- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Maşallah ta bu bilgi bizim ne işimize yaradı şimdi :) Siz bir şey paylaştınız bende dalga geçmek için o mesajı attım bunu zaten anladınız. Bula bula bunu mu yazmak geldi aklınıza :) Daha iyi bir performans beklerdim sizden
O yuzuk olayının bu yuzuk olmadığını sizde benim kadar iyi biliyorsunuz.“Tum servetim bu yuzuktur” yalancilarinin gozu yasli.
İyi günlerde, sağlıkla oturun.Maşallah ne konuşmuşsunuz okuyayım kaldığım yerden dedim mümkün değilbirkaç gündür 8bin ₺ vererek tutuğum evimi yerleştiriyordum da. Neyse ki ev sahibim Türk
Gerçekten güveniniz gözlerimi yaşarttı. Hiç mi görmediniz sayfa sayfa yayınlandı defalarca, rektörün yedi sülalesi akademik kadroya alındı. İlanlar resmen işe alınsınlar diye açılmış. 65 kpss puanı ile memur atandı bu ülkede, sırf dron kullanma belgesi var diye. Üstelik pozisyonla da alakasız. Acaba nerden haberi oldu da aldıDevletimin her bir kurumuna guveniyorum. Mulakata gelmeden iki dakika once twit atip atmadigini Adli Sicil Kaydinda goremezsiniz.
Ben o mesajı size değil, paylaştığınız şeye yazıyorum farkındasınız dimi...Keske siz de amacimin sizi ikna etmek olmadigini anlamis olsaydiniz.
Ne hadsizliğimi gördünüz çok kırıldımHadsizliginizi cekecek degilim. Kalin saglicakla.
Teşekkür ederimİyi günlerde, sağlıkla oturun.
Artık ev sahibimizin Türk olmasına şükrediyoruz.
Kirasını rahatlıkla ödeyeceğiniz güzel günleriniz olsun. Sonrasında da umarım istediğiniz gibi bir ev alırsınızMaşallah ne konuşmuşsunuz okuyayım kaldığım yerden dedim mümkün değilbirkaç gündür 8bin ₺ vererek tuttuğum evimi yerleştiriyordum da. Neyse ki ev sahibim Türk
Gerçekten güveniniz gözlerimi yaşarttı. Hiç mi görmediniz sayfa sayfa yayınlandı defalarca, rektörün yedi sülalesi akademik kadroya alındı. İlanlar resmen işe alınsınlar diye açılmış. 65 kpss puanı ile memur atandı bu ülkede, sırf dron kullanma belgesi var diye. Üstelik pozisyonla da alakasız. Acaba nerden haberi oldu da aldı
Benim arkadaşım kaymakamlığa hazırlanmaktan vazgeçti sırf bu liyakatsizlik yüzünden. Çünkü öyle bir torpili yok.
Valla MSB, İç işleri vs güvenirsiniz bilemem de. Özellikle devletin üniversite kadrolarına, memur alımına zerre güvenim yok. Ben böyle liyakatsizlik görmedim.
Arada rahat duramayip fırsat bulursam bakıyorum yine:)9 gün daha var
Belki farklı şeyler okursun dinlersin
Hayırlısı olsun vatanımıza
Sinan oğan ın seçilme ihtimali hiç yok, ama bir dahaki seçime aday olursa değerlendirilecek bir adam kesinlikle. Şartlar farklı olsaydı şuan da verebilirdim.
Çok teşekkür ederim amin inşallahKirasını rahatlıkla ödeyeceğiniz güzel günleriniz olsun. Sonrasında da umarım istediğiniz gibi bir ev alırsınız
İkidir devlet vurgunuz var ve rahatsız edici.1999’da ikna odalarinda dahi devletime guvenmekten vazgecmedim. Sevgiler.
Devlet ve hükümetin ayrı olgular olduğundan haberdar olduğunuzu umuyorum. Sevgiler bizden1999’da ikna odalarinda dahi devletime guvenmekten vazgecmedim. Sevgiler.
Başkasını bilmem ama ben yokluğunuzu hissediyorum daha sık gelin lütfen :)
oyyyyy bende sizi canlarimYa minigim sen benim göz bebegimsinnn
İkidir devlet vurgunuz var ve rahatsız edici.
Siz benim soruma cevap vermediniz ama,tekrar yorumluyorum.
Devlet ve hükümet ayrı şeyler.
Hükümeti desteklemeyenler olarak devlet düşmanı olmuyoruz.
Ayrımları güzel yapın rica ederim.
Devlet ve hükümetin ayrı olgular olduğundan haberdar olduğunuzu umuyorum. Sevgiler bizden