İşte onu anlıyamıyorum 6 kişi ya nasıl anlaşacak??? Daha bir aday bile yok hemde seçmen her adaya açıkHer seyi goruyorum emin ol, ama yinede 6li masada hdp yi gormek istemiyorum. Bu adamlar benim travmam oldu çünkü. Dusundukce canim sıkılıyor. Kime oy verirsem veriyim asla icim rahat vermicem bundan eminim
Ben değiştireceklerini düşünüyorum. Artık içinde bulunduğumuz durum var olanı değiştirme durumu çünkü. Yeniden bağımsız olmak istiyorsak,tek adam padişahlığından kurtulmak istiyorsak bu değişimi kim yapacaksa ona yönelmeliyiz. Şimdi adam gibi oy kullanmazsak bir sabah Humeyni dönemine uyanacağız ben ondan korkuyorum. Temiz siyasetçi istiyorum. 20 yıldır yalana dolana doyduk artık.Değiştirecek eminsiniz? Ya daha kötü olursa … 6 kafa nasıl anlaşıp çözecek ve hepsi farklı düşünüyor
Ben de sadece parlamenter sisteme dönmek için oy vereceğim.Ben değiştireceklerini düşünüyorum. Artık içinde bulunduğumuz durum var olanı değiştirme durumu çünkü. Yeniden bağımsız olmak istiyorsak,tek adam padişahlığından kurtulmak istiyorsak bu değişimi kim yapacaksa ona yönelmeliyiz. Şimdi adam gibi oy kullanmazsak bir sabah Humeyni dönemine uyanacağız ben ondan korkuyorum. Temiz siyasetçi istiyorum. 20 yıldır yalana dolana doyduk artık.
Ya daha kötü olursa diyorsunuz,daha ne kadar kötü olabiliriz?
O dediğiniz kişiler birlikte ülke yönetmiyordu ! Bu ülkede hangi koalisyon başarılı oldu ??? Ha diğerleri de olmadı ama koalisyon kadar beteri ben bilmiyorumBen de sadece parlamenter sisteme dönmek için oy vereceğim.
Eskiden zıt tüm siyasetçiler siyaset meydanında bir arada tartışır hakaret etmezlerdi. Şimdi yine bileşenleri neden bu kadar tuhaf karşılanıyor anlamıyorum. İnsanlar artık yaşananlardan ders aldı. Eski güzel günlere dönmek istiyoruz
Ben değiştireceklerini düşünüyorum. Artık içinde bulunduğumuz durum var olanı değiştirme durumu çünkü. Yeniden bağımsız olmak istiyorsak,tek adam padişahlığından kurtulmak istiyorsak bu değişimi kim yapacaksa ona yönelmeliyiz. Şimdi adam gibi oy kullanmazsak bir sabah Humeyni dönemine uyanacağız ben ondan korkuyorum. Temiz siyasetçi istiyorum. 20 yıldır yalana dolana doyduk artık.
Ya daha kötü olursa diyorsunuz,daha ne kadar kötü olabiliriz?
KesinlikleBen de sadece parlamenter sisteme dönmek için oy vereceğim.
Eskiden zıt tüm siyasetçiler siyaset meydanında bir arada tartışır hakaret etmezlerdi. Şimdi yine bileşenleri neden bu kadar tuhaf karşılanıyor anlamıyorum. İnsanlar artık yaşananlardan ders aldı. Eski güzel günlere dönmek istiyoruz
Haklısınız şu an kaşarın kilosu 100 TL. Asgari ücret eskisinden daha düşük bir alım gücüne sahip iktidar kaolisyondan daha başarılı şu an (!)O dediğiniz kişiler birlikte ülke yönetmiyordu ! Bu ülkede hangi koalisyon başarılı oldu ??? Ha diğerleri de olmadı ama koalisyon kadar beteri ben bilmiyorum
Yahu ses nasıl çıkmıyor yahu? Tüm muhalif kanallar konuşuyor, sokak röportajları var … siz taksime çıkıp isyan mı edilsin istiyorsunuz?Haklısınız şu an kaşarın kilosu 100 TL. Asgari ücret eskisinden daha düşük bir alım gücüne sahip iktidar kaolisyondan daha başarılı şu an (!)
Tek fark şu an ses çıkaramazsınız. Eskiden tepki gösterenler şu an ses çıkaramıyor tek fark bu.
