- 21 Kasım 2017
- 27.486
- 119.979
O kadar haklısın ki… Çünkü Bursalıyım ama Antep’te yaşıyorum. Eşim de Antepli. Anneannemin baba tarafı Trabzonlu sadece.Seni de bir ara Antepli, bir ara Bursalı, bir ara Trabzonlu sandım . Sen neredensin kuzum, neden bu kadar alakasız bölgelerle aklımda kaldın?
Manisa MHP’nin kalesiydi o yüzden mi söylemek istemiyorsun sjksjsjjs
Sessizce bir köşede dur şimdi ortalığı karıştırma, kim bilir kimler çıkarUlan ellerim kırılaydı da Çaykara demeyeydim, adamı Urfa sahiplenmiş zaten atlamış oldum. Başka kim var Çaykaralı, söyleyin de az daha utanayım
Macun mu bu
Yyyooovv. Bi düşün.Manisa MHP’nin kalesiydi o yüzden mi söylemek istemiyorsun sjksjsjjs
Ben bu mesaja niye çok güldümSeni de bir ara Antepli, bir ara Bursalı, bir ara Trabzonlu sandım . Sen neredensin kuzum, neden bu kadar alakasız bölgelerle aklımda kaldın?
Benden nasıl Trabzonlu vaybı almış onu ben de anlamadım.Ben bu mesaja niye çok güldümçok iyi gözlem
Dimi ben olsam neyse, benden daha çok şampiyonluk kutladınBenden nasıl Trabzonlu vaybı almış onu ben de anlamadım.
Trabzonspor ayrı ama yaDimi ben olsam neyse, benden daha çok şampiyonluk kutladın
Öncelikle "siz" kim?"siz" diye bahsettiğiniz chp ye oy verenlerse ben inançlıyım müslümanım, fetöye siz fetöcüyken de fetö bizi kandırdık derken de sövdüm saydım. Amerikan ajanı vs olduklarını duyunca da tavrım değişmedi onlara ayrı size ayrı sövdüm. Dinime neden söveyim?Biz zamanında onlara müslümanlar diye destek olduk (bunuda hiç inkar etmedik), siz onları müslüman zannetiğiniz için küfür ediyordunuz. Sonra adamların müslüman değil amerikan ajanı olduğunu öğrendik ve bir savaşa girdik. Siz onların müslüman değilde amerikan ajanı olduklarını öğrenince en büyük fetöcü siz oldunuz. Bunu zaten savunduğunuz ittifak bile inkar etmiyor. Ceza evlerinde olanlarıda çıkaracağız diyorlar..
Doğru mutlaka parlamenter sisteme dönmeliyiz, masada biri hayır derse kesinlikle hiç bir karar alınamamalı,ne güzel yönetilir ülke değil mi, zaten bize bir cumhurbaşkanı az geliyor en az altı olmalı,pardon biri başbakan olacaktı hakkını yemeyelim şimdiBu seçmde parlementer sisteme dönüşü oylayacağız aslında. Sonrasında başbakan için cumhur ittifakına yakın bir adaya oy atabilirsiniz yine. Tek adam rejimi ekonomi adalet dış ilişkiler eğitim sağlık hepsini batırdı.. kesinlikle bir denetim mekanizması olması lazım. Hata yapan istifasını vermeli mesela istifayı geçtim halka açıklama yapma gereği bile duymuyorlar bir çok konuda. A b c partisi umrumda değil. Yeni kan lazım. Onlar yerlerini sağlamlaştırınca bir yenisi.
Ben geleceğime, bana çocuğuma en iyi hizmet edene bakarım. Kişilrr partiler umrmda değil. Bunu denedik olmadı. Bir de diğer türlü deneyelim.. en azından böyle bakabilirsiniz şu mevcut korkunç düzenin tekrarı için oy vermeyi düşünen arkadaşlar..
