- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Oooo para var huzur var. Canım kendim diyorsun yaniÖnümüzdeki hafta sakin geçsin lütfen ufak bir estetik operasyonum var benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo para var huzur var. Canım kendim diyorsun yaniÖnümüzdeki hafta sakin geçsin lütfen ufak bir estetik operasyonum var benim
Astrologlar olacak diyor. hele bu hafta için çok gergin etkiler varmış. Merkür retrosunun sonu. Seçim arefesindeki son hafta.Kazanamayacaklar ondan çıldırıyorlar
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar
Umuyorum seçim öncesi ve sonrası kaos olmaz en büyük temennim bu
Alıştık biz, kazandıranlara sadaka verenler için dur bakayım bir şiir vardı, geliyorum hemen...Neyse hanımlar bugün miting bayağı kalabalıktı kazanırlar gibi sanki he ?
Çıkacak vaktimiz olur mu, o geceyi ve sonraki bir kaç günü güvende geçirmesi lazım o insanların. Bir defa kaybolurlarsa gerisi karanlık geliyor bana.Öyle bir şey olursa herkes sokağa çıkar
Ayrıştırmak istemiyorum. Onlar bununla gurur duyuyor, biz elinde akp bayragi var diye bir adamin zarar verdiği çocuğa üzülüyoruz. Nasil ödeyecekler bu zalimliklerinin bedelini, çok merak ediyorum.Hayır utanmadan birde buraya bile yazabiliyorlar mitingde olanlardan mutluluk duyuyorlar işte zihniyet bu
Lady loyalty olmayan tacınız nerde... Nasılsınz iyimisiniz sorusu İlk benden gelecek seçim sabahı... Kırışıklık karşıtı kremler fayda etmiyor biliyorsunuz...Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel…
Kime oy verdigimi, neden verdigimi ya da kime neden oy vermedigimi yazmadim buraya.Bu nedenle bu sorularin muhatabi da ben degilim.Biri burda " millet ititfakina oy verenlere saygi duymuyorum "diye yazsaydi da tepkim ayni olurdu.Ne hakla saygi duymuyorsun derdim.Yumurta fiyatına, tatile gitmeye bir cevabınız yok belli ki.
Ay hayır lütfen, konuyu cinselliğe bağlamayı başarıp hepimizi banlatır oEtiketliyelim mi?Az gelsin burayı karistirsin.
Rok'u bile seksi bulacağına eminim.Ay hayır lütfen, konuyu cinselliğe bağlamayı başarıp hepimizi banlatır o
Saygı bekliyoruz diye ağladığınıza göre her ihtimalde her durumda mağdur olabilen taraf olduğunuz anlaşılıyor. 20 senedir tanıdık artık.Kime oy verdigimi, neden verdigimi ya da kime neden oy vermedigimi yazmadim buraya.Bu nedenle bu sorularin muhatabi da ben degilim.Biri burda " millet ititfakina oy verenlere saygi duymuyorum "diye yazsaydi da tepkim ayni olurdu.Ne hakla saygi duymuyorsun derdim.
Keklik mis ya güvercin diye kalmış aklimda
Taç? kırışıklık kremi? Seçim? Alakasız 3 kelimeyle cümle kur mu oynuyoruzLady loyalty olmayan tacınız nerde... Nasılsınz iyimisiniz sorusu İlk benden gelecek seçim sabahı... Kırışıklık karşıtı kremler fayda etmiyor biliyorsunuz...
Evet partnerini yayıldığı yerden ayağı ile dürterek davet ediyor.Bu rok
Rasim ozan kütahyalı mı
İlk duyuyorum
Hımmmm
Adamın bir imajı Var
Bir kere spor programi sırasında -ne alaka hatırlamıyorum- kusturmalı boşnak saksosu diye bir laf etti. Ayrica malum partili ve nagihan'ın kocasi. Hala bir imajı var mı?Bu rok
Rasim ozan kütahyalı mı
İlk duyuyorum
Hımmmm
Adamın bir imajı Var
Bahçelinin keklikleri mi acaba hani dün mitingde ki
Bende sol cenahı marjinal bilirdimBir kere spor programi sırasında -ne alaka hatırlamıyorum- kusturmalı boşnak saksosu diye bir laf etti. Ayrica malum partili ve nagihan'ın kocasi. Hala bir imajı var mı?
Her türlü hakkımla Cumhur İttifakına oy verene saygı duymuyorum. Eşim, dostum, akrabam olsa fark etmez. Masal, tüm mesajları okumadım, ben bu sayfanın saygılı üyelerinden değilim, senin oyun kime, sayfanın konusu gereği soruyorum?Kime oy verdigimi, neden verdigimi ya da kime neden oy vermedigimi yazmadim buraya.Bu nedenle bu sorularin muhatabi da ben degilim.Biri burda " millet ititfakina oy verenlere saygi duymuyorum "diye yazsaydi da tepkim ayni olurdu.Ne hakla saygi duymuyorsun derdim.
Şimdi s*çtın, birileri gelip estetikli diye yermelere başlar.Önümüzdeki hafta sakin geçsin lütfen ufak bir estetik operasyonum var benim
Mitingler sadece gövde gösterisidir. İki tarafta İstanbul da gövde gösterisini yaptı. Erdoğan eskiden Yenikapı da yapardı mitingini geniş bir alan olduğu için bu sefer dolduramayacağını anladığından Atatürk Havaalanında yaptı. Bu arada 1 milyon 700 bin kişi almaz o alan. 55 bin metre karelik bir alanmış. Mümkün değil max 500 bin kişi vardır. Metre kareye 5 kişi düşşe hesabını siz yapın...55000x5=275000 yapar. 500 bin diyerek baya abartmışım ama olsun :) Tek bir anket sonucundan da bir şey çıkmaz ama anket ortalamaları az çok bir şeyleri belli eder. Ortalamalar da şuan için Kılıçdaroğlunu önde gösteriyor.Miting kalabalığı, anket sonuçları gibi verilere güvenemiyorum. Tek güvencim doğum haritası yorumlayan astrologlar. Onlar kazanamayacak diyorlar.