Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bahçeli Trabzon'un yerel gazetesine aciklamasi vardi, aslen Trabzonlu ve Fettahoglu sülalesinden oldugunu yazmıştı.

Of'ludur o, Çaykara'li olmak herkese nasip olmaz
Evet ben de öyle biliyorum. Fettahoğullarından, Çaykara Zeno’da Fettahoğulları.

“1810'lu yıllarda Gavurdağı eteklerinde Kervan baskınından dolayı bölgenin derebeyi ve ayanı Fetahlıoğulları'ndan Ağca Bey ve oğulları suçlandı. Aynı olaya iştirakten dolayı Cerit ve Küçükoğulları beylerine de idam kararları verildi. Fettahlı beylerinin idam infazı 1856'da Bahçe İlçesi'nde gerçekleşti. İdam edilen Ahmet ve Mehmet beyler için Bahçe İlçesi'nde türbeler yaptırıldı. Türbe üzerine idam edilenlerin annesi tarafından Osmanlıca şiir yazıldı. Aynı yerde idam edilenlerin babası Ağca beyin de mezarı var. Mezar taşı üzerinde adı geçen aşiretin ‘hanedan-ı kadim’ (yani çok köklü bir Türk ailesi) olduğu yazısı var. İdam edilen Ahmet ve Mehmet beyler, Devlet Bahçeli'nin dedeleridir..... Böyle bir haber buldum
Nerdeymiş acaba? Bahçe çok küçük bir yer. Ben hiç türbe görmedim.
Türbe deyince çok kompleks bir yapı gelmesin akla. Araştırırsanız var, mutlaka yazıyordur bir yerlerde. Ama niye araştırasınız işte ahsjsjsjs Z Zerre
Varmış.

Bahçeli Trabzon'un yerel gazetesine aciklamasi vardi, aslen Trabzonlu ve Fettahoglu sülalesinden oldugunu yazmıştı.

Of'ludur o, Çaykara'li olmak herkese nasip olmaz
Ne kadar bu haberin doğru olmasını istesem de maalesef kendisi Bahçe doğumlu

Evet ben de öyle biliyorum. Fettahoğullarından, Çaykara Zeno’da Fettahoğulları.
Fettahoğulları iki üç kola ayrılıp yayılmış Anadolu’da. Bir kısmı güneydoğuya bir kısmı Trabzon’a. Muhtemelen Bahçeli’nin tarafı güneydoğuda kalan ekipten. Oradan da Osmaniye’nin Bahçe ilçesine geçmişler. Ne gereksiz bilgi bunlar ya sjsjsjjsjs

Fettahoğulları iki üç kola ayrılıp yayılmış Anadolu’da. Bir kısmı güneydoğuya bir kısmı Trabzon’a. Muhtemelen Bahçeli’nin tarafı güneydoğuda kalan ekipten. Oradan da Osmaniye’nin Bahçe ilçesine geçmişler. Ne gereksiz bilgi bunlar ya sjsjsjjsjs
Aynen nerden açtım bu konuyu kurtulamadım da hemşehrisi olmaktan yapıştı kaldı

Aslen Çaykaralı olmayan bi Devlet Bahçeli kalmıştı, o da oldu 🤣 herkes aslen o kadar Çaykaralı ki Biden bile Çaykaralı olabilir o kadar herkes aslen Çaykaralı çünkü🤣
Ne biçim bir cümle kurdum ya elim ayağım titriyor şuan.

Bir şey olur diye demedim zaten. Türbede Osmanlıca mezar taşlarının olduğunu anlatmıştı eşimin abisi. Eskiden beri oralı olduğunu vurgulamak istedim. 🤷🏻‍♀️
Bir şey olur dediniz diye demedim zaten kim araştıracak dediğiniz için ben araştırırım dedim ama gerisini kendim için yazdım araştırmama değmez diye

Aslen Çaykaralı olmayan bi Devlet Bahçeli kalmıştı, o da oldu 🤣 herkes aslen o kadar Çaykaralı ki Biden bile Çaykaralı olabilir o kadar herkes aslen Çaykaralı çünkü🤣
Dur sana şimdi nasıl Çaykaralıyım e-devletten onu atacağım sjjsjsjjsjjsj

Eklentiler

• Screenshot_20230107-220308_Chrome.jpg
    Screenshot_20230107-220308_Chrome.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 68
Ulan ellerim kırılaydı da Çaykara demeyeydim, adamı Urfa sahiplenmiş zaten atlamış oldum. Başka kim var Çaykaralı, söyleyin de az daha utanayım

X