Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Sinirlendigim sey bu platformda farkli dusunenlere sayginin olmayisi,hemen bir aşagilama kucumseme.
Günlerce İnce'yi savundum kimse beni aşağılamadı.

Bir koli yumurtaya dünyanın parasını vermek istemiyoruz hanimefendi. Güzel beslenmek istiyoruz. Kültürel etkinliklere gitmek istiyoruz. Cennet vatanımızı gezip görmek istiyoruz. Bunu yapmamıza engel olanlara "farklı düşünüyor" demiyoruz. Bu farklılık değil çünkü. Bu haksızlık. Biz düzeni iyileştirelim isterken siz diyorsunuz ki hayir bir koli yumurtaya 2 ay sonra 150 lira verebiliriz sorun yok. Neyinize saygı bekliyorsunuz?

yeliz hadi doğruyu söyle,sen o" yeliz "misin?bak söz kazene ispiyonlamıyacağım,sitede erkek var diye?
Konum atayım ama gerek yok sevgili Mune ve K Kazen bilir beni.. bı bu kalmıştı , geçen gelen uyarıyı hatırlatayım "iki kelimeyi bir araya getiremeyip cvp veremiyorsanız bırakın demişti K Kazen , hadi yine keyfim şahane ...son günler gerek yok kalp kırmaya gelmiyorm buraya.

İsteyen istedigine oy verir hanfendi, siz de buna saygi duyacaksiniz( bir kesim icin genellemedim,boyle dusunen kisilere bu soylemim)

Miting kalabalığı, anket sonuçları gibi verilere güvenemiyorum. Tek güvencim doğum haritası yorumlayan astrologlar. Onlar kazanamayacak diyorlar.
Kazanamayacaklar ondan çıldırıyorlar
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar
Umuyorum seçim öncesi ve sonrası kaos olmaz en büyük temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…