Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Hanımlar,
kiminiz benden genç kiminiz belki benimle aynı yaşlarda, siyasetin bile bir nezaketi vardı bir zamanlar.

Dilimde tüy bitti ama olsun, belki bir gün siyasetçiler de vatandaş da eski nezaketli siyasi tartışmalara geri döner, seçimlerin bir savaş, bir hırs, bir öfke patlaması değil de, halkın seçme hakkını kullanması ve seçilenin oy vermeyenleri aşağıladığı, hakaret ettiği, ötekileştirdiği değil de herkesi kucakladığı bir demokrasi eylemi olduğunu hatırlarsınız.

Tüm siyasiler bir masa etrafında toplanabiliyor, eleştirilerini de bağırmadan hakaret etmeden yapabiliyordu.
Bir tanesi hariç hepsi vefat etti, iyiydiler kötüydüler orası ayrı konu ama Allah rahmet eylesin en azından bir araya gelip hakaret etmeden tartışabilme adabına sahiptiler.

En son it yaptı bizi,sonra Tayvan'dan gelen kociskolettami karşılamaya gidiyorum ben,size daha fazla vakit ayıramam deyip gitti.Gidis o gidiş.
Vakit ayırmadığı için 2 günde buraya yazdığı mesajı sayılmayacak kadar ve üyeliğini sildiği halde takip ediyormuş. En son theblackswan ın yazısını isimsiz diye paylaşıp kendi çapında saymış ve zaten ceza almış.

Bel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.

Bir şey sorucam ben buraya ilk yazmaya başladığımda biri bana beğenmedim atmıştı o kişi cincap mıydı?

Bel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.
İşine gelmeyeni engelliyordu benim bir sürü engelli listem var diye de övünüyordu. Görmezden gel listesini bile kıskanacağımızı düşünmek

• Bu hafta sonu seçim olsa...... konusundaki mesajınıza, tatlicincap Beğenmedim ifadesini bıraktı !
    Tatlıcincap Hanım günlerdir Kahramanmaraştaki akrabalarımın hiçbirinden haber alamıyorum hem çok üzgün hem çok sinirliyim. Yaptığınız bu anlamsız hareketle yine yüzümde anlamsızca bir tebessüme sebebiyet verdiğiniz için teşekkür ederim.
    14 Şubat 2023
  • Bu hafta sonu seçim olsa...... konusundaki mesajınıza, tatlicincap Beğenmedim ifadesini bıraktı !
    Haberi görmememi de beğenmemiş ilginç
    14 Şubat 2023
    Doğrudur görmemişim o haberi hayret
    14 Şubat 2023

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…