Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Siz diye beni hangi gruba dahil ettiniz hemen bir on yargi.Ben size pkk,hdp, demirtas diye bir sey yazdim mi? İyi okuyun yazdiklarimi.Bizler halkiz birbirimize dusmenin bir anlami yok,hur irademizle gidip oyumuzu istedigimiz kisiye veririz,kilicdaroglu kazanirsada saygi duyariz erdogan kazanirsada.

Sinirlendigim sey bu platformda farkli dusunenlere sayginin olmayisi,hemen bir aşagilama kucumseme.

Bende bişiy yazdınız sanmıştım... Beğeniyorum bu hallerinizi.. dinlene dinlene üzülüyorum size ,zira kaç seçimdir aynı , diğer türlü yorucu oluyor...durmak yok yola devam...
yeliz hadi doğruyu söyle,sen o" yeliz "misin?bak söz kazene ispiyonlamıyacağım,sitede erkek var diye?

Bunu size bile dememişken neden bu gereksiz tepkiniz? Ne derseniz deyin umurunda değil.
Belki sizde farkindalik olusturur diye dusundum,hani yazdiklarinizin farkinda degilsinizdir belki.Ve evet tahammulsuz, hosgorusuz insanlar sinirimi bozmuyor da degil,kişisel algilamayin

Varsa evlatlarınıza üzülüyorum ben de. Samimiyetle. Ne talihsizlik ki siz şekil veriyorsunuz akıllarına, kalplerine. Dilerim kurtulurlar düğümlerinizde
Aman efendim bu ne incelik, sizin adınıza çok sevindim var olan rejiminin etkileridir... Nereye tişikkirler edeyim...

kusura bakmayın yanlış alıntılamışım,tekrar özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…