Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Ya ben ona ihtimal vermiyorum ya. Kerimcan bu gorille neden beraber olsun? Anca tehdit filan ediyorlarsa korkusundan belki. Özge Ulusoy’un Berat Albayrak’la olmasına inanırım ama Kerimcan ve bu izbandut ihtimal yok.

Para için tabiki ben inanırım beni artık şaşırtmıyor duyduklarım :)

Yine kendin çalmış kendin oynamıssın.
İşine gelene cevap verip gelmeyene yazmamışsın. İşine gelene cevap yazıp gelmeyene yazmamışsın .
Hiç şaşırtmadın

Aklınca insanları yaptırdığı estetikten vurunca küçük düşürdüğünü zannediyorsun fakat farkında mısın asıl sen küçük düşüp kendini rezil edip gittmissin , pardon kaçmışsın .

Ya ben ona ihtimal vermiyorum ya. Kerimcan bu gorille neden beraber olsun? Anca tehdit filan ediyorlarsa korkusundan belki. Özge Ulusoy’un Berat Albayrak’la olmasına inanırım ama Kerimcan ve bu izbandut ihtimal yok.
Para için her şeyi yaparlar bu ülkede. İddialar duymuştum bir tane Influencer para için Dubai’de iğrenç bdsm fantazilerine alet olmuştu. Kerimcan da fakir değil ama bunlar derecesinde zenginliği yoktur sanıyorum, pek tanımıyorum tabii ki. Ne bileyim kafamda canlandıramadım bile, hoş neden gündemimiz olsun diyeceğim;ama Soylu Bey’in kabuslarına girer şimdi.

Depremde askerlerin geç gittiğini yazdığımda karşılık olarak beni evliliğimden vurdu. Tartışma üslubu olmayan bir üye. Kendi gibi düşünmeyen herkese düşmanca davranıyor.
Diğer taraf zaten iki yüzlü. Söyledikleri ile yaşadıkları hayat hiç örtüşmüyor. Kerimcan için Hadise’nin eski kocasıyla demişlerdi. Bak ona inanırım ama bu goril gibi adamla olma ihtimali beni üzdü açıkcası

Bi kitap tavsiye edeydi giderken

Şimdiki durum nedir bilemem, insanlar bir ara inanmıyordu, bahsettiğim tarih yanlış hatırlamıyorsam 2016 civarıydı. Hastanede çalışan bir tanıdığımın yanında otururken Suriyeliler sürekli diş polk. Geliyordu. Dişlerini yaptırıyorlarmıs bunu birine desen inanmazdı belki de o sıralarda. Ama ben gözlermle gördüm.
Ve gözümün önünde yine bir Türk vatandaşı SGK sı olmadığı için vezneye gönderildi. Çok kanıma dokunmuştu.

Ümit Özdağ’a , Sinan Oğan’a ırkçı diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor.
Bu ırkçılık değil, bu ciddi ciddi ülkenin beka sorunu.
Eğer böyle giderse iş hiç tahmin etmediğimiz yerlere varacak, Allah korusun.

Geçen Lübnan’da silah zoruyla evlerinden çıkartılan Suriyelileri görmüşsünüzdür. Var bir hayalimiz dedim ben hatta, ama üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Ama neye, oradaki çocukları düşündüm. Anne olduktan sonra insan daha başka bakıyor her seye, elimde değil.
Ne büyük travmalar yaşıyorlar. O çocuk büyüyünce nasıl hatırlayacak o yaşananları kim bilir.
Büyüklerin yanlışlarının bedelini o küçücük çocuklar ödüyor. Ne acı.
Velhasılı filler tepişti, çimenler ezildi.

Onların yaşadıklarını kendi çocuklarımın yaşamaması adına düşünmek, hareket etmek zorundayım. İsteyen ırkçı desin umrumda da değil.
Bu işe bir an önce bir çözüm getirilmeli.

Bu ülke Ümit Özdağ’ı anladığında umarım çok geç olmaz..

Çoğumuzu engelledi yazdıklarımızı görmüyor yoksa eminim! cevap verirdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…