Ah pamuk musun nesin hic magdur edebiyati yapmadim,aglamadim da cok sukurSaygı bekliyoruz diye ağladığınıza göre her ihtimalde her durumda mağdur olabilen taraf olduğunuz anlaşılıyor. 20 senedir tanıdık artık.
Sürekli Hüdapar deyip duruyorsunuz anlamıyorum,masa ortaklarınızdan hüdapar ile görüşmeyen yok,hepsi görüşmüş.Allah var Kılıçdaroğlu kendisi görüşmemiş ama Mart 2021 de Canan Kaftancıoğlu hüdapar İstanbul il başkanını CHP il başkanlığına çaya davet etmiş hem de sosyal medya üzerinden bakarsanız görürsünüz haberlerde;e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi size,şimdi mi kötü oldu hüdapar .Siz istiyorsunuz ki Gaffar Okkan'ın katilleri düzeltsin. Sorsam en büyük vatansever olduğunuzu iddia edersiniz. Millet ittifakı masasında hdp yok ama cumhur masasında hüdapar var. Resmen var.
Bu arada biz kimsek bu kadar önemsizsek alıntı alıntı üstüne, yuhalanıyoruz diye zırlamayın.
Vücudumdaki benleri aldırıcam ayol. İstersem sırtımdan aldırır g.tüme taktırırım. Onlara neŞimdi s*çtın, birileri gelip estetikli diye yermelere başlar.
Gene yanlış ata saldırdılar yalnız, istanbul seçimindeki farkı da bu sayede arttırmıştı imamoğlu, diğerlerine yapılsa belki bu kadar dikkat çekmemişti. Şu an geleceğin başbakanını elleriyle oluşturuyorlar.Kazanamayacaklar ondan çıldırıyorlar
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar
Umuyorum seçim öncesi ve sonrası kaos olmazen büyük temennim bu
Karamsar olmayalım bence:) Yenilecekler ve gideceklerÇıkacak vaktimiz olur mu, o geceyi ve sonraki bir kaç günü güvende geçirmesi lazım o insanların. Bir defa kaybolurlarsa gerisi karanlık geliyor bana.
Anlamamış gibi yorum yapmak,iyice anlayınca bozulup beğenmemek tamam sakin,neydi şimdi buTaç? kırışıklık kremi? Seçim? Alakasız 3 kelimeyle cümle kur mu oynuyoruz
Sayfanin basinda oyumu ankette kullandim,size ayrica yazmak zorunda degilim.Bizler halkiz, filler (siyasiler)tepisir her sekilde cimenler(halk) ezilir.Oyumuzu kullanalim hayirlisi kimse o olsun.Her türlü hakkımla Cumhur İttifakına oy verene saygı duymuyorum. Eşim, dostum, akrabam olsa fark etmez. Masal, tüm mesajları okumadım, ben bu sayfanın saygılı üyelerinden değilim, senin oyun kime, sayfanın konusu gereği soruyorum?
Şöyle bi koca bulamadım beni dürtsün ayağiylen hayde diyeEvet partnerini yayıldığı yerden ayağı ile dürterek davet ediyor.
Selametle yi sen mi devraldınAnlamamış gibi yorum yapmak,iyice anlayınca bozulup beğenmemek tamam sakin,neydi şimdi buselametle...
Hiç alaka kuramadım. Seçim sabahı, krem?Lady loyalty olmayan tacınız nerde... Nasılsınz iyimisiniz sorusu İlk benden gelecek seçim sabahı... Kırışıklık karşıtı kremler fayda etmiyor biliyorsunuz...
Kimleri takip ediyorsun çiçeğim?Astrologlar olacak diyor.hele bu hafta için çok gergin etkiler varmış. Merkür retrosunun sonu. Seçim arefesindeki son hafta.
Bence de. Buarada ben anketlere değil hiselerime güveniyorum, çünkü anketlere katılmayan hatta telefon ve bilgisayar bile kullanamayan bir kesim de var ve o kesimin oy rengi belliKaramsar olmayalım bence:) Yenilecekler ve gidecekler
Eğlenmekten gülmekten kırışırsak bundan sonraki dönem için kırışıklık kremi lazım heraldeHiç alaka kuramadım. Seçim sabahı, krem?
Kimdeydi ki ? , kaçırdım demek...Selametle yi sen mi devraldın
Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.....Daha önce de sormuştum ama gözünüzden kaçtı sanırım.Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
sitece kirisiklik kremi icin basvuru formu var doldur simdiden cikar belkiEğlenmekten gülmekten kırışırsak bundan sonraki dönem için kırışıklık kremi lazım heralde
birsürü magneti olan ve 1500 tl lik beyaz çay içen bir hanımefendiydiKimdeydi ki ? , kaçırdım demek...
Yoksa gücümüz zor yetersitece kirisiklik kremi icin basvuru formu var doldur simdiden cikar belki