- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.823
Videonun konuyla alakası?Ah oyle mi, ilk defa simdi duydum; tesekkur ederim.
Cevap verme yükümlülüğünüz tabiki yok da cevap vermemenizdeki tercih sebebinin ne olduğu çok aşikar,anladım ben onuHerkese cevap verme yukumlulugum mu var? 2 ayi askin suredir yoktum ama sayfayi takip ettim diye dun yazmistim. Sizinle yorumlasasim yok.
1999’da hukumet kimmis bir bakin. Karsinizdakine de didaktik tarzinizla zircahil muamelesi yapmaktan vazgecin.
Çok sevdiğinden devamlı görmek istiyor heralde.Videonun konuyla alakası?
Herkesi sırayla göz ardı edip, iç sesiyle konuşuyor zaten.Cevap verme yükümlülüğünüz tabiki yok da cevap vermemenizdeki tercih sebebinin ne olduğu çok aşikar,anladım ben onu
Benimle yorumlaşasınız yoksa buna saygım var.
1999 hükümeti'nin kim olduğu ile ilgili bir beyanım olmadı,devlet bâkidir hükümet gelir geçer ikisi aynı şey değil demek istedim sadece.
Görüyorum ki çabam boşaymış.Zırcahil muamelesi yapmamama,1999 hükümeti hakkında tek bir kelime yazmamama rağmen çok gergin ve çarpıtıcı yorumunuz ile çabamın boşa olduğunu gördüm.
Bu çarpıtma,bu tartışamama,bu öfke ve saldırganlık ile iyi ki yorum yapmamayı tercih etmişsiniz bu arada teşekkür etmek istedim şu an. İyi akşamlar.
Abla Arapça 3. seviye kurs aliyorum ama burda ne kastettigini tam anlamadim:)))Hanımlar,
@Kazen ’in açıklaması üzerine açıklama yapmak uygun kaçar mı bilemedim ama ringde birbirini yenmesi gereken boksörler değilsiniz, demokrasinin sağladığı özgür iradenizle seçme hakkınızı kullanacaksınız, rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ederek yazınız, ne birbirininizi aşağılayın, ne de site kurallarına aykırı veya suç kapsamına girecek mesajlar yazın.
Ayrıca şu kuralı da hatırlatmam gerekiyor.Yasalara göre suç kapsamına giren haller...
ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5816 Kabul Tarihi : 25/7/1951 Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872 Madde 1 - Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden...www.kadinlarkulubu.com
- Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
“men amene billahi vel yevmil ahırı vel melaiketi vel kitabi ven nebiyyin” Arapça bilenler ne dediğimi anlamıştır.
Herkesi sırayla göz ardı edip, iç sesiyle konuşuyor zaten.
Çok şaapmamak lazım
Çok poncik olduğunu düşünüyor.Videonun konuyla alakası?
Musa Musa yazıp duruyor ya hani mesajlarında işte o Musa sanırım o video da Erdoğana soru soran kişiÇok sevdiğinden devamlı görmek istiyor heralde.
Konuyla alakasızlığı ve hiç komik olmayışı
Ben gülüyorum o videoya aslındaÇok poncik olduğunu düşünüyor.
Kaçtır paylasiyor işte.
İşte bu yüzden oyumu gönül rahatlığıyla Sinan Oğan’a vereceğim.
Kitlesine sesleniyor yerli ve milli şekilde
Niloya neden karsıt görüşlü herkesin millet ittifakına oy verdiğini düşünüyorsun?Böyle söyleyen sadece ben değilmişim benim de üzerime gelmişlerdi bu topikteki Millet İttifakçıları böyle kardeş maalesef
Bitmiyor bizim ülkede sen ondansın ben bundan muhabbeti. Hayır kardeşim ben şundanımNiloya neden karsıt görüşlü herkesin millet ittifakına oy verdiğini düşünüyorsun?
Akpye oy verecek arkadaşlar, bu düzensiz göçmenler, kaçaklar; bozulan demografik yapı ve bundan 10 yıl sonrasından toplumsal olarak bizi neler beklediği
Bol soğan pattis olcagnı düşünüyolarhakkında ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.
Yo yo valla darılırım bendensinBitmiyor bizim ülkede sen ondansın ben bundan muhabbeti. Hayır kardeşim ben şundanım
Engelliler listesine hoşgeldin Bibli'mCevap verme yükümlülüğünüz tabiki yok da cevap vermemenizdeki tercih sebebinin ne olduğu çok aşikar,anladım ben onu
Benimle yorumlaşasınız yoksa buna saygım var.
1999 hükümeti'nin kim olduğu ile ilgili bir beyanım olmadı,devlet bâkidir hükümet gelir geçer ikisi aynı şey değil demek istedim sadece.
Görüyorum ki çabam boşaymış.Zırcahil muamelesi yapmamama,1999 hükümeti hakkında tek bir kelime yazmamama rağmen çok gergin ve çarpıtıcı yorumunuz ile çabamın boşa olduğunu gördüm.
Bu çarpıtma,bu tartışamama,bu öfke ve saldırganlık ile iyi ki yorum yapmamayı tercih etmişsiniz bu arada teşekkür etmek istedim şu an. İyi akşamlar.