Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Yooo seçim öncesi ölmesini istemiyoruz inşallah birşey olmaz yazıldı burada :) üyeyi söylemediği birşeyle itham ediyorsunuz şuan

KAAN güzel olmuş hoş olmuşta çoğu kişinin merak ettiği bir soru var neden uçmamışta pistte yürümüş. Prototip olsa bile uçuş testi yapılması gerekmez mi? Çok bilgili biri olduğunuz için size soruyorum

Ekmeleddin konusunda Chp seçmeni çok kızgın zaten dediğim gibi biz yanlışlara tepki gösteriyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu şuan en doğru karardır seçildiği zaman bunu sizde anlayacaksınız :)

Ben düzgün yazdım da ne oldu ona da bir kulp buldunuz Bir yerden sonra yapılan paylaşımlara bakınca sinirden gülmemek dalgaya almamak elde değil.

Yooo seçim öncesi ölmesini istemiyoruz inşallah birşey olmaz yazıldı burada :) üyeyi söylemediği birşeyle itham ediyorsunuz şuan

Ortaya yazdim yorumu, uyeye degil. Yeniden okuyun.

Sahsen ben de Kilislarin vefatini istemem. Daha videolari seyredecegiz.

Ben düzgün yazdım da ne oldu ona da bir kulp buldunuz Bir yerden sonra yapılan paylaşımlara bakınca sinirden gülmemek dalgaya almamak elde değil.
Kulp bulmak bunu sende oda digeride yapıyor biraz dürüst olun aynen belli bir sınırdan sonra burası yoruyor ve çok komik oluyor yaz yaz aynı şeyler karşı gayet güzel anlıyor ama işine gelmeyince cevir kazı yanmasın yapıyor aynen zafer işareti gibi yada aldığınız alıntı gibi .... sizde şu var chp nin yaptığı yanlışı laf kalabalığı ile kapatmak ört bas etmek evet bunu yanlış yaptı yapıyor demiyorsunuz diyemiyorsunuz onun yerine bir kelimeye takilip ordan yürüyorsunuz ama mevzu o değil ki bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz

Ortaya yazdim yorumu, uyeye degil. Yeniden okuyun.

Sahsen ben de Kilislarin vefatini istemem. Daha videolari seyredecegiz.
Yoo araştırmacı kişiliklere yakışmadı derken direkt üyeye söylemek istediniz, neyse ortaya olsun

Dinini tilkiden öğrenirsen tavuk çalmayı sevap zannedersin

Konuyla hiç ilgisi yok , öyle ortaya yazmak istedim , içimden geldi :)

Atatürk Havalimanını yeniden uçuşa uygun hale getirecek, Esenboğa Havalimanı’nın Anadolu şehirlerinin yurtdışına alternatif çıkış kapısı haline getirilmesini sağlayacağız.

Atatürk Orman Çiftliği projesine sahip çıkarak aynı isimle bir Tarım Bilimleri Akademisi kuracak, bu akademide tarım teknolojilerini geliştirip akademiyle bağlantılı olarak kurulacak olan tarım meslek liselerinin eğitim altyapısını tamamlayacağız.

Tarih kitabı yazmıyorlar Atatürk isminin neden geçmesi gerekiyor ki ?

Ekmeleddin konusunda Chp seçmeni çok kızgın zaten dediğim gibi biz yanlışlara tepki gösteriyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu şuan en doğru karardır seçildiği zaman bunu sizde anlayacaksınız :)
Akp kazanırsa balkondan chp kazanirsa kandilden konuşma yapicak bizde evde acaba nereye zamlar yagicak diye düşüneceğiz vay ki vay

Akp kazanırsa balkondan chp kazanirsa kandilden konuşma yapicak bizde evde acaba nereye zamlar yagicak diye düşüneceğiz vay ki vay
Şu yazdığınız bile ne kadar partisiz olduğunuzun kanıtıdır.
Bari iddia etmeyin partim yok diye
Selametle

Daha ne olsun ama sizin illaki bir bahane açıklama olucak arkadaşlar olucak olan bu

Samuel Beckett’in “Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Gene dene, gene yenil. Daha iyi yenil.” cumlesinini kendisine dustur edinenlere oy vermeyecegim kesin.

Hepsine peki de deprem konutlarını hangi ara yapıp teslim etmişler. Bu kadar zamanda bina yapıp teslim etmek bilimsel olarak mümkün mü?

Ha şunu da ekleyeyim bana şu an maaşımın 3 katını taahüt etse yine oy vermem çünkü ülkede hakedenin hakkını aldığı bir sistem yok. Devlet kurumlar laçka vaziyette. Peşkeş çekilen, parasının yine cebimden kat kat çıktığı işler hiç de tatmin edici değil. Khk ile ötvyi kaldırıp bu işleri devlet eliyle tamamlama taahütü versin, asgari ücreti açlık sınırının üzerine çıkarsın, pandemi öncesi yıktığı okulların yenilerini yapsın o zaman düşünürüm.

Yeni bir deyim ogrendim. Tesekkurler.

Ben de bir marsla kutlayayim. Oylesine ortaya atiyorum.

Gülmüyorum benimde çocuklarm var...
Sizin değiminizle düzgün konuşan ( promptersız cümle bile kuramıyor ) dünya lideri ülkeye mahvetti, belki iki lafı bir araya getiremeyen dedem kurtarır Gaflara bakmadığımı defalarca yaptım tüm siyasetçiler yapıyor. Bazen heyecan yapıp önünde ki kağıttan bile okuyamıyor son zamanları hiç saymıyorum her iki tarafta o kadar yorgun ki mitinglerden Erdoğan hasta oldu mesela Dedem de gaf yapmaya devam edecektir. Bu gerçekleri değiştirmiyor. Ülke batmış durumda zenginler daha zengin fakirler daha fakir orta kesim dediğimiz en büyük kesimde yoksullaştı. Gafların hiç biri bu gerçekleri örtemez. Gülüp geçeriz sadece

Mumkun. Gozlerimin onunde gelisti su surec.

Bina hala yerinde. Guvenlik tartismasi cikaranlar Cin’de muslumanlara zulum var iddiasinda olan oranin terorist grubu. Asamlar kinlerinden olimpiyat donemi stadyumu defalarca bombalamisti.

Surada yazan kimsenin oyunun satilik oldugunu ben de dusunmuyorum.

Dün hastaneye gittim karsisinda konteyner kent vardi,insanlar orda kaliyor. Oturdugum semte yakın semtte de cadirkent var insanlar buralarda kaliyo.
2 gün once hâlâ enkaz calismasi vardi -depremde yikilan bir binanin enkazi- durum buyken ne ara konutlar teslim edildi. Ki benim sehrimde hiçbir agir hasarliya dokunulmadi henüz.
Benim arkadaşım nurdagindan geldi, depremzede diye tek aldigi yardım Instagramda baharatlik dagitan bir adamın baharatlik yardimiydi, yeni ev kuran depremzedeler icinmis.

Ne diyim gordugum bildigim şeyleri saysam oho

İlk video pandemi döneminden, bence bir sorun da yok. İnsanlar kağıt da oynar okey de bunu kumar yapan işin içine giren paradır.

İkinci videoda gayet net, kk bütün partilerle görüşmeye gitti, tokalaşma oradan. Resmi bir birliktelik de yok. Bunu iki parti de doğruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…