- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.454
Bir yerlerden bizi izliyor hissiBüyük ayıp etmişin o yüce şahsiyeti nasıl tanımazsın bre densüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yerlerden bizi izliyor hissiBüyük ayıp etmişin o yüce şahsiyeti nasıl tanımazsın bre densüz
Atıyım mı Rasim 'i sana ?Burasi yine karışmış
hayirrrAtıyım mı Rasim 'i sana ?
Ben hiç yazdıklarını anlamaya çalışmadım, sesli düşünüyor gibi geldi bana. Var bir sıkıntısı, geçmiş olsun hissi uyandırdı. Birçok da ekran görüntüsü doluydu sayfalar, geçtim gittim. Kendini öven, hahayyy çatlayın patlayın tarzı paylaşımlardan irite oluyorum. Görgüsüz görgüsüzdür, diplomayla çözülemeyecek bir sorundur bu. Tayvan'dan gelen kocişkoperipella...bilmem ne ile övünmek de artık ne bileyimBel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.
Bayağıdır ortada yoktu zaten,sürekli birilerine sataşan,açık arayıp onla vurmaya çalışan kötü kalpli birisi.Her yerinden kibir ve ego fışkırıyor,neyse ki sanal bir ortamda karşıma çıkıyor.Gercek hayatta asla tahammül edemezdim böyle bir insana.Bence burayı dışarıdan takip ediyordu ve son on gün kala sırf ortamı germek için geldi.Bakti biz gayet umutluyuz,gülüyoruz eğleniyoruz falan,hırsından cildirip geldi buraya.Umarim bir daha gelip bizim seviyemize inmek zorunda kalmaz.Ben hiç yazdıklarını anlamaya çalışmadım, sesli düşünüyor gibi geldi bana. Var bir sıkıntısı, geçmiş olsun hissi uyandırdı. Birçok da ekran görüntüsü doluydu sayfalar, geçtim gittim. Kendini öven, hahayyy çatlayın patlayın tarzı paylaşımlardan irite oluyorum. Görgüsüz görgüsüzdür, diplomayla çözülemeyecek bir sorundur bu. Tayvan'dan gelen kocişkoperipella...bilmem ne ile övünmek de artık ne bileyim
Seviye diyordu burada birileri Sizin için üzgünüm bugün miting sizi epey hırpalamış Ne yapacağınızı bilemez halde gördüm çarşı karışmış .Olsun bir daha ki sefere tekrar denersiniz1500 liraya bi skim alamazsınız zaten 70 euro ediyor