Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Bana diyorsanız ben ölmesin yargılansın diyenlerdenim. Adalet duygusu taşıyanların çoğu da öyle düşünüyor zaten.

Ustune alinan alinana. Neyse cevap vereyim; ben de aynisini dusunuyorum. Olmesin de yargilansinsin aylarca bulusup hos bes edilen masadaki tum ortaklariyla birlikte. İzmir listesi ilk siraya koydugu Ataturk’e dusman MV adayi ile birlikte.

Cidden of cekiyorum yeni camii insaati gordukce, luzumsuz bak ibadet için giden de yok ki. Kutuphane istiyorum ,güzel okullar istiyorum cami değil.
Bu mesajim sasirilacak bir şey değil bence, din dusmani diyen çıkar şimdi belki
Arkadaşlar köse basi camiye ne gerek var, her Cuma dolmuyor oralar. Insanlar cidden ac ve egitimsiz. Ibadetlerimizi her yerde yapabiliyoruz sonuçta.

Arkadaş dediği yerler kesilmiştir uzun konuşması eklenmemiştir önemli olan demiş mi demiş neden evet bunları demişler yazık demiyorsunuz neden ya ama kırpma montaj oluyor o ses adamın sesimi bu sözleri demis mi bitti kırpması osu busu beni ilgilendirmez bu tarz bir dünya video var neden itiraz ediyorsunuz
Diyorlar böyle söylüyorlar bunu kabul etmek çokmu zor
Bi kırpma montaj tutturdunuz neden her paylaştığım kırpma montaj trol ama sizinkiler orjinal

Ya denki evet bunları dediler evet bu sözler cıktı den ki denmiş söylenmiş şeye nedir bu itiraz Allah aşkına yapmayin acın gözünüzü gözünüze perdemi indi diyecem buraya takılacaksınız ama denmiş dimi demişler dimi evet demişler demiyorsunuz
Bunun yerine canla başla itiraz begenmedimler hatasıyla doğrusuyla eleştirmek gerekiyor diyorum bana erdoğanın videosunu atıyorsun ...oda demiş bunlar da diyor pes vallahi yani cidden pes bu kadarda pes

Canım yaa ne güzel Atatürk’ün söylediği muassır medeniyetler seviyesine bunlarla mi çıkartıyorlar Türkiye’mizi. Çok zorlama olmuş. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmayan hatta Atatürk ‘ün .tleri diyenlere ses çıkarmayanlara bir çift sözünüz vardır umarım. ‘’Şahsi olarak Atatürk’ün adı’’ndan bahseden yok burada kurumlar üzerinden anmışlar.

Pare kendi isteği ya da planlarını degıl barış sürecinde hdpnin AKP HÜKÜMETİNDEN beklentilerini söylüyor. Balık ve kırmızı et fiyatları cidden acilen düşmeli ya da b12 ve omega3 takviye alın iyi gelmediniz bana

Ortaya yazdim yorumu, uyeye degil. Yeniden okuyun.

Sahsen ben de Kilislarin vefatini istemem. Daha videolari seyredecegiz.
Kılıçdaroğlu yazmak bu kadar zor mu ? Sürekli aldığınız eğitimden bahsediyorsunuz ama daha ana muhalefet liderinin soyadını bile düzgün yazmıyorsunuz. Yakışıyor mu bu kadar eğitimli birine

Daha istiklal marsi ni bilmiyorlar say ilke ve inkılapları desen bilmezler Ama işlerine gelince Atatürk
Keşke cidden öyle olsa keşke cidden Atatürk görüşünü benimseyen parti olsa ve oyke de kalsaydı ilk kurulduğu zamanlar gibi

Ne güzel yazmışın barış süreci diye iyi hoş ama sonrası yazdigin laf sokma nedir yada hakaret vari lafların
Işte bozmayacak insan ne olursa olsun bozmayacak kendini ben hastanedeyim 1,5 aydır değerlerime bakıldı merak etme herşey mükemmel
Onca videoya evet bunlar dendi doğru demek yerine bana dediğine bence sen o dediklerini yap canım
Çok şükür et balık gibi şeyleri alıcak durumuzda var
Insanı nerden vuruyorsunuz ve bu hiç hoş olmuyor hanı tartışmanın seviyesi ve kalitesi düşüyor komik oluyor
Teşekkür ederim daha da kırıcı olmak istemiyorum senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…