- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Ama arada fark var. İstanbul mitingi için millet ittifakı Kocaelinden otobüs kaldırırken; cumhur ittifakı İzmir mitingi için Elazığ dan Erzincan dan insanları toplamıştıBunu her parti yapar, yapıyor.
Atsana üç beş bir şey ya
Ya ben ona ihtimal vermiyorum ya. Kerimcan bu gorille neden beraber olsun? Anca tehdit filan ediyorlarsa korkusundan belki. Özge Ulusoy’un Berat Albayrak’la olmasına inanırım ama Kerimcan ve bu izbandut ihtimal yok.Biri kerimcan olayı işte :)))
Yazık gerçekten! Umarım bunuyorsunuzdur. Belli bir yaştan sonra siyaset yasaklansın artık.
Ya ben ona ihtimal vermiyorum ya. Kerimcan bu gorille neden beraber olsun? Anca tehdit filan ediyorlarsa korkusundan belki. Özge Ulusoy’un Berat Albayrak’la olmasına inanırım ama Kerimcan ve bu izbandut ihtimal yok.
Yine kendin çalmış kendin oynamıssın.Yalan soylemek neyse de, 13 yasindan beri kendi parasini kazanan birisine iftira atar; imada bulunursaniz orada dur denir. Herkesin bir bam teli vardir. Teyzenizden nasihat olsun.
Hadi gittim ben; size bol malzeme vererek. Ardindan 40 iti havlatmayana yigit denmezmis. Buyuk askim gelmis sayi tamamlandi.
“İstedigin kadar bagir cagir, susan birini yenemezsin”.
Para için her şeyi yaparlar bu ülkede. İddialar duymuştum bir tane Influencer para için Dubai’de iğrenç bdsm fantazilerine alet olmuştu. Kerimcan da fakir değil ama bunlar derecesinde zenginliği yoktur sanıyorum, pek tanımıyorum tabii ki. Ne bileyim kafamda canlandıramadım bile, hoş neden gündemimiz olsun diyeceğim;ama Soylu Bey’in kabuslarına girer şimdi.Ya ben ona ihtimal vermiyorum ya. Kerimcan bu gorille neden beraber olsun? Anca tehdit filan ediyorlarsa korkusundan belki. Özge Ulusoy’un Berat Albayrak’la olmasına inanırım ama Kerimcan ve bu izbandut ihtimal yok.
Heyy yavrum be!Magnetten çok, eli erkek eli gibiydi, erkek olabilir mi?
Depremde askerlerin geç gittiğini yazdığımda karşılık olarak beni evliliğimden vurdu. Tartışma üslubu olmayan bir üye. Kendi gibi düşünmeyen herkese düşmanca davranıyor.Yine kendin çalmış kendin oynamıssın.
İşine gelene cevap verip gelmeyene yazmamışsın. İşine gelene cevap yazıp gelmeyene yazmamışsın .
Hiç şaşırtmadın
Aklınca insanları yaptırdığı estetikten vurunca küçük düşürdüğünü zannediyorsun fakat farkında mısın asıl sen küçük düşüp kendini rezil edip gittmissin , pardon kaçmışsın .
Diğer taraf zaten iki yüzlü. Söyledikleri ile yaşadıkları hayat hiç örtüşmüyor. Kerimcan için Hadise’nin eski kocasıyla demişlerdi. Bak ona inanırım ama bu goril gibi adamla olma ihtimali beni üzdü açıkcasıPara için her şeyi yaparlar bu ülkede. İddialar duymuştum bir tane Influencer para için Dubai’de iğrenç bdsm fantazilerine alet olmuştu. Kerimcan da fakir değil ama bunlar derecesinde zenginliği yoktur sanıyorum, pek tanımıyorum tabii ki. Ne bileyim kafamda canlandıramadım bile, hoş neden gündemimiz olsun diyeceğim;ama Soylu Bey’in kabuslarına girer şimdi.
Bi kitap tavsiye edeydi giderkenYine kendin çalmış kendin oynamıssın.
İşine gelene cevap verip gelmeyene yazmamışsın. İşine gelene cevap yazıp gelmeyene yazmamışsın .
Hiç şaşırtmadın
Aklınca insanları yaptırdığı estetikten vurunca küçük düşürdüğünü zannediyorsun fakat farkında mısın asıl sen küçük düşüp kendini rezil edip gittmissin , pardon kaçmışsın .
Şimdiki durum nedir bilemem, insanlar bir ara inanmıyordu, bahsettiğim tarih yanlış hatırlamıyorsam 2016 civarıydı. Hastanede çalışan bir tanıdığımın yanında otururken Suriyeliler sürekli diş polk. Geliyordu. Dişlerini yaptırıyorlarmıs
Çoğumuzu engelledi yazdıklarımızı görmüyor yoksa eminim! cevap verirdi bizeYine kendin çalmış kendin oynamıssın.
Hiç şaşırtmadın