Bahçeli Trabzon'un yerel gazetesine aciklamasi vardi, aslen Trabzonlu ve Fettahoglu sülalesinden oldugunu yazmıştı.Abi nasıl ya?Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?
Benim de hemşehrim. Aslen Çaykaralı.
La hevla vellaBen alemim sizde kendi kendilerine çalıp oynayanlar
noegthy sizinde anlayıp idrak etmeden yazdığınız çok belli …
Size iyi tatmam çalmalar
Evet ben de öyle biliyorum. Fettahoğullarından, Çaykara Zeno’da Fettahoğulları.Bahçeli Trabzon'un yerel gazetesine aciklamasi vardi, aslen Trabzonlu ve Fettahoglu sülalesinden oldugunu yazmıştı.
Of'ludur o, Çaykara'li olmak herkese nasip olmaz
Nerdeymiş acaba? Bahçe çok küçük bir yer. Ben hiç türbe görmedim.“1810'lu yıllarda Gavurdağı eteklerinde Kervan baskınından dolayı bölgenin derebeyi ve ayanı Fetahlıoğulları'ndan Ağca Bey ve oğulları suçlandı. Aynı olaya iştirakten dolayı Cerit ve Küçükoğulları beylerine de idam kararları verildi. Fettahlı beylerinin idam infazı 1856'da Bahçe İlçesi'nde gerçekleşti. İdam edilen Ahmet ve Mehmet beyler için Bahçe İlçesi'nde türbeler yaptırıldı. Türbe üzerine idam edilenlerin annesi tarafından Osmanlıca şiir yazıldı. Aynı yerde idam edilenlerin babası Ağca beyin de mezarı var. Mezar taşı üzerinde adı geçen aşiretin ‘hanedan-ı kadim’ (yani çok köklü bir Türk ailesi) olduğu yazısı var. İdam edilen Ahmet ve Mehmet beyler, Devlet Bahçeli'nin dedeleridir..... Böyle bir haber buldum
Varmış.
Dedeleri Bahçe ilçesinde idam edilmiş.Evet ben de öyle biliyorum. Fettahoğullarından, Çaykara Zeno’da Fettahoğulları.
Ne kadar bu haberin doğru olmasını istesem de maalesef kendisi Bahçe doğumluBahçeli Trabzon'un yerel gazetesine aciklamasi vardi, aslen Trabzonlu ve Fettahoglu sülalesinden oldugunu yazmıştı.
Of'ludur o, Çaykara'li olmak herkese nasip olmaz
Fettahoğulları iki üç kola ayrılıp yayılmış Anadolu’da. Bir kısmı güneydoğuya bir kısmı Trabzon’a. Muhtemelen Bahçeli’nin tarafı güneydoğuda kalan ekipten. Oradan da Osmaniye’nin Bahçe ilçesine geçmişler. Ne gereksiz bilgi bunlar ya sjsjsjjsjsEvet ben de öyle biliyorum. Fettahoğullarından, Çaykara Zeno’da Fettahoğulları.
Aynen nerden açtım bu konuyu kurtulamadım da hemşehrisi olmaktan yapıştı kaldıFettahoğulları iki üç kola ayrılıp yayılmış Anadolu’da. Bir kısmı güneydoğuya bir kısmı Trabzon’a. Muhtemelen Bahçeli’nin tarafı güneydoğuda kalan ekipten. Oradan da Osmaniye’nin Bahçe ilçesine geçmişler. Ne gereksiz bilgi bunlar ya sjsjsjjsjs
Ne biçim bir cümle kurdum ya elim ayağım titriyor şuan.Aslen Çaykaralı olmayan bi Devlet Bahçeli kalmıştı, o da olduherkes aslen o kadar Çaykaralı ki Biden bile Çaykaralı olabilir o kadar herkes aslen Çaykaralı çünkü
Bir şey olur dediniz diye demedim zaten kim araştıracak dediğiniz için ben araştırırım dedim ama gerisini kendim için yazdım araştırmama değmez diyeBir şey olur diye demedim zaten. Türbede Osmanlıca mezar taşlarının olduğunu anlatmıştı eşimin abisi. Eskiden beri oralı olduğunu vurgulamak istedim.
Dur sana şimdi nasıl Çaykaralıyım e-devletten onu atacağım sjjsjsjjsjjsjAslen Çaykaralı olmayan bi Devlet Bahçeli kalmıştı, o da olduherkes aslen o kadar Çaykaralı ki Biden bile Çaykaralı olabilir o kadar herkes aslen Çaykaralı çünkü
Sööylee! Sööyyleee!Nereli olduğumu söylersem Bahçeli'ye kurban olursunuz.
Suruç??Nereli olduğumu söylersem Bahçeli'ye kurban olursunuz.
Ben demiştim….Dur sana şimdi nasıl Çaykaralıyım e-devletten onu atacağım sjjsjsjjsjjsj
Herkes biraz Çaykaralıdır…Ben demiştim….
Ulan ellerim kırılaydı da Çaykara demeyeydim, adamı Urfa sahiplenmiş zaten atlamış oldum. Başka kim var Çaykaralı, söyleyin de az daha utanayımAslen Çaykaralı olmayan bi Devlet Bahçeli kalmıştı, o da olduherkes aslen o kadar Çaykaralı ki Biden bile Çaykaralı olabilir o kadar herkes aslen Çaykaralı çünkü
Seni de bir ara Antepli, bir ara Bursalı, bir ara Trabzonlu sandım . Sen neredensin kuzum, neden bu kadar alakasız bölgelerle aklımda kaldın?Herkes biraz Çaykaralıdır…