Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Herkese cevap verme yukumlulugum mu var? 2 ayi askin suredir yoktum ama sayfayi takip ettim diye dun yazmistim. Sizinle yorumlasasim yok.

1999’da hukumet kimmis bir bakin. Karsinizdakine de didaktik tarzinizla zircahil muamelesi yapmaktan vazgecin.
Cevap verme yükümlülüğünüz tabiki yok da cevap vermemenizdeki tercih sebebinin ne olduğu çok aşikar,anladım ben onu😄

Benimle yorumlaşasınız yoksa buna saygım var.
1999 hükümeti'nin kim olduğu ile ilgili bir beyanım olmadı,devlet bâkidir hükümet gelir geçer ikisi aynı şey değil demek istedim sadece.

Görüyorum ki çabam boşaymış.Zırcahil muamelesi yapmamama,1999 hükümeti hakkında tek bir kelime yazmamama rağmen çok gergin ve çarpıtıcı yorumunuz ile çabamın boşa olduğunu gördüm.

Bu çarpıtma,bu tartışamama,bu öfke ve saldırganlık ile iyi ki yorum yapmamayı tercih etmişsiniz bu arada teşekkür etmek istedim şu an. İyi akşamlar.

Cevap verme yükümlülüğünüz tabiki yok da cevap vermemenizdeki tercih sebebinin ne olduğu çok aşikar,anladım ben onu😄

1999 hükümeti'nin kim olduğu ile ilgili bir beyanım olmadı,devlet bâkidir hükümet gelir geçer ikisi aynı şey değil demek istedim sadece.

Görüyorum ki çabam boşaymış.Zırcahil muamelesi yapmamama,1999 hükümeti hakkında tek bir kelime yazmamama rağmen çok gergin ve çarpıtıcı yorumunuz ile çabamın boşa olduğunu gördüm.

Bu çarpıtma,bu tartışamama,bu öfke ve saldırganlık ile iyi ki yorum yapmamayı tercih etmişsiniz bu arada teşekkür etmek istedim şu an. İyi akşamlar.
Herkesi sırayla göz ardı edip, iç sesiyle konuşuyor zaten.
Çok şaapmamak lazım

Hanımlar,
@Kazen ’in açıklaması üzerine açıklama yapmak uygun kaçar mı bilemedim ama ringde birbirini yenmesi gereken boksörler değilsiniz, demokrasinin sağladığı özgür iradenizle seçme hakkınızı kullanacaksınız, rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ederek yazınız, ne birbirininizi aşağılayın, ne de site kurallarına aykırı veya suç kapsamına girecek mesajlar yazın.
Ayrıca şu kuralı da hatırlatmam gerekiyor.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.

“men amene billahi vel yevmil ahırı vel melaiketi vel kitabi ven nebiyyin” Arapça bilenler ne dediğimi anlamıştır.
Abla Arapça 3. seviye kurs aliyorum ama burda ne kastettigini tam anlamadim:)))

Ben cidden bazen bir mana veremiyorum.
Ben tesettürlüyüm, şu hiç bitmeyen başörtü zulmü muhabbetini dibine kadar yaşadım. Okuluma stajıma hep açık girmek zorunda kaldım.
Kuranı mahallede bir ablanın evinde gizlice öğrendik biz 90lı yıllarda. Kapı çalındığında herkes korkardı polis mi geldi diye.
Gibi gibi olaylar..
bu ülke bunları yaşadı evet.
Bu sorunlar çözüldü mü evet.
Bunu Akp hükümeti mi yaptı evet
Simdi dileyen anne baba çocuğunun dini eğitim alması için her türlü özgürlüğe sahip mi ?
Evet.
Bu kazanımları Akp sayesinde mi edindiler ? Evet.
Ben bu partiye hiç oy verdim mi? Evet.
oy verdim diye yapılan her yanlışı da görmezden gelecek değilim.
Nitekim oyumu da değiştirdim en son seçimde.
Bu kafadan çıkmalı bu ülke artık.

Futbol takımı tutar gibi parti tutuyoruz.
Biriyle siyaset konusmaya başlıyorsun, bunu yaptı, eyvallah e ama şöyle şöyle haksızlıklar da yapılıyor diyorum. Aldığım cevap sen eskiyi bilmiyorsun. :KK53:

Çünkü mağarada yaşıyoruz biz ulaşma imkanımız yok :KK45:

Ama Akp seçmeninin çoğu hiçbir seyi süzgeçten geçirmiyor
Çok şükür onlardan olmadım.

Cb. İçin bir sey diyemem ancak, Akp bu seçimde en dip mv sayısına ulaşacak.
En azından temennim o yönde.

Demokrasi bu değil çünkü, olması gereken mv sayısının her birinin birbirine yakın olması.

Akpye oy verecek arkadaşlar, bu düzensiz göçmenler, kaçaklar; bozulan demografik yapı ve bundan 10 yıl sonrasından toplumsal olarak bizi neler beklediği
hakkında ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
Bol soğan pattis olcagnı düşünüyolar
Bitmiyor bizim ülkede sen ondansın ben bundan muhabbeti. Hayır kardeşim ben şundanım😂
Yo yo valla darılırım bendensin

Engelliler listesine hoşgeldin Bibli'm🤗.

X