- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Bana diyorsanız ben ölmesin yargılansın diyenlerdenim. Adalet duygusu taşıyanların çoğu da öyle düşünüyor zaten.
Atatürk Havalimanını yeniden uçuşa uygun hale getirecek, Esenboğa Havalimanı’nın Anadolu şehirlerinin yurtdışına alternatif çıkış kapısı haline getirilmesini sağlayacağız.
Atatürk Orman Çiftliği projesine sahip çıkarak aynı isimle bir Tarım Bilimleri Akademisi kuracak, bu akademide tarım teknolojilerini geliştirip akademiyle bağlantılı olarak kurulacak olan tarım meslek liselerinin eğitim altyapısını tamamlayacağız.
Tarih kitabı yazmıyorlar Atatürk isminin neden geçmesi gerekiyor ki ?
Bu mesajim sasirilacak bir şey değil bence, din dusmani diyen çıkar şimdi belkiCidden of cekiyorum yeni camii insaati gordukce, luzumsuz bak ibadet için giden de yok ki. Kutuphane istiyorum ,güzel okullar istiyorum cami değil.
Ahahahahah heykeli bile var,hani bizdik heykelciMisler gibi rabia varken diğer el hareketlerine ihtiyacımız yok.
Arkadaş dediği yerler kesilmiştir uzun konuşması eklenmemiştir önemli olan demiş mi demiş neden evet bunları demişler yazık demiyorsunuz neden ya ama kırpma montaj oluyor o ses adamın sesimi bu sözleri demis mi bitti kırpması osu busu beni ilgilendirmez bu tarz bir dünya video var neden itiraz ediyorsunuzEngin özkoç bizzat kendisi bile paylastı bunu. Pare yaptıgnız dogru değil. Kırpılmış video başı yok sonu yok. Dogrusunh atıyorum kabul etmiyorsunuz. Ne yapalım siz gibi gözü kulagı kapalı inanalım mı herseye.
Cidden of cekiyorum yeni camii insaati gordukce, luzumsuz bak ibadet için giden de yok ki. Kutuphane istiyorum ,güzel okullar istiyorum cami değil.
86-13=73....Ha gayret seçime kadar biter.Hadi dur o sari torbalarda durabilirsen.
Kim demiş bunu başkanın ağzından böyle bir laf mı çıkmışBaşkanınız Atatürk ü de kastederek " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " dediğinde ne hissetiniz ?
Pare kendi isteği ya da planlarını degıl barış sürecinde hdpnin AKP HÜKÜMETİNDEN beklentilerini söylüyor. Balık ve kırmızı et fiyatları cidden acilen düşmeli ya da b12 ve omega3 takviye alın iyi gelmediniz banaArkadaş dediği yerler kesilmiştir uzun konuşması eklenmemiştir önemli olan demiş mi demiş neden evet bunları demişler yazık demiyorsunuz neden ya ama kırpma montaj oluyor o ses adamın sesimi bu sözleri demis mi bitti kırpması osu busu beni ilgilendirmez bu tarz bir dünya video var neden itiraz ediyorsunuz
Diyorlar böyle söylüyorlar bunu kabul etmek çokmu zor
Bi kırpma montaj tutturdunuz neden her paylaştığım kırpma montaj trol ama sizinkiler orjinal
Ya denki evet bunları dediler evet bu sözler cıktı den ki denmiş söylenmiş şeye nedir bu itiraz Allah aşkına yapmayin acın gözünüzü gözünüze perdemi indi diyecem buraya takılacaksınızama denmiş dimi demişler dimi evet demişler demiyorsunuz
Bunun yerine canla başla itiraz begenmedimler hatasıyla doğrusuyla eleştirmek gerekiyor diyorum bana erdoğanın videosunu atıyorsun ...oda demiş bunlar da diyor pes vallahi yani cidden pes bu kadarda pes
Kılıçdaroğlu yazmak bu kadar zor mu ? Sürekli aldığınız eğitimden bahsediyorsunuz ama daha ana muhalefet liderinin soyadını bile düzgün yazmıyorsunuz. Yakışıyor mu bu kadar eğitimli birineOrtaya yazdim yorumu, uyeye degil. Yeniden okuyun.
Sahsen ben de Kilislarin vefatini istemem. Daha videolari seyredecegiz.
Daha istiklal marsi ni bilmiyorlar say ilke ve inkılapları desen bilmezler Ama işlerine gelince AtatürkCanım yaa ne güzel Atatürk’ün söylediği muassır medeniyetler seviyesine bunlarla mi çıkartıyorlar Türkiye’mizi. Çok zorlama olmuş. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmayan hatta Atatürk ‘ün .tleri diyenlere ses çıkarmayanlara bir çift sözünüz vardır umarım. ‘’Şahsi olarak Atatürk’ün adı’’ndan bahseden yok burada kurumlar üzerinden anmışlar.
86-13=73....Ha gayret seçime kadar biter.
Ne güzel yazmışın barış süreci diye iyi hoş ama sonrası yazdigin laf sokma nedir yada hakaret vari laflarınPare kendi isteği ya da planlarını degıl barış sürecinde hdpnin AKP HÜKÜMETİNDEN beklentilerini söylüyor. Balık ve kırmızı et fiyatları cidden acilen düşmeli ya da b12 ve omega3 takviye alın iyi gelmediniz bana
Kim demiş bunu başkanın ağzından böyle bir laf mı çıkmış
Sanki Erdoğan yazıyorAkp kazanırsa balkondan chp kazanirsa kandilden konuşma yapicak bizde evde acaba nereye zamlar yagicak diye düşüneceğiz vay ki vay
Kim demiş bunu başkanın ağzından böyle bir laf mı çıkmış
Aaaa dememiştir canım onlar Atatürk hayranı çünkü"İki tane ayyaşın yaptıgı yasa muteber oluyor da...." ama tabi dinlemez ve inanmazsınız.