- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
Hı hıı çok ponçik. Sadece destek bir devlet bulamadılar kendilerine. Bulsalardı şu an pkkyı konuşmuyor olurduk."Ailecek Gaffar Okan'ın cenazesine gittik"
Bir kaç mesaj sonra (önce de olabilir);
"Hizbullah çok ponçik, artık şiddet yanlısı değil"
Çelişkiler.... çelişkiler....
Ne çıkarlar var kim bilir
Sizinle değil, sistemle alâkalı bir sıkıntıydı.Ya konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
Ben hiç suriyelilere kızmıyorumBelediyelerin topladığı giysi yardımı vb de Suriyelilere gidiyormuş. Bu nedenle giysi vermedim belediyeye. Onlara gideceğine sokağa koyarım üstünde kedi, köpek uyur daha iyi. Bir kez uçakta önümde Suriyeli gencecik bir çift vardı ya 2 ya da 3 çocuk vardı ama bunların yaşı 25 den küçük tiplerinden belli ufacıklardı daha bu ebeveynler. Çift maskeye rağmen kokudan duramadım, bizim bunlarla ortak hiçbir kültürümüz yok. Havalimanında yalın ayak gezenler çanta,kıyafet yerde berduş gibi yaşıyorlar. Tez vakitte topundan kurtuluruz inşallah
Teşekkür ederimSizinle değil, sistemle alâkalı bir sıkıntıydı.
bu sarki buraya atilir mi bu saatte gobek atiyorum sarkiyla birlikte herseye gobek atilirCincap hanım ve kocişkolettasina şöyle güzel bir aşk şarkısı gönderelim mi,gönderelim bence
Helal olsun Sera bacıma
Site de sorun vardı galiba bizde yeni geldikeee daha daha
gurur duyarak dinlerken bir yandan duygusala bagladim .
Türk Dili ve Edebiyatı ama Kofi-kulakları çınlasın- istifa etmemi söylemişti. Çok yazım yanlışı yaptığımı iddia edip durdu bir ara. Neva da "imla kurallarına uymak önemli değil, önemli olan insanlık" diye yorumlanabilecek ifadelerle beni gömmeyi seviyordu. Olsun, böyle mutlu oluyorlarNe öğretmenisiniz?
Bende giremedim genel bir sorun vardı sanırım.Ya konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
evet ya tum gun giremedim bende :/ gecmise gidemedim ama hareketliymis buralar ..bende yurtdisina cikaamdigim icin 1 gunlugune anneme gidip geldimSite de sorun vardı galiba bizde yeni geldik
Bide Çin şubesiSelena'nın parayı bulmuş versiyonu.
Bi kitap tavsiyesi alırımSırf "Zevkli" dediğin için seni göz ardı edeceğim.
Hadi selametle
sşljdflsdjflsj
Bi kitap tavsiyesi alırım
Ya konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?