Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Evet, 28 Subat'taki ablalarimiz gibi resmî kurumlarda benzer sıkıntılar yaşadık, mahallede mahalle baskisi yaşadık ama geçti, aşıldı bu sorunlar.
Kendi kendini eskiten ve bitiren bu hükûmet değişmeli. Ülkeye taze kan lazım. Değişim iyidir.

Akpye oy verecek arkadaşlar, bu düzensiz göçmenler, kaçaklar; bozulan demografik yapı ve bundan 10 yıl sonrasından toplumsal olarak bizi neler beklediği hakkında ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
“Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde”.

Akpye oy verecek arkadaşlar, bu düzensiz göçmenler, kaçaklar; bozulan demografik yapı ve bundan 10 yıl sonrasından toplumsal olarak bizi neler beklediği hakkında ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
Entegre olmaya da çok niyetleri yok, o da bizden beklenmekte.

Şurada tarafsız tarafsız takılıp profil mesajını düzenleyenler beni görse ne göz ardı etse ne? Hadi oradan! Geçmişi okumaya çalıştım mümkün olduğu kadar. Görgüsüzlük tavan yapmış. Cevap vermeye değer mi arkadaşlar? Pare'nin
ek
sikliğini hissediyorum, cümlesinde gördüğünü ciddiye alan insanlara ne anlatıyorsunuz?

Ay noluyo noluyo ben kaçırdım

Türk'üm ,lazım, kürdüm, aleviyim ...ben hepsiyim diyen bir reisimiz var.... Yıllardır ayrımcılığa son vermek için yine AK parti yine reis ... Durmak yok yola devam arkadaşlar...
Hangi ara demiş bunu, çapulcu, sürtük, trol falan olduğumuz çok oldu ama böyle güzel sözleri söylediğini neredeyse hiç duymadım. Belki ilk seçime girerken söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…