- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.556
Günlerce İnce'yi savundum kimse beni aşağılamadı.Sinirlendigim sey bu platformda farkli dusunenlere sayginin olmayisi,hemen bir aşagilama kucumseme.
Ben de rokun yeni bir olayi sandımSeksin içinde mi? Güvercine de mi kıymışlar?
Ay kafam çorba oldu
Rok kerimcan vs herkes birbiriyle sahneler canlanıyo
Hafızamdan silmeye çalışıyorum şurda
Binali Yıldırım'ın oğluşu.
Konum atayım ama gerek yokyeliz hadi doğruyu söyle,sen o" yeliz "misin?bak söz kazene ispiyonlamıyacağım,sitede erkek var diye?
Ben de katılıyorum, hayatımda hiç bu kadar geri zekalı muamelesi görmedim ama olsun, seviyorum burayıSinirlendigim sey bu platformda farkli dusunenlere sayginin olmayisi,hemen bir aşagilama kucumseme.
İsteyen istedigine oy verir hanfendi, siz de buna saygi duyacaksiniz( bir kesim icin genellemedim,boyle dusunen kisilere bu soylemim)Günlerce İnce'yi savundum kimse beni aşağılamadı.
Bir koli yumurtaya dünyanın parasını vermek istemiyoruz hanimefendi. Güzel beslenmek istiyoruz. Kültürel etkinliklere gitmek istiyoruz. Cennet vatanımızı gezip görmek istiyoruz. Bunu yapmamıza engel olanlara "farklı düşünüyor" demiyoruz. Bu farklılık değil çünkü. Bu haksızlık. Biz düzeni iyileştirelim isterken siz diyorsunuz ki hayir bir koli yumurtaya 2 ay sonra 150 lira verebiliriz sorun yok. Neyinize saygı bekliyorsunuz?
Keklik mis ya güvercin diye kalmış aklimdaSeksin içinde mi? Güvercine de mi kıymışlar?
Ay kafam çorba oldu
Rok kerimcan vs herkes birbiriyle sahneler canlanıyo
Miting kalabalığı, anket sonuçları gibi verilere güvenemiyorum. Tek güvencim doğum haritası yorumlayan astrologlar. Onlar kazanamayacak diyorlar.Neyse hanımlar bugün miting bayağı kalabalıktı kazanırlar gibi sanki he ?
Bence kazandıkNeyse hanımlar bugün miting bayağı kalabalıktı kazanırlar gibi sanki he ?
Yumurta fiyatına, tatile gitmeye bir cevabınız yok belli ki.İsteyen istedigine oy verir hanfendi, siz de buna saygi duyacaksiniz( bir kesim icin genellemedim,boyle dusunen kisilere bu soylemim)
At onu sırtından attıktan sonra travma oluşmuş olabilir. Saldırır mı bu diye dürtmüştürBir de şemsiye ile güvercinleri dürtükleme sahnesi var,o da hiç gözümden gitmiyor.
Ay ben bunu görmemiştimKeklik mis ya güvercin diye kalmış aklimda
Tatil lüks mü ihtiyaç mı evresindeyiz daha pamuk.Yumurta fiyatına, tatile gitmeye bir cevabınız yok belli ki.
Erdoğandan bahsediyoruz bu konu farklıGizim sizden korktum gidiyore ben
Kazanamayacaklar ondan çıldırıyorlarMiting kalabalığı, anket sonuçları gibi verilere güvenemiyorum. Tek güvencim doğum haritası yorumlayan astrologlar. Onlar kazanamayacak diyorlar.
Önümüzdeki hafta sakin geçsin lütfen ufak bir estetik operasyonum var benimKazanamayacaklar ondan çıldırıyorlar
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar
Umuyorum seçim öncesi ve sonrası kaos olmazen büyük temennim bu
Hafızam kuvvetlidir ama isimleri hiç tutamam aklimdaAy ben bunu görmemiştim
Katakulli olmazsa kazanacaklar diyorum, ama elektrik kesilebilir, yangın çıkabilir, hay aksi işte, mukadderat (!)Neyse hanımlar bugün miting bayağı kalabalıktı kazanırlar gibi sanki he ?