum oradan. Ama şimdi çok uzakta kaldı. Keike yaygınlaşsa. 170 çoook iyiBuyrun bir tek mevsimini sevmiyorum buraların sürekli yağmur ....
Alın bir deneyin belki seversiniz... Sonuçta kurum ..
Bunlar cumhurbaşkanlarının 1+1 evlerde oturmasını bekliyor çünkü bizim 3.dunya ülkesi olduğumuzu felan zannediyorlar yada öyle olsun istiyorlar..ama Türkiye eski Türkiye değil abd den ab den emir alan imf ye dünya kadar borcu olan pısırık korkak Türkiye yok artık..bu ulkenin cumhurbaşkanı saraylarda yaşayacak jetleri uçakları olacak ben istemiyorum fakir cumhurbaşkanı beni temsil eden insan dik duracak sözünü geçirecek gösteriş yapacak gerekirse.Canım Erdoğan'a saray Maray diyosunuz bu CHP nin yanındakiler hep yardımcı olucaklar başkan yardımcısı sekiz dokuz kişinin maliyeti ni de hesaplayın şu anda alınan yardımları da zor görürsünüz ancak para kendilerine yeter
Arap şeriatı türk seriatı laz şeriatı gibi olgular var da biz mi bilmiyoruz? Kuran her ırk ve dil için aynı değil mi? Kurallar mutlak ve tek değil mi? Bahsettiğiniz ılımlı islam olmasın?Arap şeriatı değil arkadaşım anlıyor musun dini bu şekilde yermeyin yukarıda söylediğinizi hiç biri gerçek şeriat ile alakası yok dinde bunların hepsi zorbalıkla olmaz siz kuran okuyor musunuz
Ay senin gibi bir insan ben olamaz zatenSen olmamışız, yetmez mi?
Keşke... Bazen sebzeyi ordan almıyorum taze olmayınca başka manav tercih ediyorum ama dün herşey çok güzeldi...Ben bi dönem eski evdeyken alıyordum oradan. Ama şimdi çok uzakta kaldı. Keike yaygınlaşsa. 170 çoook iyi
Tavan yapmış diyorum ya aman fosssss olma sonra balon gibi şişmişsin deBenim öz güvenim fazla zaten güvenmesem laf atmam ortaya .
Chp den aday falan olsam gözüme gram uyku girmezdi ne zaman sırtımdan bicikliycaklar diye bekler dururdum herhalde..kendinden olana böyle yapana diğerlerine neler yapar hayal bile edemiyorumErdoğan dönemindeki namus timsali siyasetten sonra kk'nın "namussuz" siyaseti hiç alışık olmadığımız bir şey olacak evet.
Kendi halkı çöpten artık toplarken demi ...Bunlar cumhurbaşkanlarının 1+1 evlerde oturmasını bekliyor çünkü bizim 3.dunya ülkesi olduğumuzu felan zannediyorlar yada öyle olsun istiyorlar..ama Türkiye eski Türkiye değil abd den ab den emir alan imf ye dünya kadar borcu olan pısırık korkak Türkiye yok artık..bu ulkenin cumhurbaşkanı saraylarda yaşayacak jetleri uçakları olacak ben istemiyorum fakir cumhurbaşkanı beni temsil eden insan dik duracak sözünü geçirecek gösteriş yapacak gerekirse.
AKP'den aday olsam gözüme uyku girmezdi yediğim hakların hesabını iki dünyada da nasıl veririm diye...Chp den aday falan olsam gözüme gram uyku girmezdi ne zaman sırtımdan bicikliycaklar diye bekler dururdum herhalde..kendinden olana böyle yapana diğerlerine neler yapar hayal bile edemiyorum
Canım yağı stok yaptı bazı marketler ki bence kapanması lazımdı markette yağ olmasına rağmen yok denildi ve gittikçe pahalilasti denetleme yapıldı ceza verildi ama aynı napali.mSen ne demek istediğimi bile çözemedin varya,şu meşhur tüp ve yağ kuyruğundan bahsettim hadi cevap bekliyorum senden neden oldu kuyruklar.
Evet her okuyandan bisey olmadıgnı 21 senedir tecrübe ediyorzCanım şu an dışardan okuyorum üç senem kaldı tmm mi liseye felan bakınca da hani dışardan okuduguma şükür ediyorum okumak kötü bişey demiyorum ama her okuyan da herşeyi biliyor çok bilmiş havası vermesinler her okuyan dan adam olunmaz
Ohaa yaaa borcu yok mu asdfffBunlar cumhurbaşkanlarının 1+1 evlerde oturmasını bekliyor çünkü bizim 3.dunya ülkesi olduğumuzu felan zannediyorlar yada öyle olsun istiyorlar..ama Türkiye eski Türkiye değil abd den ab den emir alan imf ye dünya kadar borcu olan pısırık korkak Türkiye yok artık..bu ulkenin cumhurbaşkanı saraylarda yaşayacak jetleri uçakları olacak ben istemiyorum fakir cumhurbaşkanı beni temsil eden insan dik duracak sözünü geçirecek gösteriş yapacak gerekirse.
Kız öyle deme dini bütün insanlar yapmaz öyle şeylerAKP'den aday olsam gözüme uyku girmezdi yediğim hakların hesabını iki dünyada da nasıl veririm diye...