Ben bu tarz yorum yazanlarla empati kuruyorum ve hak veriyorum ya. Hayatının hiç bir noktasında demokrasiden faydalanamamıs baba evınde söz hakkı verilmemiş, fikri sorulmamıs,okulda da hep otoriteden korkmuş ve güç varsa kurallara uyulur mantığıyla okumuş, evlenınce de eşine ne kadar hizmet ederse ne kadar itaatkar olursa sevilecegnı ve iyi bir eş olacagnı sanmıs kişiler. Haklısın ya sen zaten millet ittifakına verme olmaz yani senden.Doğru mutlaka parlamenter sisteme dönmeliyiz, masada biri hayır derse kesinlikle hiç bir karar alınamamalı,ne güzel yönetilir ülke değil mi, zaten bize bir cumhurbaşkanı az geliyor en az altı olmalı,pardon biri başbakan olacaktı hakkını yemeyelim şimdi
Eşim Trabzonsporu tutuyor, ben Fenerbahçe'yi gerisini sen düşün ajshdhTrabzonspor ayrı ama ya
Belki montajdır
değilse
En iyisi pantolon giyin
Etek giyseniz bile altta pantolon giyin
Şort mort gibi kıyafetlerden de vazgeçin
İttifakta doğru karar veremediğin gibi burada da yanıldın maalesef,bu saydıklarının hiçbiri yok bende,22yıllık öğretmenim,senden daha tecrübeliyim geçmişe dair diyelim, en azından bana benzemeyeni yaftalamayacak kadar,size de başarılar diliyorum tabi ,bu bir yarış aday bulabilirseniz umarımBen bu tarz yorum yazanlarla empati kuruyorum ve hak veriyorum ya. Hayatının hiç bir noktasında demokrasiden faydalanamamıs baba evınde söz hakkı verilmemiş, fikri sorulmamıs,okulda da hep otoriteden korkmuş ve güç varsa kurallara uyulur mantığıyla okumuş, evlenınce de eşine ne kadar hizmet ederse ne kadar itaatkar olursa sevilecegnı ve iyi bir eş olacagnı sanmıs kişiler. Haklısın ya sen zaten millet ittifakına verme olmaz yani senden.
Bende vazgeçmem o işin esprisiydi lakin ne olacak bu işin sonuMetrobüs sapığı tokadı yedi! Kadın, telefonda kendi fotoğrafını görünce....
İSTANBUL'da metrobüs sapıklarının sonu gelmiyor. Metrobüste cep telefonuyla gizlice kadınların fotoğrafını çeken sapık bu kez yakayı ele verdi. Vatandaşların telefonunu aldığı şahsın galerisinden kadınların fotoğrafları çıktı. Galeride kendi fotoğrafını gören bir kadın şahsa tokat attı.www.internethaber.com Üst geçitte cep telefonuyla kadınların görüntüleri çeken sapık yakalandı | Yurtsever
Kadınların görüntülerini çeken bir kişi yakalandı.gazetemanifesto.com İstanbul'da sapık operasyonu! Cep telefonuyla çekiyordu
İstanbul’da cep telefonuyla kadınların görüntülerini çeken bir kişi gözaltına alındı. İstanbul Polisi; cep telefonu kamerasıyla yolda yürüyen kadınların görüntülerini çeken bir kişinin peşine düştü. Kadınların gizlice görüntülerini çeken sapık yakalandı | Video Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü...www.sabah.com.tr İğrenç olayın adresi Muğla: Kadınlar tuvaletinde uygunsuz görüntüleri çeken sapık yakalandı! Telefonundan çıkan görüntüler ise...
Muğla'da mide bulandıran bir olay yaşandı. Muğla'nın Menteşe ilçe belediyesine ait kadınlar tuvaletinde cep telefonu kamerasıyla içerideki kadınların uygunsuz görüntülerini çeken M.S., tüm Türkiye'yi şoke etmişti. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, kadınlar tuvaleti sapığını yakaladı. Sapığın...medyabaskent.com Kadınların ayaklarını çeken sapıÄa meydan dayaÄı | Ankara Masası
Bursa'da belediye otobüsündeki kadınların ayaklarını cep telefonuyla çektiÄi ileri sürülen zanlıya otobüste bulunan vatandaÅlar tarafından meydan dayaÄı atıldı.www.ankaramasasi.com
Bu sapıklardan o kadar çok var ki sadece birkaç tanesinin haberini ekledim, hiçbiri için eteğimden şortumdan vazgeçmem, yakalarsam saldırırım o bana ben ona derken karakolluk oluruz.
Diğerlerini pek hesaplamadım ama özellikle salça çok dikkatimi çekiyor ikidir. Siz 700 gr 1.49 veriyorsunuz euro ile çarptığımda 30 tl falan yapıyor. Burda 700 gr salça 50-60 tl arası sizde ki bide öncü yani kafayı sıyıracağım bu market konusundaAlmanya’daki bir Türk market, sahibi bizden Trabzonlular. Siz ne anlatıyorsunuz ya? Birim olarak hesap edin. Adamlar dana kıymaya 8 birim verirken biz 150 birim veriyoruz en az.
Eki Görüntüle 3185976 Eki Görüntüle 3185977
22 yıllık öğretmen olmanız hiç birseyi değistirmez zira parti tabanında her meslek grubundan insan var bu bir kriter degıl. 22 yıl hele hiç değil.Saptamalarımın net bir şekilde dogru oldugndan hiç şüphem yok.Bana benzemeniz mevzu değil ama aynı oranda ve cesaretle vatansever olmanızı isterdim ne çareİttifakta doğru karar veremediğin gibi burada da yanıldın maalesef,bu saydıklarının hiçbiri yok bende,22yıllık öğretmenim,senden daha tecrübeliyim geçmişe dair diyelim, en azından bana benzemeyeni yaftalamayacak kadar,size de başarılar diliyorum tabi ,bu bir yarış aday bulabilirseniz umarım