Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.....Daha önce de sormuştum ama gözünüzden kaçtı sanırım.
Evet sinirimi bozdu tabiki,yapilanlar kabul edilemez,sorumlulari da bulunup gerekli cezalar verilmeli.Gozumden kacmis gormedim mesajinizi.

Evet sinirimi bozdu tabiki,yapilanlar kabul edilemez,sorumlulari da bulunup gerekli cezalar verilmeli.Gozumden kacmis gormedim mesajinizi.
Teşekkür ederim cevap için bizde sizinle aynı düşünüyoruz. Savaşta değiliz sonuçta. Bir şey daha sormak istiyorum sizce yapanlar kimler ? Normalde halkı koruması gereken polisler halkı korumayarak neden ve kimden talimat almış olabilirler ? Aynı şey AKP mitinginde olsaydı sizce polis ne yapardı?

Seçim otobüslerinin bu şekilde geçtiğini düşünsene minik🥲🤣🤣.
gecen birinin dibinden gectik laiklik elen gidiyeah diyen dayinin yaninda rabia isareti yapan biri vardi ya ..ogluma onu yaptim komiklik olsun diye oglum bile utandi benden 🤣

su sozunuz kilo veremeyen ben in "var ki yiyorum "sozume döndü 🫶 (emojiyi sevdim selam olsun temel abiye )
Olmayanlar yansın kendi derdine ☺️
Neyse olan var olmayan var banane de
İnsanların gözüne sokmaya gerek var mı

Sürekli Hüdapar deyip duruyorsunuz anlamıyorum,masa ortaklarınızdan hüdapar ile görüşmeyen yok,hepsi görüşmüş.Allah var Kılıçdaroğlu kendisi görüşmemiş ama Mart 2021 de Canan Kaftancıoğlu hüdapar İstanbul il başkanını CHP il başkanlığına çaya davet etmiş hem de sosyal medya üzerinden bakarsanız görürsünüz haberlerde;e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi size,şimdi mi kötü oldu hüdapar .
Ayrıca evet HDP sizin ittifakta yok; öyleyse niye size bu kadar parmak sallamalarına izin veriyorsunuz.Sırrı Sakık 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz diye bağırıyor,bizim sayemizde kazanacaksınız, dediklerimizi yapmazsanız sizi indirmesini de biliriz diyorlar.Neden çıkmıyor sesiniz.
Kafanızı kuma gömüyorsunuz.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük'ü kahve içmeye davet etti.
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, annesinin rahatsızlığından dolayı CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu söyledi.
Elibüyük, Kaftancıoğlu'nun kahve davetinde bulunduğunu belirterek Twitter adresinden şunları yazdı:

"Annemin rahatsızlığından dolayı arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ve Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı'ya teşekkür ederim. Canan Hanım'ın nazik kahve davetine de en kısa zamanda icabet edeceğim."....Bu olay mı dediğiniz. Nezaketen aramış bu gelin ittifak olalım mı demek oldu şimdi?

X