Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Hepsine peki de deprem konutlarını hangi ara yapıp teslim etmişler. Bu kadar zamanda bina yapıp teslim etmek bilimsel olarak mümkün mü?

Ha şunu da ekleyeyim bana şu an maaşımın 3 katını taahüt etse yine oy vermem çünkü ülkede hakedenin hakkını aldığı bir sistem yok. Devlet kurumlar laçka vaziyette. Peşkeş çekilen, parasının yine cebimden kat kat çıktığı işler hiç de tatmin edici değil. Khk ile ötvyi kaldırıp bu işleri devlet eliyle tamamlama taahütü versin, asgari ücreti açlık sınırının üzerine çıkarsın, pandemi öncesi yıktığı okulların yenilerini yapsın o zaman düşünürüm.
Videodaki selahaddin eyyubi caminin boşuna yapildigini düşünüyorum, her gectigimde burayi niye yaptilar ki derim. Aşırı büyük çünkü, ki camiler zaten yeteri kadar var, insanlar acken habire cami dikilmesini doğru bulmuyorum.
Zaten uzun zamandir vardi insaati, denk geliyordum.

Mumkun. Gozlerimin onunde gelisti su surec.

Bina hala yerinde. Guvenlik tartismasi cikaranlar Cin’de muslumanlara zulum var iddiasinda olan oranin terorist grubu. Asamlar kinlerinden olimpiyat donemi stadyumu defalarca bombalamisti.

Surada yazan kimsenin oyunun satilik oldugunu ben de dusunmuyorum. 👍🏻

Daha da bir şey demeye gerek yok aklı fikri mantığı olan anlar neyin doğru neyin yanlış ve ülkenin durumunun ne olucağını o yuzden hiç ama hiç montaj o bu demeyin hangi kanal hangi site önemli değil bunlar denmi dendi olay bitti o yüzden fazla lafa da gerek yok

Ben yarıda bıraktım çünkü ortada bir gerçek var bu seçimde 2 ana aday var. Umarım mecliste olurlar onu çok isterim bak.
Sinan Oğan'ı Mhp'nin tabanından uzun yıllardır biliyorum. Çok severdim.Özellikle Mhp'nin o hararetli dönemlerinde.
Ama zayıf görüyorum. Mecliste olması tabiki benide rahatsız etmez,memnun olurum.

Gıyabında kötü düşüncem hiç olmadı kendisinin.

Kendi ağzıyla diyor daha ne yapsın ki dertleri bu ülkeyi kaosa sürüklemek

Haziran ve kasım 2015 seçimleri arası yaşanan süreci anlatıyor burada, kendi planını değil. Bu kadarına da pes yani, gündemden ülkede yaşananlardan haberiniz olmadığını bu kadar belli etmeyin bence

Videodaki selahaddin eyyubi caminin boşuna yapildigini düşünüyorum, her gectigimde burayi niye yaptilar ki derim. Aşırı büyük çünkü, ki camiler zaten yeteri kadar var, insanlar acken habire cami dikilmesini doğru bulmuyorum.
Zaten uzun zamandir vardi insaati, denk geliyordum.
Buna çok katılıyorum.
En fazla camii bulunan şehir Konya(doğru hatırlıyorsam)
Ve gerçekten gereksiz.
O kadar gösterişli abartılı ve sayıca çok fazla olmasından söz ediyorum.

Altın rezervi demek siyanür demek, çevre katliamı demek, biz kaz dağlarında aylarca tepki verdik. Ülke kıtlık tehlikesiyle sınanırken bu ne ya, baktıkları yer hiç de ülke gerçekleriyle örtüşmüyor. Altın çıkarmak pamuk toplamaya benzemez. Yer batsın altınları.
Toprağın üstü her zaman altından değerlidir.

Buna çok katılıyorum.
En fazla camii bulunan şehir Konya(doğru hatırlıyorsam)
Ve gerçekten gereksiz.
O kadar gösterişli abartılı ve sayıca çok fazla olmasından söz ediyorum.
Cidden of cekiyorum yeni camii insaati gordukce, luzumsuz bak ibadet için giden de yok ki. Kutuphane istiyorum ,güzel okullar istiyorum cami değil.

Daha ne olsun ama sizin illaki bir bahane açıklama olucak arkadaşlar olucak olan bu

kırpılınca nasıl da güzel oluyor değil mi? Barış sürecinde hdpnin akp hükümetinden beklentilerini söylemiş. Daha uzun hali de var paylasacagım. Ayıp yahu. Hakka girdiniz yine günah günah.

Sahi gelecegi gormek deyince, Astrolog Meral Guven carsaf carsaf “Yalan haber; mahkemeye veriyorum adimi kullananlari” dedigi halde 1 hafta oncesine kadar burada secim oncesi olecek siyasetciyi beklemek de arastirmaci kisiliklere hic yakismadi.

Kadin ilk gunden sistem degismeyecek diyor oysa. 🥹
Bana diyorsanız ben ölmesin yargılansın diyenlerdenim. Adalet duygusu taşıyanların çoğu da öyle düşünüyor zaten.

Haziran ve kasım 2015 seçimleri arası yaşanan süreci anlatıyor burada, kendi planını değil. Bu kadarına da pes yani, gündemden ülkede yaşananlardan haberiniz olmadığını bu kadar belli etmeyin bence
Aynı mantık aynı sözler aynı fikirler herşey aynı ne fark eder tarihin kaç olduğu bence size pes hemen itiraz etmeler iyi hosta bundan 8 yil evvel dediğiyle şuan arasında fark varmı aynı şeyler aynı düşünce aynı oyunlar keşke değişeydi

kırpılınca nasıl da güzel oluyor değil mi? Barış sürecinde hdpnin akp hükümetinden beklentilerini söylemiş. Daha uzun hali de var paylasacagım. Ayıp yahu. Hakka girdiniz yine günah günah.

Hatta başkası konusuyor dimi hatta ben konuşuyorum 🤣🤣🤣

önceden de yazmıştım buraya seçime az kala kararım kesinleşti
kime vermeyeceğimi çok iyi biliyorum asla millet ittifakına ben ve ailemden asla oy yok (özel meseleler ve diğer tüm sebepler için)
ama kim olacak bilmiyorum diyordum
çok şükür araştırdım kararımı verdim
Beyefendiliği kibarlığı ideolojisi projeleri siyasetin içinden gelmesi donanımı her şeyiyle
Sayın Sinan OĞAN
Biliyorum en az oyu o alacak ama ben en azından geri kalan diğer tüm kan emicilere oy vermediğim için kalbim ruhum vicdanım RAHAT olacak
Kimse bize 2 aday varı diretemez 4 Aday var
Zaten 2 ana adayı 20 sene gördük hiç bir şeyi yapamayacaklarını....

Zafer işareti evrenseldir,tıpkı kurt işaretinin MHP'ye ait olmadığı,Türk dünyasına ait olduğu gibi.Ayrica Emine Erdoğan'ın da zafer işareti yaptığını gösteren bir video paylaşmıştım geçen gün.Megriciler de halay çekerken yapıyordu.
Misler gibi rabia varken diğer el hareketlerine ihtiyacımız yok.

Hatta başkası konusuyor dimi hatta ben konuşuyorum 🤣🤣🤣
Engin özkoç bizzat kendisi bile paylastı bunu. Pare yaptıgnız dogru değil. Kırpılmış video başı yok sonu yok. Dogrusunh atıyorum kabul etmiyorsunuz. Ne yapalım siz gibi gözü kulagı kapalı inanalım mı herseye.

X