- 28 Mart 2020
- 21.298
- 64.559
Yok sen bibi o bibliBen miyim kız o ben parasını verdim aldım
Yok almayım benim ihtiyacım yok o kafaya,daralmış alanda yaşayamam .He aynı kafadan ister misin
Nasıl kanıyorlar iyi bilirsin ben anlatmayım sana,bir soru sordum cevap bekliyorum senden bir zahmet .Tabi canım CHP'ye verince hepsi bilmiş gelişmiş okumuş oluyor Erdoğana verince herkes cahil herkes kanıyor
Yok sen valla okuduğunu bile anlamayan birisinBaktığım zaman hepiniz okumussunuz da hiç biriniz şu kemal Kılıçdaroğlu şunu yanlış yaptı demiyorsunuz şu konuşması doğru değil demiyorsunuz körü körüne bağlanmış siniz adamın hiç savunulacak bir yanı yok hani napiyosunuz anlayamıyorum vallahi saçma sapan bir şeyin içerisindeyim şu an kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz hayır kemal Kılıçdaroğlu yani ülkenin vatandaşı olmasam hepinizin söyledikleri ne hak verecem de görüyoruz yani görünen köy kılavuz istemiyor
Yaşlılar gördüler gördüler bende bakıp gördüm bizzat sende aç bakSen yaşlılara göre mi yaşıyorsun senin düşüncen yok mu? Söylediğim sözün haklılığını bir kez daha kanıtladın
Ekşiye giremiyorz ki biz
Teşekkürler ya girdim ama nasıl oldu anlamadm
Dindarla dinci mesela..İslami kuralları kendisine uygulamaya çalışana müslüman, başkasına uygulamaya çalışana İslamcı denir , konu bu kadar basit aslında
Sen olmamışız, yetmez mi?Siz okumussunuz da ne olmuşsunuz
Senle bı zahmet konuşmayalım gene başladın bı sen eğitimli sin anladıkAvrupa bir kıta. Müslümanlık bir din. Kavram karmaşasını çözdükten sonra konuşalım.
Ben de girebildim.
Ekşi sözlük hala duruyor kapalı. Bu yeni adresi sonunda 2023 varTeşekkürler ya girdim ama nasıl oldu anlamadm
Herkesi kendi cennetinize sokamazsınız. Bu tavır bağnazlık.Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
Benim öz güvenim fazla zaten güvenmesem laf atmam ortaya .Hanım abla sende tavan yaptığı kesin
Gelişmiş kafa maşallahCahil olmam lazımdı artık çok geç.
Dün ufak bir alışveriş yaptım Trabzon Vakfıkebir soğan 10 TLNasıl bitti ya peynir, süt, et...bunlarda ucuzladı mı ? Zamanın 50 kuruşluk makarnası bile 10 TL yi geçmiş...Ne demek mide edebiyatı bitti ?
Ay ahhshshdhdhhddhdhdh çıldırdım sona doğru.Eki Görüntüle 3246101
Hastane kapasitesi azdi canım yeterli yatak sayısı yoktu insanlar sıra bile verilmiyor du acil insanlar tekrardan muayene edilmeyip eve dönüyorlardı şimdi ile hiç kıyaslama bence
Gerçekten mi yaaaa vallahi çocuklarm var yalan söylemiyorum kasaptan aldm 170 tl... kooperatif markette kıyma 140 ciddiyim... İstanbul bu konuda yaşanılabilir yer olmaktan çıkıyor ... Rabbim yardımcınız olsun ... Şehirler arasındaki bu fark tabikide seçmenleri etkiler...Yeliz istanbuldayım. Kıymanın kilosu 320 tl markette. 170 nerede? Ciddi soruyorum stok yapacağım seçimden önce.
Bu fiyatlar size normal geliyorsa bir şey diyemiyorum. Elinize sağlık afiyet olsun :)Dün ufak bir alışveriş yaptım Trabzon Vakfıkebir soğan 10 TL
Patates 12.5
Bir kg kaşar 130
Sütü kv veriyor
Kooperatif markette kıyma 140 ben kasaptan 170 e aldım
Kırmızı etin fiyatı kıyma ile çok farklı olmaz Makarna 10 TL
Yerli muz 24
İthal 36... Elma 14..
Çarliston 14
Domates salkım 25
Patlıcan 13....
Anlayacağınız bugün musakka yaptım...