- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.663
- 748
Gonyamız şerefli bi gonya oldu yaKulağımda kulaklıkla yakalanmıştım bu videoya nasıl unuturum
Harika bi canlı insalla ürememeyi tercih eder
Bu da yenisi
Atatürk orman çifliğine 1000 odalı sarayı da eko yaptı, ah eko ah sen ne şerefsizmişsin yaaaa....Sahi şu orman içinde sahilde kocamaan villa verdi ya eko, duymadin mi? devlet yakaladi sayfa sayfa yayildi nerdeydin uzaya cag mi atliyordun,(sahi onu da biz basardik ya neyse) daha yeni koca yesillik katletti görüntüler cikti, sen simdi bunu da bilmezsin...sizde gözlük önemli tak sabit bak!
Dur bak onu unutmuşum, sınırlardaki mayınlı araziye de eko temizletmişti, vay sinsi şerrfsiz vayEmekli 23 yılı böyle yaşamadı geçirilen onca kriz oldu beklemesini bilemediler ama p.k.kk sevicilerine kapıyı açtılar! Sizde destekçileri. Yok kırmız hali yok bilmem ne safsatasına yemem o gün barış içinde bugünkü barişsız birlik için! Arada ki farkı anlamayacak kadar aptal olmadığı düşünüyorum,, sacmalamaktan ( bugun hastaneye giremiyor) ya vaz gec ya da kapat konuyu,gelemem çocukça savunmalara
Yok, bunu yeni salmışlar ama eski üye görünüyorSeçim zamanı yoktu dimi olsa hatırlardım... Değişik biri
Kendi vasıflarını bize sayma, burada senin gibi papağanlardan çok gördük biz, yazdığın cümleleri defalarca okuduk, hepiniz aynı cümlelerle savunma yapıyorsunuz ve hiçbirinin kanıtı yok. Bak ben çatır çatır video attım, hani senin ekolu kanıtlarınHiç şasirtmiyorsunuz hepiniz aynı fırından çıkmış gibisiniz kitabinizi yazarım o denli,insanlara kılıf uydurmak aşağılamak ruhunuzda var, maharet sunulanlara cevap verebilmekti!..her zaman oldugu gibi daldan dala atlayarak haklı çıkmabilmek asıl meseleniz...
Hep makarnadan işte bunlar. Hepsi hamur kafa oldu, tam istenen model, sebep sonuç ilişkisi -5
Bu da yenisi
Seçimden önce yeniden aday yapma telaşesi bunlarSeçim falan mı var şimdiden hazırlık mı yapıyor anlamadım ki
Kendinizi biat edenler olarak bu denli ifşa etmeniz hiç hoş değilHiç şasirtmiyorsunuz hepiniz aynı fırından çıkmış gibisiniz kitabinizi yazarım o denli,insanlara kılıf uydurmak aşağılamak ruhunuzda var, maharet sunulanlara cevap verebilmekti!..her zaman oldugu gibi daldan dala atlayarak haklı çıkmabilmek asıl meseleniz...
Yalanın yuva yaptığı bir seriden doğruların sürekli papağan gibi tekrir etmesi bu ülke için daha tercih edilesi bir durum olmalı halk adına.Papağanlar serisi
Ne güzel ne güzel,konulan kanunları hiçe saysinlar ev sahiplerinin istediği fiyatlara okey desinler sonra Recep Tayyip Erdoğan tü tü!
Buyrun videosuNedeni niçini yok mu, hangi kanal hangi haber de verildi at ortaya başı sonu olmayan bir konu, her şey tamam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?