Ayyy yine kulaklığı çıkarmadan açtım videoyuAma reizimiz de çok güzel şarkı söylüyor,hakkını yemeyelim şimdi.
Bir Cincap hanım değiliz tabi ki,arko ya devamYoksa gücümüz zor yeter
haydi hep beraber nerden nereye nerden nereyeYoksa gücümüz zor yeter
Zulümden kırışacağıma zalime gülmekten kırışırımEğlenmekten gülmekten kırışırsak bundan sonraki dönem için kırışıklık kremi lazım heralde
Evet sinirimi bozdu tabiki,yapilanlar kabul edilemez,sorumlulari da bulunup gerekli cezalar verilmeli.Gozumden kacmis gormedim mesajinizi.Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.....Daha önce de sormuştum ama gözünüzden kaçtı sanırım.
Ben bozmadım len onubiri su bibliosmianin bozdugu alintiyi duzeltebilir mi
keske reklam reisin sesi ile cekilseydiAyyy yine kulaklığı çıkarmadan açtım videoyu
Tahmin edebiliyorum halinizi şu andaAyyy yine kulaklığı çıkarmadan açtım videoyu
Var ki harcıyor demek, normal...birsürü magneti olan ve 1500 tl lik beyaz çay içen bir hanımefendiydi
Seçim otobüslerinin bu şekilde geçtiğini düşünsene minikkeske reklam reisin sesi ile cekilseydi
Teşekkür ederim cevap için bizde sizinle aynı düşünüyoruz. Savaşta değiliz sonuçta. Bir şey daha sormak istiyorum sizce yapanlar kimler ? Normalde halkı koruması gereken polisler halkı korumayarak neden ve kimden talimat almış olabilirler ? Aynı şey AKP mitinginde olsaydı sizce polis ne yapardı?Evet sinirimi bozdu tabiki,yapilanlar kabul edilemez,sorumlulari da bulunup gerekli cezalar verilmeli.Gozumden kacmis gormedim mesajinizi.
su sozunuz kilo veremeyen ben in "var ki yiyorum "sozume döndüVar ki harcıyor demek, normal...
Valla ben de anlamadım ama anlayıp anlamamazlığa vurduğumu zannettiHiç alaka kuramadım. Seçim sabahı, krem?
gecen birinin dibinden gectik laiklik elen gidiyeah diyen dayinin yaninda rabia isareti yapan biri vardi ya ..ogluma onu yaptim komiklik olsun diye oglum bile utandi bendenSeçim otobüslerinin bu şekilde geçtiğini düşünsene minik.
Olmayanlar yansın kendi derdinesu sozunuz kilo veremeyen ben in "var ki yiyorum "sozume döndü(emojiyi sevdim selam olsun temel abiye )
Özetle biraz Fransız kalınca öylesine yazdımsu sozunuz kilo veremeyen ben in "var ki yiyorum "sozume döndü(emojiyi sevdim selam olsun temel abiye )
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'ü kahve içmeye davet etti.Sürekli Hüdapar deyip duruyorsunuz anlamıyorum,masa ortaklarınızdan hüdapar ile görüşmeyen yok,hepsi görüşmüş.Allah var Kılıçdaroğlu kendisi görüşmemiş ama Mart 2021 de Canan Kaftancıoğlu hüdapar İstanbul il başkanını CHP il başkanlığına çaya davet etmiş hem de sosyal medya üzerinden bakarsanız görürsünüz haberlerde;e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi size,şimdi mi kötü oldu hüdapar .
Ayrıca evet HDP sizin ittifakta yok; öyleyse niye size bu kadar parmak sallamalarına izin veriyorsunuz.Sırrı Sakık 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz diye bağırıyor,bizim sayemizde kazanacaksınız, dediklerimizi yapmazsanız sizi indirmesini de biliriz diyorlar.Neden çıkmıyor sesiniz.
Kafanızı kuma gömüyorsunuz.