Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Göz ardı ayrı yazılır. Ben de ölmüyorum sizin sarsılmaz fikirlerinize inşallah göz ardı olduğum için ben de okuyamıyorumdur yazdıklarınızı ak çayınız afiyet olsun
Kötü haber okuyorsun, senin de onu göz ardı etmen lazım okumamak İçin.
Beni de göz ardı etti ama ben hala görüyorum
Ben kimseyi göz ardı etmiyorum çünkü
Malum hayatta herkes var, nasıl toplumda sokakta göz ardı edemiyorsak burda da saçmalamadan konuşmalıyız diye düşünüyorum
Ama herkese nasip olmuyor konuşmak istediğini düzgün kelimelerle anlatmak, tepeden tepeden laflar etmeden iletişim kurabilmek.

Kesinlesmemis mahkeme kararini nasil goreceksiniz?

Bugun ister KOBİ, ister holdingler olsun sosyal medyadan arastirmadan istihdam edilen personel zor bulunur.

Su adreste hap bilgi mevcut. İlginizi cekerse okursunuz.

Kesinlesmemis mahkeme kararini nasil goreceksiniz?
İşveren göremez işte...Ama sanırım İç İşleri Bakanlığı görebilir ve bu konuda bir şey yapabilir konu terörse
Teşekkürler :)

Örneğin Yargıtay 9. Hukuk Dairesi E. 2016/31552 K. 2017/1908 sayılı ve 27.11.2017 tarihli kararında;

basın işinde çalışan bir kişinin sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına ve hükümete yönelik hakaret içeren sosyal paylaşımlarını işyerinde olumsuzluklara neden olduğu ve işveren açısından iş ilişkisinin sürdürülmesi beklenemez bir hal aldığından feshin geçerli olacağı”

Örnekte iyiymiş.

Biraz daha ileri gidersek,kafamıza beyaz çay firlaticak.Alin fakirler diyerek.

Yahu adam beraat edecek belki? Suclu degil? İse mi alinmasin?

He hukum giymisse alnina da vatana ihanetten hukumludur yazsalar az bana gore. Ama bana gore iste.

Gerçek olmayan bir türbanlı baciya, gerçek olmayan deri pantolonlu üstü çıplak adamlar, var olmayan bir sidik ile işedi diye yer yerinden oynadı, şu goruntuye bak.
Bu videoyu görünce cumhurbaşkanının torunlarına ağız dolusu beddua eden o kadın geldi aklıma. İkisi de birbirinden beter. Haklısınız. Bir kişinin yaptığı terbiyesizliği tüm topluluğa mâl edemezsiniz

Yahu adam beraat edecek belki? Suclu degil? İse mi alinmasin?

He hukum giymisse alnina da vatana ihanetten hukumludur yazsalar az bana gore. Ama bana gore iste.
Eee o zaman İBB yi niye suçluyorsunuz burada onu anlamadım. İBB ye alanlar ya da başka bir belediyeye alım yapanlar. Belediyenin hangi partide olduğu önemli değil nereden bilecek terörist mi değil mi ? Alınan kişi sosyal medyası olmayan bir terörist olabilir. Sahte hesap kullanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…