En son it yaptı bizi,sonra Tayvan'dan gelen kociskolettami karşılamaya gidiyorum ben,size daha fazla vakit ayıramam deyip gitti.Gidis o gidişBen bu olayı nasıl kaçırdım gelmiş ortalık karıştırmış bu kez de kendi üyelik iptali yapmayıp defedildi galiba
İki dk sonra öğretmen zili anonsu var, Öğretmenleer, sizi ben atadım, geeç sınıfa, atandığına şükret!Abartmasak mı çocuklara yazık
Kabusssİki dk sonra öğretmen zili anonsu var, Öğretmenleer, sizi ben atadım, geeç sınıfa, atandığına şükret!
Vakit ayırmadığı için 2 günde buraya yazdığı mesajı sayılmayacak kadar ve üyeliğini sildiği halde takip ediyormuş. En sonEn son it yaptı bizi,sonra Tayvan'dan gelen kociskolettami karşılamaya gidiyorum ben,size daha fazla vakit ayıramam deyip gitti.Gidis o gidiş.
Bel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.Vakit ayırmadığı için 2 günde buraya yazdığı mesajı sayılmayacak kadar ve üyeliğini sildiği halde takip ediyormuş. En sontheblackswan ın yazısını isimsiz diye paylaşıp kendi çapında saymış ve zaten ceza almış.
İyi güzel de geççek şarkısının pandemi için olduğu hikayesi nedir? Kendisi mi söyledi öyle? Düş yakamızdan dediği virüs müymüş?
Canım benim
Bir ara burada hepimize beğenmedim yağdırıp gitmişti. Oydu, dönüşü muhteşem olduBir şey sorucam ben buraya ilk yazmaya başladığımda biri bana beğenmedim atmıştı o kişi cincap mıydı?
Oydu dimi, işin ilginci siz bahsediyordunuz beğenmedimci geldi falan diye bende o kim dedim. Kim olduğunu bilmediğim için beğenmedim atmıştı sanki banadaBir ara burada hepimize beğenmedim yağdırıp gitmişti. Oydu, dönüşü muhteşem oldu
Ne ahahahahah. "Ne demek tanımıyorum?"Oydu dimi, işin ilginci siz bahsediyordunuz beğenmedimci geldi falan diye bende o kim dedim. Kim olduğunu bilmediğim için beğenmedim atmıştı sanki banada
İşine gelmeyeni engelliyorduBel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.
Ama siz de nasıl tanımazsınınız canım koskoca Cincap hanımıOydu dimi, işin ilginci siz bahsediyordunuz beğenmedimci geldi falan diye bende o kim dedim. Kim olduğunu bilmediğim için beğenmedim atmıştı sanki banada
Aklımda öyle kalmış gerçekten tanımıyorum da zaten kendisiniNe ahahahahah. "Ne demek tanımıyorum?"
Büyük ayıp etmişin o yüce şahsiyeti nasıl tanımazsın bre densüzAklımda öyle kalmış gerçekten tanımıyorum da zaten kendisini