Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
ebeme vericem bundan snra oyumu , neden doğurttu acaba ?

Rica ederim ne demek,bende öyleyimdir dikkat ederim bu konuda hassas bir durum çünkü.

Kızımda 35 yaşında bu sene bir kürtaj oldu bebeğin kalbi durmuştu,bir kaç bekleyip oldu sonunda sağlıcakla gelsin yeter ki,zaten 1 tane kız torun var 6 yaşında oda.Elbette zor çalışıyor torun okula başladı bu sene 1.sınıf oda bakalım aetık nasıl yapacaklar doğum izin derken ben gideceğim yanlarına biraz kalı dönerim.

Cidden mutlu olan yok artık,herkeste bir koşturma telaşı var.

Yoktu elbette üstümüze ağaç yaprağı döküyorduk üşümeyeleim diye sjksjksjksjk :olamaz::olamaz:

Ben sizi hep bdv konularında görüyordum tanıyorum sizi yabancı değilsiniz.

insanların hassasiyetine hassasiyet göstermek, en erdemli duruş bence. sizi, kendimi ve bu hassasiyette olan herkesi tebrik ediyorum.

ah kıyamam, bir kayıp olmuş ya belki de o yüzden de gidenin yerine de bir tane olsun gibi bir his de vardır belki onda. bilemeyiz. ailelerin de manevi desteği ile ikisini de saglıcakla buyutur ınsallah

Allah olmayanlara da nasip etin, ve şıu şartlarda darda kalmadan buyutsun herkes inşallah. eşim borcu olsa bile mutfaga cok harcar, ben kızarım hatta, ve derim ki cocuguna peynır alamıyor anneler, sen nıye fazla aldın derim... Allah annelere yardım etsın

insanların hassasiyetine hassasiyet göstermek, en erdemli duruş bence. sizi, kendimi ve bu hassasiyette olan herkesi tebrik ediyorum.

ah kıyamam, bir kayıp olmuş ya belki de o yüzden de gidenin yerine de bir tane olsun gibi bir his de vardır belki onda. bilemeyiz. ailelerin de manevi desteği ile ikisini de saglıcakla buyutur ınsallah

Allah olmayanlara da nasip etin, ve şıu şartlarda darda kalmadan buyutsun herkes inşallah. eşim borcu olsa bile mutfaga cok harcar, ben kızarım hatta, ve derim ki cocuguna peynır alamıyor anneler, sen nıye fazla aldın derim... Allah annelere yardım etsın
Bunun kötü örneklerini görüyoruz burada,çok var beddua edip konuşanları cidden ayıp oluyor,heleki çocuk konusu üstelik yada baika dertlerdede aynısı.

Mayıs ayında oldu hiç haberimiz yoktu hamileymiş meğerse,karnında kalbi durunca eşi aradı haber verdi bendegittim hemen yanına destek olmak için.Çabuk atlattı en azından.

İnşallah bir çok kadın bu duyguyu tatsın yeter ki.

bdv anlamadım, inanın, kusura bakmayın
Bir derdim var bölümü ona bdv deniyor.

X