- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
Yanlışsam düzelt ossllem ya.Kandırıldilar da ancak
T.C tam olarak neden kaldırıldı?
Andımız da?
Bu açılım sürecinde Diyarbakır rezaleti öncesi Ne Mutlu Türküm Diyene tabelası kaldırılmamış mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlışsam düzelt ossllem ya.Kandırıldilar da ancak
T.C tam olarak neden kaldırıldı?
Andımız da?
O konuda bilgi sahibi değilim.Yanlışsam düzelt ossllem ya.
Bu açılım sürecinde Diyarbakır rezaleti öncesi Ne Mutlu Türküm Diyene tabelası kaldırılmamış mıydı?
Eğer açılım sürecinde dediğim zamanda indirildiyse o tabela,akla gelen ihtimal belli.O konuda bilgi sahibi değilim.
Bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen.
Diğer sorularımı ciddi anlamda merak ediyorum .
Nedenini bilmiyorum.
Eee o zaman İBB yi niye suçluyorsunuz burada onu anlamadım. İBB ye alanlar ya da başka bir belediyeye alım yapanlar. Belediyenin hangi partide olduğu önemli değil nereden bilecek terörist mi değil mi ? Alınan kişi sosyal medyası olmayan bir terörist olabilir. Sahte hesap kullanıyor olabilir.
Bu koliyi hazırlayıp,içine broşür ilistirmek çok zor olmasa gerek.Hani makarnaci bizdik?
Ne yapıyorum ki ? Sadece soru soruyorum size niye sinirleniyorsunuz anlamadım. Sizin açıklamalarınıza göre işe alım yapanlar terörist mi değil mi bilemez. Ayakkabı numaralarına kadar biliyorum diyen İç İşleri Bakanımız İBB de ki teröristleri nasıl gözden kaçırmış acaba.Of. Yaptiginizin farkinda olmadigimi mi dusunuyorsunuz?
Evet onun icin 2019’dan beri bankamatik memuru. Ustelik terorist.
Haydi selametle.
Aslında koliden ziyade Erdoğan gibi ellerine 200lük sıkıştırsa temiz işBu koliyi hazırlayıp,içine broşür ilistirmek çok zor olmasa gerek.
Trollukte bir zeka işi,daha yaratıcı şeyler beklerdim.Aslında koliden ziyade Erdoğan gibi ellerine 200lük sıkıştırsa temiz iş
Hem koli daha fazla ediyor
Hani makarnaci bizdik?
Ben ikna oldum
Broşürleri alıp kolinin içine koyulunca neyin algısı yaratıldi guya?Hani makarnaci bizdik?
Maşallah ta bu bilgi bizim ne işimize yaradı şimdi :) Siz bir şey paylaştınız bende dalga geçmek için o mesajı attım bunu zaten anladınız. Bula bula bunu mu yazmak geldi aklınıza :) Daha iyi bir performans beklerdim sizden2,5 yasindaki oglum da her seyi kendisi icin yaptigimizi ve her seyin kendisine ait oldugunu dusunuyor.