Kötü haber okuyorsun, senin de onu göz ardı etmen lazım okumamak İçin.Göz ardı ayrı yazılır. Ben de ölmüyorum sizin sarsılmaz fikirlerinize inşallah göz ardı olduğum için ben de okuyamıyorumdur yazdıklarınızı ak çayınız afiyet olsun
Bahsettiğiniz İBB çalışanı o tweet i 8 yıl önce atmış ama işe girdikten sonra değil ki ? Bu durumda sorumlu kim ? İBB ya da herhangi bir kurum işe aldığı kişinin sosyal medyasında ne paylaştığını araştırmak zorunda mı ? Bilmediğim için soruyorum öyle bir kural mı var ?
İşveren göremez işte...Ama sanırım İç İşleri Bakanlığı görebilir ve bu konuda bir şey yapabilir konu terörseKesinlesmemis mahkeme kararini nasil goreceksiniz?
Teşekkürler :)Bugun ister KOBİ, ister holdingler olsun sosyal medyadan arastirmadan istihdam edilen personel zor bulunur.
Su adreste hap bilgi mevcut. İlginizi cekerse okursunuz.
Ä°ÅÇÄ°NÄ°N SOSYAL MEDYA PAYLAÅIMLARININ Ä°Å AKDÄ°NÄ°N FESHÄ°NE ETKÄ°SÄ° | Özgün Law Firm
Pek çok kiÅi için günlük hayatın olmazsa olmazı haline gelen sosyal medya; kiÅilerin iliÅkilerini, yaÅam tarzlarını, sosyal çevre ve alıÅkanlıklarını etkilediÄi kadar sosyal yaÅamın ayrılmaz bir parçası olan iÅ hayatını da etkilemektedir.www.ozgunlaw.com
Mantıklı bir sebep söylemiş TeyzemTeyzee
Eski şarkılarını severdim ama kendisine hiç bir zaman ısınamadım.
Nedenini bilmediğim bir biçimde bu adamı hiç sevemedim.
Ayrica doktor dövmekten sonra yerlere tükürmekte önemli.
Biraz daha ileri gidersek,kafamıza beyaz çay firlaticak.Alin fakirler diyerekKötü haber okuyorsun, senin de onu göz ardı etmen lazım okumamak İçin.
Beni de göz ardı etti ama ben hala görüyorum
Ben kimseyi göz ardı etmiyorum çünkü
Malum hayatta herkes var, nasıl toplumda sokakta göz ardı edemiyorsak burda da saçmalamadan konuşmalıyız diye düşünüyorum
Ama herkese nasip olmuyor konuşmak istediğini düzgün kelimelerle anlatmak, tepeden tepeden laflar etmeden iletişim kurabilmek.
İşveren göremez işte...Ama sanırım İç İşleri Bakanlığı görebilir ve bu konuda bir şey yapabilir konu terörse
Teşekkürler :)
Örneğin Yargıtay 9. Hukuk Dairesi E. 2016/31552 K. 2017/1908 sayılı ve 27.11.2017 tarihli kararında;
“basın işinde çalışan bir kişinin sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanına ve hükümete yönelik hakaret içeren sosyal paylaşımlarını işyerinde olumsuzluklara neden olduğu ve işveren açısından iş ilişkisinin sürdürülmesi beklenemez bir hal aldığından feshin geçerli olacağı”
Örnekte iyiymiş.
Özgürlük kriterimiz yere tükürmek jdjdjdjdksks
Nedenini bilmediğim bir biçimde bu adamı hiç sevemedim.
Ayrica doktor dövmekten sonra yerlere tükürmekte önemli.
Bu videoyu görünce cumhurbaşkanının torunlarına ağız dolusu beddua eden o kadın geldi aklıma. İkisi de birbirinden beter. Haklısınız. Bir kişinin yaptığı terbiyesizliği tüm topluluğa mâl edemezsinizGerçek olmayan bir türbanlı baciya, gerçek olmayan deri pantolonlu üstü çıplak adamlar, var olmayan bir sidik ile işedi diye yer yerinden oynadı, şu goruntuye bak.
Eee o zaman İBB yi niye suçluyorsunuz burada onu anlamadım. İBB ye alanlar ya da başka bir belediyeye alım yapanlar. Belediyenin hangi partide olduğu önemli değil nereden bilecek terörist mi değil mi ? Alınan kişi sosyal medyası olmayan bir terörist olabilir. Sahte hesap kullanıyor olabilir.Yahu adam beraat edecek belki? Suclu degil? İse mi alinmasin?
He hukum giymisse alnina da vatana ihanetten hukumludur yazsalar az bana gore. Ama bana gore iste.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Yahu adam beraat edecek belki? Suclu degil? İse mi alinmasin?
He hukum giymisse alnina da vatana ihanetten hukumludur yazsalar az bana gore. Ama bana gore iste.
Yere tukurecegimize daha münasip olan yerler var.Özgürlük kriterimiz yere tükürmek jdjdjdjdksks
Kandırıldilar da ancakBu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?