Taksime de çıkılabilir arkadaşım. Demokrasilerde eylem yapma özgürlüğümüz var. Protesto etmek suç değildir. Var olandan memnun olmadığını yüksek sesle söyleyebilir herkes.Yahu ses nasıl çıkmıyor yahu? Tüm muhalif kanallar konuşuyor, sokak röportajları var … siz taksime çıkıp isyan mı edilsin istiyorsunuz?
Demokrasi olan yerde oy konuşur, herkes sandıkta konuşur.
Tabiki yakıp yıkmadan her şey yapılmalı, işte yapılmadığı dönemler hep vardı bu ülkede jopla müdahaleler …Taksime de çıkılabilir arkadaşım. Demokrasilerde eylem yapma özgürlüğümüz var. Protesto etmek suç değildir. Var olandan memnun olmadığını yüksek sesle söyleyebilir herkes.
Başbakana yazarkasa atılmıştı ekonomik kriz için. Şimdi bir esnaf çıkıp yüzüne diyebilir mi kriz bizi yordu diyeTabiki yakıp yıkmadan her şey yapılmalı, işte yapılmadığı dönemler hep vardı bu ülkede jopla müdahaleler …
Jopları en çok bizim anne babalarımız yedi arkadaşım. Amerikaya hayır dedikleri için,işçi memur el ele dedikleri için zindanlarda öldüler,kimisi kayboldu gitti akıbeti bugün dahi bilinmiyor,jopla müdahale deyince sadece kendinize yakın olanları görmeyin,diğerlerini de araştırın tavsiyem. 80li yıllar Türk siyasi tarihini okuyun. Orada göreceğiniz iktidarların bugüne yansımasını fark edeceksinizdir.Tabiki yakıp yıkmadan her şey yapılmalı, işte yapılmadığı dönemler hep vardı bu ülkede jopla müdahaleler …
Solculardan da asılanlar oldu biliyorsunuz. O dönem iki tarafta yıprandı. Sadece başörtülülere yapılmadı. Geçmişte bu hata yapıldı diye şimdi her yanlışa susup oy vermeye devam edeceğiz yani? Eskiden böyle oldu açız doğalgaz yüzde 122 zamlı, elektrik öyle, temel gıdalara el değmiyor. Ama biz devam mı edelim?Ayrıca tesettürsüz kdınların güvenliği yok deniliyor da … benim ailemin kızları üniversiteye sokulmadı polis tarafından jopladı( aaa acaba her polis mevcut parti yanlısı mı oluyor) . Halamın kızına yolda araba sürdüler, otobüslerde başörtüleri çekildi … yallah Arabistan’a denildi ama o zaman sosyal medya yoktu ya bu kadar hatırları olmadı … neyse daha yazmak istemiyorum kim gelirse kendi doğrusunu yapacak olan yine halka olacak …
Niye desin ki en çok o kazanıyor .. sabit gelirliler bitiyor . Ben kaç esnaftan büyüyeceksen enflasyon döneminde büyüyeceksin lafını duydum .şu hükümete nezdimde en büyük nefretim mülteciler sonra bu!Başbakana yazarkasa atılmıştı ekonomik kriz için. Şimdi bir esnaf çıkıp yüzüne diyebilir mi kriz bizi yordu diye
O dönemi de biliyorum o yüzden konuşmaya hiç gerek yok böyle geldi böyle gidecek parlementer sistemde de böyleydi … bence siz görüşünüz yüzünden değişecek diyorsunuz saygılar …Solculardan da asılanlar oldu biliyorsunuz. O dönem iki tarafta yıprandı. Sadece başörtülülere yapılmadı. Geçmişte bu hata yapıldı diye şimdi her yanlışa susup oy vermeye devam edeceğiz yani? Eskiden böyle oldu açız doğalgaz yüzde 122 zamlı, elektrik öyle, temel gıdalara el değmiyor. Ama biz devam mı edelim?
Artık geçmişi geçmişte bırakmalıyız. Merak etmeyin kimse eskiden yapılan o ayrımlara alkış tutmuyor. Bitti o dönem. Artık iktidar değişse de başörtülü kadınlar hak kaybına uğramayacak. Bu argümanları bırakalım millet aç.
Haklısınız şu an kaşarın kilosu 100 TL. Asgari ücret eskisinden daha düşük bir alım gücüne sahip iktidar kaolisyondan daha başarılı şu an (!)
Tek fark şu an ses çıkaramazsınız. Eskiden tepki gösterenler şu an ses çıkaramıyor tek fark bu.