Siz diye beni hangi gruba dahil ettinizha sizler çok tahammüllüsünüz karşıt fikirlere.biri demirtaş der.biri pkk eşittir hdp der.bu mudur sizin tahammül seviyeniz.
sizlerin o beğenmediği parti "hdp" mecliste temsil edilen,geçen seçimlerde %10 barajını aşan legal bir parti.beğenmediğiniz demirtaş da avukat ve bir çok davadan beraat almış bir insan.siz bunlara ne kadar saygı duyuyorsanız,bizden de onu görürsünüz.
@calpol,Galaxyeliz61 bu sizler için de geçerli.
Abi çok kötü yaKerimcan birçok kadından güzel. Kendisini şu an kınıyorum.
Lan katıp çok guldm hahaKusacağımı bile bile istiyorum çünkü çatlarım
yeliz hadi doğruyu söyle,sen o" yeliz "misin?bak söz kazene ispiyonlamıyacağım,sitede erkek var diye?Bende bişiy yazdınız sanmıştım... Beğeniyorum bu hallerinizi.. dinlene dinlene üzülüyorum size ,zira kaç seçimdir aynı , diğer türlü yorucu oluyor...durmak yok yola devam...
Ay nolmuş zeks mi var?Sjdjdj biri attı, kadını ayağı ile dürtüyor
Uuu hem de kusturmaliAy nolmuş zeks mi var?
Böyleli.
Benim rüyalarım bile daha mantıklı gibi.
Tarkan ile Kim Young'u tavlada görmüştüm yani en son.
EvetAy nolmuş zeks mi var?
Belki sizde farkindalik olusturur diye dusundum,hani yazdiklarinizin farkinda degilsinizdir belki.Ve evet tahammulsuz, hosgorusuz insanlar sinirimi bozmuyor da degil,kişisel algilamayinBunu size bile dememişken neden bu gereksiz tepkiniz? Ne derseniz deyin umurunda değil.
Aman efendim bu ne incelik, sizin adınıza çok sevindim var olan rejiminin etkileridir... Nereye tişikkirler edeyim...Varsa evlatlarınıza üzülüyorum ben de. Samimiyetle. Ne talihsizlik ki siz şekil veriyorsunuz akıllarına, kalplerine. Dilerim kurtulurlar düğümlerinizde
Reis attan düşmemiştir at onu üstünden atmıştır. Akıllı hayvanmış o bile dizginleri tutmasına izin vermemiş.Attan düşeni unutmuş.
Ah nerde o eski Cine5 kanalına gece yarisi gözümü kısarak bakıp noldugunu anlamaya çalıştığımız o dönemler nerede şimdiki dönemlerEvetAma hiç iç açıcı değil.
Banada atınSjdjdj biri attı, kadını ayağı ile dürtüyor
Shdbsbvss ama bence o değil ya :))Banada atın
kusura bakmayın yanlış alıntılamışım,tekrar özür dilerimSiz diye beni hangi gruba dahil ettinizhemen bir on yargi.Ben size pkk,hdp, demirtas diye bir sey yazdim mi? İyi okuyun yazdiklarimi.Bizler halkiz birbirimize dusmenin bir anlami yok,hur irademizle gidip oyumuzu istedigimiz kisiye veririz,kilicdaroglu kazanirsada saygi duyariz erdogan kazanirsada.
Sinirlendigim sey bu platformda farkli dusunenlere sayginin olmayisi,hemen bir aşagilama kucumseme.
Bir de şemsiye ile güvercinleri dürtükleme sahnesi var,o da hiç gözümden gitmiyorReis attan düşmemiştir at onu üstünden atmıştır. Akıllı hayvanmış o bile dizginleri tutmasına izin vermemiş.
Gizim sizden korktum gidiyore benBir de şemsiye ile güvercinleri dürtükleme sahnesi var,o da hiç gözümden gitmiyor.
Uuu hem de kusturmali
Seksin içinde mi? Güvercine de mi kıymışlar?Bir de şemsiye ile güvercinleri dürtükleme sahnesi var
Hafızamdan silmeye çalışıyorum şurdaBu kerimcan'ın yanındaki kim?