Peker'in videoları yeniden gündemde mevcut durumda.Resmen iç savaş çıkarmak için uğraşıyorlar,çok dikkatli olmak lazım.
Bugünki miting derken kanlı saldırı eyleminden mi bahsediyorsunuz, anlayamadım?Seviye diyordu burada birileriSizin için üzgünüm bugün miting sizi epey hırpalamış Ne yapacağınızı bilemez halde gördüm çarşı karışmış .Olsun bir daha ki sefere tekrar denersiniz
Ahhhh iyice cirkeflesecekler,umarım en az hasarla atlatiriz canimPeker'in videoları yeniden gündemde mevcut durumda.
Sokağa çıkmayın deyişi.
İnşallah çiçeğimAhhhh iyice cirkeflesecekler,umarım en az hasarla atlatiriz canim.
Yok hayır onun içeriden provokasyon olduğu açıkça belli taşların nereden geldiği de. Ben Atatürk havalimanındaki mitingden bahsediyorum. Anladığınız halde soruyu sorduğunuza göre arkasından bir cevap gelecek ama müsaadenizle uyumam gerekli. Yorucu bir gündüBugünki miting derken kanlı saldırı eyleminden mi bahsediyorsunuz, anlayamadım?
Taşın bile nereden geldiği belli de işte bazılarınınkini çözemiyoruz:)Yok hayır onun içeriden provokasyon olduğu açıkça belli taşların nereden geldiği de. Ben Atatürk havalimanındaki mitingden bahsediyorum. Anladığınız halde soruyu sorduğunuza göre arkasından bir cevap gelecek ama müsaadenizle uyumam gerekli. Yorucu bir gündüİyi geceler dilerim
Arada engelleri kaldırıp bize onur bahşettiğini zannediyordu
İşine gelmeyeni engelliyordubenim bir sürü engelli listem var diye de övünüyordu. Görmezden gel listesini bile kıskanacağımızı düşünmek
İçerden provakasyon derken ?Yok hayır onun içeriden provokasyon olduğu açıkça belli taşların nereden geldiği de. Ben Atatürk havalimanındaki mitingden bahsediyorum. Anladığınız halde soruyu sorduğunuza göre arkasından bir cevap gelecek ama müsaadenizle uyumam gerekli. Yorucu bir gündüİyi geceler dilerim
Gıybeti bıraksanız nasıl olur acaba?
Sayfalardır aynı şey dönüp dönüp duruyor, gece gece kulağınızın pası silinsin, Atatürk’ün sesinden olduğu söyleniyor, 19 Mayıs’ta paylaşacaktım ama burada da paylaşayım belki gıybetleriniz biter.
Eyvah ki eyvah, başımıza geleceklerden korkmamak mümkün değil.
Hdp olduğu kesin mi hizbullah da olabilir. Farketmez gerçi, demokrasiye vurulan darbelere karşıyız. Bu gece mi paylaşmış bunu. Bence anlık görüntülü paylaşım yapmalılar her olayda ki şaibe oluşmasın.Buyrun Kk ya destek veren HDP yi de kınayın Eki Görüntüle 3244356 Eki Görüntüle 3244357
Böyle saldırgan eylemler hangi parti aklınca yapılırsa yapılsın hepsine tepkim aynı olur.Buyrun Kk ya destek veren HDP yi de kınayın Eki Görüntüle 3244356 Eki Görüntüle 3244357
Evet milletin kafasını yardı belki sizin aklını çeler oy alırız diyeImamoglunun kendi kendini taslatma tiyatrosu
Bi cumhurunkiler gerçek ve samimi zaten geri kalanlar hep tiyatro size göre. Biz biliyoruz tiyatroyu da gerçeği de. vali, belediye başkanı ve iç işleri bakanının verdiği zıt cevaplar her şeyi açıklıyor. Sizin de gerçekleri görebilmenizi temenni ederim.Imamoglunun kendi kendini taslatma tiyatrosu