- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.556
Katip senin yorumun nezdinde hepinize diyorum kizlar size inanamiyorum dkdkslsla rok ifşası görmeye ne kadar meraklıymışsınız tövbe estağfurullahRasim'in videosunu atın lan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katip senin yorumun nezdinde hepinize diyorum kizlar size inanamiyorum dkdkslsla rok ifşası görmeye ne kadar meraklıymışsınız tövbe estağfurullahRasim'in videosunu atın lan.
Bende bişiy yazdınız sanmıştım... Beğeniyorum bu hallerinizi.. dinlene dinlene üzülüyorum size ,zira kaç seçimdir aynı , diğer türlü yorucu oluyor...durmak yok yola devam...Aydınlığı bu mu sanıyorsunuz?
Çok belli değil mi bir de soruyorum.
Kusacağımı bile bile istiyorum çünkü çatlarımKatip senin yorumun nezdinde hepinize diyorum kizlar size inanamiyorum dkdkslsla rok ifşası görmeye ne kadar meraklıymışsınız tövbe estağfurullah
anlamazlar onlar körü körüne bir bağlılık onlarınki.Biz kimseyi göz ardı etmedik bize selametle diyip diyip göz ardı ettiler tahammülsüz niye biz olduk şimdi. Kime isterseniz ona oy verirsiniz sadece doğruları anlatmaya çalışıyoruz, şimdi anlamazsanız bir gün elbet anlayacaksınız, tıpkı fetö yü herkesin anladığı gibi.
Varsa evlatlarınıza üzülüyorum ben de. Samimiyetle. Ne talihsizlik ki siz şekil veriyorsunuz akıllarına, kalplerine. Dilerim kurtulurlar düğümlerinizden.Bende bişiy yazdınız sanmıştım... Beğeniyorum bu hallerinizi.. dinlene dinlene üzülüyorum size ,zira kaç seçimdir aynı , diğer türlü yorucu oluyor...durmak yok yola devam...
Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel…Bende bişiy yazdınız sanmıştım... Beğeniyorum bu hallerinizi.. dinlene dinlene üzülüyorum size ,zira kaç seçimdir aynı , diğer türlü yorucu oluyor...durmak yok yola devam...
Hüda-Par ı hümanist bir parti falan mı sanıyorsunuz acabaDemirtaş sırtımızı kandile dayadık demedi mi? E hdp ile ben mi ortaklık yapiyorum. Neyi itham edecegim savundugunuz ittifak zaten ortak
Pkk lı kürtleri birde işidli yaptığınızı düşününBildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerek böyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda
Kerimcam olayı ne abi ahahahha yeminlen bir boktan haberim yokBibliosmia, post: 74551987, member: 1070902"]
Kerimcan'ın zevksizliğinin şokunu ne zaman atarım tahminen?
Attan düşeni unutmuş.Ne merdivenmiş arkadaş
Kime ne anlatıyoruz aydınlanması yaşasak aslında hic yorulmayacak kalbimiz.Pkk lı kürtleri birde işidli yaptığınızı düşünün
Yarın rizeye saldırdıklarında bize biat etmeyen rizelilerin kadınları kızlar malları size helaldir
Diyecek bir oluşum düşünün
Uzak bir ihtimal mi
Bekleyin görün
Vallahi düşünemiyorsunuz
Kerimcam olayı ne abi ahahahha yeminlen bir boktan haberim yokBibliosmia, post: 74551987, member: 1070902"]
Kerimcan'ın zevksizliğinin şokunu ne zaman atarım tahminen?
amaaan rasimin göbeği ve okşan başka birşey yok.ne güzel hükümet ve taraftarları.biri "bitanem" der,biri okşan.yine de tu kaka biz oluruz.Okşan'la yatakta samimi pozları vardı, onları diyorlar herhalde Amaaan, kimin kimle yok ki, boş ver. Baksana Kerimcan da zevksiz çıktı. Cemil İpekçi döküldü dökülecek.
Diyorum ya deveye hendek atlatırsın da buradaki bazı arkadaşlara anlatamazsın ama yine de insan kendisini tutamıyor yazıyorSize yorumumu silebilsem keşke.
Anlamsız ve gereksizmiş.
Başımıza ne gelirse bu meraktan geliyor işteKusacağımı bile bile istiyorum çünkü çatlarım
Kerimcan birçok kadından güzel. Kendisini şu an kınıyorum.Benim rüyalarım bile daha mantıklı gibi.
Tarkan ile Kim Young'u tavlada görmüştüm yani en son.
Umuduma selam olsunDiyorum ya deveye hendek atlatırsın da buradaki bazı arkadaşlara anlatamazsın ama yine de insan kendisini tutamıyor yazıyor
Böyleli.Kerimcam olayı ne abi ahahahha yeminlen bir boktan haberim yok