- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.326
- 44
Ekmek bulamazsan pasta ye diyor birileri.Çince bilmek sizin Türkçe bağlamdan uzaklaşmanıza sebep olmuş sanırım.
Neyi neden hangi maksatla attığınızı anlayacak kadar zekiyim çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek bulamazsan pasta ye diyor birileri.Çince bilmek sizin Türkçe bağlamdan uzaklaşmanıza sebep olmuş sanırım.
Niye pilavda bayrak var agagahaghahah pilavinin yapişina ölürüm türkiyemHayatimda paylastigim tek yemek gorseli. Ama paylasim yaptigim cevre kisitli zaten.
Sizlerin varsayimlarini bosa cikarmaya bayiliyorum.
Bu mu acabaBen Twitter takip etmiyorum çok, bu adamın dediğine göre Selahaddin Demirtaş bir tweet dizisi atmış ve gündem olmamış, bilen var mı?
Çince bilmek sizin Türkçe bağlamdan uzaklaşmanıza sebep olmuş sanırım.
Bende sizlerin gerçek yüzünü ortaya dökmeye bayılıyorumHayatimda paylastigim tek yemek gorseli. Ama paylasim yaptigim cevre kisitli zaten.
Sizlerin varsayimlarini bosa cikarmaya bayiliyorum.
Dinlene dinlene üzülüyorum ben ama öylesi daha iyi ... Çünkü bu kaçıncı gördüğüm Kılıçdaroğlu seçmeni sürekli olunca yorucu oluyor...Üzülme konusunda hemfikiriz bence
Aa neden? Seviyenin nerede olduğunu roma fotoğrafıyla anlamışyık zaten. Hiç şaşırmayız inanın ki. Dökün içiniziBen de bir sonraki cumlemin banlanma sebebi olacagina eminim. O yuzden selametle.
+++++++++Aramızda ki en büyük farklardan biri de bu. Biz devleti yönetmesini istediğimiz kişide dürüstlük, liyakat arıyoruz. O kişiyi sevmemiz gerekmiyor iyi hizmet etsin refahımızı arttırsın yeter. Biz ona değil o bize hizmet etmek için seçiliyor. O yüzden de hiç biriyle gönül bağımız yok olmamalı da zaten ne kadar saçma. Yanlışı yaptığı anda, hizmetini beğenmediğimiz takdirde değiştirmek istiyoruz bunun neresi garip.
OlurEkmek bulamazsan pasta ye diyor birileri.
3 aylik bir denetim sonrasi Cin’in kirsalinda Turk Restauranti bulursaniz olursunuz. Cunku bazi bortu-bocek problems.Niye pilavda bayrak var agagahaghahah pilavinin yapişina ölürüm türkiyem
Bu mu acaba
Brn yediğimin içtiğimin fotoğrafını paylaşmıyorum, prensip meselesi.Pasta fotoğrafı da paylaşsaydın şu yorumla beraber mülemmel olurdu
Olur
Hemen istifa edeceğim. Sizle aynı meslekte olmak utanç verici.
Bunu kesinlikle akpyi tuttuğunuz için demiyorum.
Attığınız Roma magnetine yönelik diyorum.
Utanç verici
Aa neden? Seviyenin nerede olduğunu roma fotoğrafıyla anlamışyık zaten. Hiç şaşırmayız inanın ki. Dökün içinizi
Teşekkür ederim kitapta enflasyon ve faizin hangisinin sebep, hangisinin sonuç olduğu da yazıyor mu? Zira benim kafam iyice karıştı da… Bilen birinden öğrenmek iyi gelecekSize de Halil Seyidoglu’nun İktisada Giris kitabini tavsiye ederim.
Siz de utanma var mıydı? E hani yoktu? Öyle demiştiniz de.O zaman her evde en az 3 adet olan bir sistemi derhal sokun atin cunku 23 sene boyunca urunleri ben denetledim.
Zira sizler gibi ellerde kullanilmasi da benim icin utanc verici.
İşte liyakatsizlik diyoruz ya. O sebeple ben o sıkıntıları yaşadım. Çok şüküe yabancı dilde yazdığım tezim yakında bitiyor. Liyakat sahibi insanlar bulunca işim çözüldü. Sen bilmezsin gerçi.Bence siz nasil olurda okul kapilarindan kovulmadan tezimi yazarima odaklanin.
Finito.
Teşekkür ederim kitapta enflasyon ve faizin hangisinin sebep, hangisinin sonuç olduğu da yazıyor mu? Zira benim kafam iyice karıştı da… Bilen birinden öğrenmek iyi gelecek
Keşke dediğiniz gibi olsa durmasak ilerlesek ama biz geriye gidiyoruz Her geçen gün fakirleşiyoruzGerçek şu, benim seçeneğim şah senin seçeneğin mat.... farklı yani ,ama tabi ki mecbur değilsin gerçeği görmeye . Biz durmak yok yola devam diyoruz....