Yapanlar kimler bilemem,haber sitelerine baktigimda her turlu karsilikli suclama var. Halki korumasi gereken polisler ustelerinden emir almadan hareket edemezler bu sebeple onlari suclamak da dogru degil.Zaten imamoglu ilgili kisiler hakkinda suc duyurusunda bulunacaktir.Sonucta bu durum iktidarın da işine gelmez, hatta oy kaybettirir bu sebeple ihmali olan kisiler cezalandirilacaktir diye dusunuyorum.Teşekkür ederim cevap için bizde sizinle aynı düşünüyoruz. Savaşta değiliz sonuçta. Bir şey daha sormak istiyorum sizce yapanlar kimler ? Normalde halkı koruması gereken polisler halkı korumayarak neden ve kimden talimat almış olabilirler ? Aynı şey AKP mitinginde olsaydı sizce polis ne yapardı?
Politik bir cevap olmuş :) Normalde halkı koruması gereken polisler halkı korumayarak neden ve kimden talimat almış olabilirler ? Aynı şey AKP mitinginde olsaydı sizce polis ne yapardı?...Bu kısmına cevap vermemişsiniz amaYapanlar kimler bilemem,haber sitelerine baktigimda her turlu karsilikli suclama var. Halki korumasi gereken polisler ustelerinden emir almadan hareket edemezler bu sebeple onlari suclamak da dogru degil.Zaten imamoglu ilgili kisiler hakkinda suc duyurusunda bulunacaktir.Sonucta bu durum iktidarın da işine gelmez, hatta oy kaybettirir bu sebeple ihmali olan kisiler cezalandirilacaktir diye dusunuyorum.
Ruha işleyen bir tonu varkeske reklam reisin sesi ile cekilseydi
Keşke ben dinlemeyeceğim için sorun olmazdı. Sevenleri düşünsünkeske reklam reisin sesi ile cekilseydi
Bu seçimde kazanırsa sanırım o da olurRuha işleyen bir tonu varHer yerde duymak isteriz, beş vakit bu ses çağırsın mesela minarelerden. Okullarda sevgili öğrenciler, iyi dersler desin zil çalınca. Çok karizmatik değil mi? Eyyyy müminler, haydi namazaaa! Lannn veletler, yallah sınıfaaa!
En hafifi bu olur. Nezaketten eser kaldı, o da yok olur gider artıkBu seçimde kazanırsa sanırım o da olur.
Yooo normal değil o kişinin yaptığı düpedüz görgüsüzlük! Asıl garip olan sizin bu görgüsüzlüğü normalleştirmeniz.Var ki harcıyor demek, normal...
Politikaci olmadigim gibi müneccimde degilimPolitik bir cevap olmuş :) Normalde halkı koruması gereken polisler halkı korumayarak neden ve kimden talimat almış olabilirler ? Aynı şey AKP mitinginde olsaydı sizce polis ne yapardı?...Bu kısmına cevap vermemişsiniz ama
İyi gecelerYooo normal değil o kişinin yaptığı düpedüz görgüsüzlük! Asıl garip olan sizin bu görgüsüzlüğü normalleştirmeniz.
Hiç birimiz müneccim değiliz :) Ben sadece sizin fikrinizi merak ettim. Teşekkür ederim :)Politikaci olmadigim gibi müneccimde degilimvarsayimlar uzerinden konusmak mantikli gelmiyor o kadar.Polisler ustlerinden emir alirlar,bunu herkes bilir.Ama bu üst siralamasi ic isleri bakanligina kadar uzanir, hangi ust verdi emri nereden bilebilirim Ayrica hic bir mitingde de mumkunse olmasin,siyasete şiddette karişmasin.Tekrar diyorum ihmali olanlarda cezalandirilsin.
Var ki ithal ediyoruz, görgüsüzlüğüYooo normal değil o kişinin yaptığı düpedüz görgüsüzlük! Asıl garip olan sizin bu görgüsüzlüğü normalleştirmeniz.
Sizin saz arkadaşları yok bu akşam,üzüldüm sizin adiniza.İyi akşamlarİyi gecelernoegthy ve saz arkadaşları...
Abartmasak mı çocuklara yazıkRuha işleyen bir tonu varHer yerde duymak isteriz, beş vakit bu ses çağırsın mesela minarelerden. Okullarda sevgili öğrenciler, iyi dersler desin zil çalınca. Çok karizmatik değil mi? Eyyyy müminler, haydi namazaaa! Lannn veletler, yallah sınıfaaa!
Tatlı rüyalar:)İyi gecelernoegthy ve saz arkadaşları...
Duyanlaraaaa duymayanlaraaaa kadar berbat bir ses mi geldi kulağına, vah vah, kapat gitsin. Lıbı lıbı bir yoldayızzz, anasını keklik bir yuvada yolda ovadaİyi gecelernoegthy ve saz arkadaşları...
İstek de çalarızgesi baglarinda dolaniyorum
Ben bu olayı nasıl kaçırdım gelmiş ortalık karıştırmış bu kez de kendi üyelik iptali yapmayıp defedildi galibaNiye şaşırdın kız,tam da ondan beklenecek bir performans
Anneannemin en sevdiği türküymüşgesi baglarinda dolaniyorum
Ireis her masadaDuyanlaraaaa duymayanlaraaaa kadar berbat bir ses mi geldi kulağına, vah vah, kapat gitsin. Lıbı lıbı bir yoldayızzz, anasını keklik bir yuvada yolda ovada