Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Bel altı vurmalariyla ünlü bir üye zaten,her zaman yapıyor bunu ama üyenin özel bilgilerini paylaşması bardağı taşıran son damla oldu.
Ben hiç yazdıklarını anlamaya çalışmadım, sesli düşünüyor gibi geldi bana. Var bir sıkıntısı, geçmiş olsun hissi uyandırdı. Birçok da ekran görüntüsü doluydu sayfalar, geçtim gittim. Kendini öven, hahayyy çatlayın patlayın tarzı paylaşımlardan irite oluyorum. Görgüsüz görgüsüzdür, diplomayla çözülemeyecek bir sorundur bu. Tayvan'dan gelen kocişkoperipella...bilmem ne ile övünmek de artık ne bileyim

Bayağıdır ortada yoktu zaten,sürekli birilerine sataşan,açık arayıp onla vurmaya çalışan kötü kalpli birisi.Her yerinden kibir ve ego fışkırıyor,neyse ki sanal bir ortamda karşıma çıkıyor.Gercek hayatta asla tahammül edemezdim böyle bir insana.Bence burayı dışarıdan takip ediyordu ve son on gün kala sırf ortamı germek için geldi.Bakti biz gayet umutluyuz,gülüyoruz eğleniyoruz falan,hırsından cildirip geldi buraya.Umarim bir daha gelip bizim seviyemize inmek zorunda kalmaz.

"şu garıncaya can veren rabbim bağışlar mı ki seni. hey mübarek; şunun çalımına bak hele! yaz geliy zaar. YAZ GELMEKTE, SEN GİTMEKTESİN. ah sultan, hancıların sultan. hele dön de bi halına bak şimdi. hele dön de bir bak şimdi..."
Cemberimde Gül Oya...

Bugün bana, yarın sananın çok iyi örneği olmuş.
İşte tam da bundan ya tüm bağrışmalarımız.

Şuan siyasette olur, yarın grev yaparsın orda olur, öbür gün atama ister eylem yaparsın, orada olur vs.
Hadi diğerlerini geçtim, dokunmadı onlara, ne boğaziçi, ne avukatlar, ne sendikalar ne doktorlar. ne lgbt ne gezi hiçbiri dokunmadı onlara ama bugün oraya hava güzel, gidelim görelim bayrak sallayalım diye hiçbir siyasi görüşü ya da safı olmadan giden binlerce insan olduğuna yemin edebilirim, bu da mı dokunmuyor?
Park bahçe piknikteyken, sahilde gezerken kafalarına taş gelse konuşursam .. sizim artık 15 mayıstan sonra!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…